pztesi attım ama
hosgeldıncnm
bilezikleri taktığın gün sölede bari yabancıya gitmesin :roflol::roflol::roflol::roflol:
mandılınım şekerimmm dogum gunun kutlu olsunnnn
mandişimmmmmmmm sulfatımmmmmmm kuzularım güzel arkadaşlarıım doğum gününüz kutlu olsun kocişinizle sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu yaşlara
mandilinim Sulfatım doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve esenlik içinde yıllar temenni eder yanaklarınızdan öperim ayyyy mektup gibim olduu heee:roflol::roflol::roflol:
bunlar size Şeniz
:jeyyar:
ayy sinay çok güldüm atsan atılmaz satsan satılmaz :):ecrin_bebek:
Taksam dükkan senin, daha bi tane elime geçirmişliğim yok. Düğün günü hariç :roflol::roflol: O zaman bile takıdan sonra çıkarıyım dedi annem oracıkta dövcekti beni :roflol:
Sinaycım stresten filan olabilir adet düzensizliğin. Ya da daha önce varmıydı öle bi sorunun. Atsa atılmaz satsan satılmaz doğru diyon :roflol: Aklıma çok güzel hareketler bunlar da çıkan bi skeç geldi izledin mi bilmiyorum geçen hafta :roflol:
aimecim doğum günü listesine bence gerek yok ama çok istiyorsan yapalımm
ayy benim doğum günüm geçti yaa ondan mı böyle dedim acabaa:)))))))
e yapalim mi?
canin sagolsun be güzelim
Taksam dükkan senin, daha bi tane elime geçirmişliğim yok. Düğün günü hariç :roflol::roflol: O zaman bile takıdan sonra çıkarıyım dedi annem oracıkta dövcekti beni :roflol:
Bak borcamın kenarlarına iyi bak, kek orda pişti ama kenar kısımlar boş. Kenarlardan kesildi yani,ok ?
misafirden başımı kaldıramıyom ki
yaprak dökümünü,aşk-ı memnuyu,hanımın çiftliğini izleyemedim zaten hafta sonu da görümcelerim vardı saat 2 de kalktılar pazar akşamıda patronum -tatlicadiarzu-
aimecim doğum günü listesine bence gerek yok ama çok istiyorsan yapalımm
ayy benim doğum günüm geçti yaa ondan mı böyle dedim acabaa:)))))))
yahu liste liste olur mu olmaz mı diceenize
ben başladım
13 ekim----- sulfat, mandilin
4 kasım ------ gülay_gülay zemuszemus
8 kasım----- bunebu
ekleyin bakem
hahahah bizde tazelik döneminde bol bol tazelendik sonra kendim ettim kendim buldum canım sıkılıo kimse gelmio dedim şimdi de canım sıkılıo kimse gelmesin istiom :mymeka:
bana uzun süredir öyle yemeğe çaya gelen yok
sağolsun insanlar tazelik dönemimizin içine etmek için o zamanlar öyle geliyorlardı
bende bilmiodum şimdi aşçı oldum maşallah cmrts günü görümcem çorbanın içine ne koydun doru söle dioo :roflol::roflol::roflol::roflol:Burcişkom, sen dün diyordun ya 2 kişilik pilav yapıyorum diye, bana nasıl yaptığını detaylı yazarmısın, ben hiç bilmiyorum da yemek yapmayı:kedi:
Artsın da istemiyorum............
bak doomgünü yakın olanlar nasıl bi atlamış gülay :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?