buyrun bakalım sıcak sıcak... hafta sonu eşimin yakın arkadaşı evlendi ve bizim araba gelin arabası oldu bir kez daha o güzel anı yaşamış gibi oldummm kaydirigubbakcemile2
sulfat ve madilin doğum günüz kutlu olsun canlarım..opuyorumnanaktan
keşke dediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun inş.opuyorumnanaktan
Kıyamam en yakın zamanda hasret giderirsiniz inşallahh :teselli:evet istanbulda ablam aralıkta 1yıl olcak gidelii
İkizimm ne güzell çıkmışsınızzopuyorumnanaktan maşallaahhh sizeebuyrun bakalım sıcak sıcak... hafta sonu eşimin yakın arkadaşı evlendi ve bizim araba gelin arabası oldu bir kez daha o güzel anı yaşamış gibi oldummm kaydirigubbakcemile2
Ohhh ne güzell opuyorumnanaktanSabah kocacıkım evden çıkmadan erken uyanmış ve bana kahvaltı hazırlamış. Saat odada çalmasın diye de yan odaya bırakmış. Aslında derinden bi saat sesi geldi bana uykum çok hafif çünkü ama gözümü açamadım tekrar uyumuşum kaydirigubbakcemile3
Kocişim kahvaltıyı hazırladıktan sonra gelip iyiki doğdun aşkımmmmmmm...............şarkısı eşliğinde öpücüklerle uyandırdı beni. Güne güzel başladım :asigim: Bugün erkenciyim o nedenle yoksa şimdiye uyuyordum :)
densem falla 22 dıodu anamakannehir bugun baska bime bı bakem
:lepi:
günaydın kızlarrr
gözlerim yanıyoo(gece çok ağladım aplamı çok özledimmmm mafoldumben)
sulfat mandalın
Rabbım sızı sevdıklerınızden ayırmasın nıce yıllara
ir
VAVVVVVVtam 6ay bitti be
günaydın güzelleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mandilinim sulfatçım doğumgününüz kutlu olsun canlarım Şeniz
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah...opuyorumnanaktan
a.s. teşekkürler gülaycımsulfatt mandalin nice güzel sağlıklı huzurlu yıllara sevdiklerinizle inşallah...
herkese gunaydın kızlar
sulfat ve mandilin dogum gununuz kutlu olsun; sevdiklerinizle nice nice guzel ve mutlu yıllar insallah
herkese guzel bir gun diliyorum; gorusuruz kızlar
günaydın kuzucuklar ...a.s. herkese güzelliklerle dolu bir gün diliyorum ...
amma bugün doğan iki kuzucuğa mandilin ve sulfata güzellikler ve sürprizlerle dolu bir gün diliyorum ...
doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı,mutlu,huzurlu ve hep sevdiklerinizle olmanız dileğiyle ...alkisalkisalkis
buyrun bakalım sıcak sıcak... hafta sonu eşimin yakın arkadaşı evlendi ve bizim araba gelin arabası oldu bir kez daha o güzel anı yaşamış gibi oldummm kaydirigubbakcemile2
]
Evet tarifi yazıyorum
Not: Kesme kısmı tam anlaşılmazsa daha sonra foto ekleyebilirim o halini de çektim
KIZ ARSİ nasıl ne işe yarıyor kocişin yanında giyiyon
arşiii iyiakşamlarr
böcük bimde wardı onlar evet
ama 22tl diildi ya 9,5tl bizim bimde :uhm:
canım çok güzelmiş kalpli olan. nerden bunlar ?
cıks gıtmedıkı
kızlar bide bişey daha dimce gulceksiniz
şimdik dedım ya c.tesi film izliyorduk
orda kadın yabancı polise şerif ... bilmmemne dedı atıyorum şerif jack dedı
bende dedımkı ya bu yabancı filmlerdeki bütün polıslerın adıda şerif oluyor askım dedım bi attı kahkakayı sonra bende polıs arabasının ustunde şerif yazısını gorunce anladımki polıs demekmiş şerifide turkce yazdım[/B]
böcükçüm bende burdaki bimde gördüm falan 9.50 du. şok oldum. biz ikisini 40 küsür tl ye mi ne almıştık. normalde çok pahalı oluyor bunlar disney karakterleri falan.. vallahi alacak olan kaçırmasın derim..esma bende dün yazcaktım cok yoğundum okadr aklımda olmasına rağmen dıyemedım hemasallah cnm nıce yıllara ınş
burcu nerde bimde dün sey gördum gelın arabasının önundekı fıret ıle garusunun oyuncağını
22 tl ıdı
acep o kaça aldı
bime gelmış cok şekerlerdı
alcaktımda param yoktu
böcük bimde wardı onlar evet
ama 22tl diildi ya 9,5tl bizim bimde :uhm:
mandilinim Sulfatım doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve esenlik içinde yıllar temenni eder yanaklarınızdan öperim ayyyy mektup gibim olduu heee:roflol::roflol::roflol:
bunlar size Şeniz
yok ben FB eşim GS :))besıktaslımısınz cıfte kumrular ne kadar uyumlusunuz
benmkı gravat takmaya ıkna olurce benc c.tesi uyumlu olurum ama sanmam hehehe
maşallah
teşekkür ederizzçok şeker çıkmışsınız.yorum yapmadan geçemedim..
Eccuşum çok tatlısınız yaaa, çok da uyumlu. Maşallah size
eccu masallah cok sekersınız sıyah ve beyaz cok yakışmış :lepi:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?