Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aime 10.01.
Pitircik85 14.01.
Burcuözge 15.09.
Mandalin 13.10.
Sulfat 13.10.
Nhlfrk 16.10.
Kundera 02.11.
Gülay_gülay 04.11.
Bunebu 08.11.

Ayhh sinay inşallah bende olurum ya hiç bilmiyorum, elinde ben olanın yemeği lezzetli olurmuşkaydirigubbakcemile3Allahtan iki tane var bende ona güveniyorum-tatlicadiarzu-
1 hafta hazır şeylerle idare ettim ama artık yavaştan başlamam gerekakannehir

:roflol::roflol: Yaaa skecin adını bilsem keşke netten izlerdin. Bebekli bişey süpeeeerdi

Benimki de yakında gidicek hem de hepsi mafoldumben

bana uzun süredir öyle yemeğe çaya gelen yok
sağolsun insanlar tazelik dönemimizin içine etmek için o zamanlar öyle geliyorlardı

:roflol::roflol::roflol:

yahu liste liste olur mu olmaz mı diceenize

ben başladım

13 ekim---------- sulfat, mandilin
4 kasım----- gülay
8 kasım----------- bunebu
5 Mart---------Sinayvereliniortak

ekleyin bakem

mesaj kısa dioo bir iki karalıyım baree fhılhdfıl jefvjrfıohvrmbjkbn

ıYıKı DOĞDUN MANDıLıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ıYıKı VARSIN MANDıLıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

SENı SEVıYORUZ MANDıLıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gönlümün SULTANISINNNNNNNNNNN
sen başımın tacısınnnnnnnnnnnnnn
tutunacak dalımsınnnnnnnnnnnn
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ıYıKı DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNNNN SULTANIMMMMMMMMMMMMM

ıYıKı DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNN ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

sinayy aynı dertten muzdaribiz evlenmişimde kadın gibi giyincekmişimde yeni gelinmişim takcakmışım

şimdi arada bi takıorum eşim şaşırıo :)
NEY O TAKIMI BEN HİÇ TAKMAADIM YOKTA ZATEN
esmaaa delikafadulden

nihalllllhihoyyyt
zemuszemus
SİNAY HAMLEE

ekleyin bakem[/QUOTE]

Aime 10.01.
Pitircik85 14.01.
Burcuözge 15.09.
Mandalin 13.10.
Sulfat 13.10.
Nhlfrk 16.10.
Kundera 02.11.
Gülay_gülay 04.11.
Bunebu 08.11.
Esmy 18.05.1983

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Ayyy süpeeerdi bu bi yandan da söylüyorum kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim arkadaşım Şeniz İyi ki varsınız

hani senin dogum gününü gününde hatirliyamadim ya
sonradan kutladim
iste o beni cok üzdü....
ben cok önem veririm gününde hatirlamaya....
ama siz gerek yok diyorsaniz o ayri....

ayyy ben seniii yerim yaaaaaaŞenizŞenizŞeniz
yerim bitiririmm:1hug: yapalım ozamannn:1hug:

esmacım yolliim bitanem içinde kalmasın

bu arada bende bugün kıyıcam bi kaç tanesine e ev taşıcas kira depozito falan derken para lazım gidiolar işte birer birer anneme söledimde morali bozuldu

Burcişkom, sen dün diyordun ya 2 kişilik pilav yapıyorum diye, bana nasıl yaptığını detaylı yazarmısın, ben hiç bilmiyorum da yemek yapmayı:kedi:
Artsın da istemiyorum............

canım fıstıkım anlatırım tabiii :1hug: ama bak biz çok az yiyoruz o yüzden yetiyor bize. sen istersen 1 bardaktan yap ben yarım bardaktan yapıyorum kuzucum. ikimize yetiyor. benim aşkım tel şehriyeli seviyor. önce kavuruyorum tereyağını 2 avuç şehriyeyi atıyorum yağ kızınca kararana kadar kavuruyorum. sonra prinçler atıyorum onlarda tel tel ayrılana kadar yni yapışmayana kadar kavuruyorum. sonrada 1 bardak su koyuyorum. yaklaşık 10 dakikada pişiyor. sürekli kontrol et. az miktarda olduğu için çabuk pişiyor. suyu döktükten sonra bir adet tavuk bulyon atıyorum yine aşkım çok sevdiği için. sonra tuzunu çay kaşığıylla tat öyle bir mktar at. çünkü bulyonda tuz veriyor unutma yerimseniben kapağını kapa en küçük ocağın en kısığına koy. pilav ne kadar ağır pişerse o kadar lezzettli olur. kpadıktan sonrada 5 dakika mutlaka dinlendr daha güzel olurr.. afiyet bal şeker olsun kuzucumm... haa br bardaktan yapacak olursan noramlde 1 bardak pirince 1.5 bardak su konur. 1 e 1.5 yani. ama baz pirinç daha çok su kaldırır. artık onu yapa yapa elin alışır markaya görede. ve teflon tencere kullan canım... Şeniz

özelimde mesaj yok nerden attın.valla görmedim kuşum...
kız 3 gündür ben de kendimi yırtıyorum, nasıl oldun, iyileşebildin mi diye soruyorum, senden tık yok klava:

Gasoline bana aldıklarında hiç birşey yok. Sadece kolisi biraz ıslanmış. onu da değiştirmişler. Yani tabaklar gayet iyi durumda opuyorumnanaktan
iyi bari, ama bence sen yinede onları bi kaynar sudan geçir şekercim yerimseniben

yahu liste liste olur mu olmaz mı diceenize

ben başladım

13 ekim----- sulfat, mandilin
8 kasım----- bunebu

ekleyin bakem
köfteeee, nasıl atlamışsın kızım hemen :)))) en son yazacaklardan olman lazım ama, doğumgünü senin neyine :gitme: :)))))))

arsicimm 4. ayıma giricem az kaldıkaydirigubbakcemile5

ayy kuzucum karnın çıktımıııııı opuyorumnanaktan

Aime 10.01.
Pitircik85 14.01.
Burcuözge 15.09.
Mandalin 13.10.
Sulfat 13.10.
Nhlfrk 16.10.
Gülay_gülay 04.11.
Bunebu 08.11.
ayy bk nasılda unutmamış bitaneciğim yaaaopuyorumnanaktan
hemen yazmış orayaaaŞeniz

:roflol::roflol: Yaaa skecin adını bilsem keşke netten izlerdin. Bebekli bişey süpeeeerdi

Benimki de yakında gidicek hem de hepsi mafoldumben

:roflol::roflol::roflol:

canım üzülmeee:teselli:

bak bende biliyrsun çok üzülüyordum takı takılmazsa 7 bin lira kredi üstümüze kalacak diyordum biliyorsun... ama takıldı ve biz hepsini satıppp kapattık borcumuzu şimdi kuşlar kadar hafiffizz... opuyorumnanaktan kocişimde altın gününe girdi. ocakda biz alıyoruz onlada kocamannn tv mizi alcaz.. başkada eksiğimizde yok borcumuzda yokk. sonra para biriktirip araba alcazz. o yüzden üzülme sakın kuzuvcum. hiç bir şey sizden değerli değil şekercim Şeniz
bende sadece annemin taktığı teyzemin taktığı serhatın teyzesinin taktığını hatıra olarak sakladık onlarda şık şeyler olduğu için. a.s

bu arada kızlar sorması ayıp size ne kadar takı takıldı ?

Aime 10.01.
Pitircik85 14.01.
Burcuözge 15.09.
Mandalin 13.10.
Sulfat 13.10.
Nhlfrk 16.10.
Gülay_gülay 04.11.
Bunebu 08.11.

ElmaŞekeri 07.06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…