hihoyyyt hoşgeldiiinn :) albümünü bekliyoruz şekercim, ya ama ben sanki şıkır şıkır koltukları olan bir salon hatırlıyorum, senin miydi kız o salon? kaydirigubbakcemile3Ufak tefek aksakliklar haricinde hersey çok güzel geçti pashminacim.. Bu ptesi is başi yaptım is yerindeki bilgisayarimda fazla resim yok yukledigim zaman album yapicam tatlim
geçmiş olsun reyhancım ya, bizim eve de 2 kez hırsız girmişti, 2 ayrı eve, bir tanesi en üst kattaydı (mutfak penceresinden biraz zorlarsan terasa çıkan merdivene ulaşabiliyordun), babam hırsızı farkedince hırsız kaçarken mutfağa girmiş oradan da terasa çıkan merdivene çıkmaya çalışmış ama salak 5. kattan aşağı düştü :))) beton zemine çakıldı ama bir iki çatlak dışında bişey olmadı, 2-3 ay yatıp çıktı. Bu arada gazeteciler falan gelmişti, küçüktüm ben, sabah-günaydın-hürriyet falan gelmişti, bi tanesinde aynen şöyle yazıyodu "Kahraman M...... ....... (annemin adı, ama onu da yanlış yazmışlardı) hırsızı mutfak balkonundan aşağı attı" :roflol: çok komikti yaaaaaherkeze merhaba...
kızlar bugece eve hırsız girdi okadr korktukki babmla karşılaşmışlar...tam girdiğinde babm uyanmış
:roflol: :roflol: :roflol:reyhan geçmiş olsun canım..
eda sende safım diyosan artık BATSIN BU DÜNYAAA :jeyyar:
tekrar hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inş..kızlar bu hafta sonu alyanslarımızı aldık, tektaş ve bir de set aldık nişan için. resimlerini bulamadım. sadece setin bir benzerini buldum.onu ekliyorum. setin yüzüğü yok. diğerleri çok benziyor buna
songa hayırlı olsun canım ya setinde güzelmiş benzeri olsa da
ben de iki hafta önce nişanlandım kızlaropuyorumnanaktan
gule gule kullan cnm
mumlukmuuu oo
ben evımın sade olmasını ıstıyorumm sadeceee mum dekoru olcak her yerde o kadar bıde resmımızı ısıklandıırmalı ıstıyorumm askım belkı ole yaparrzemuszemus
yok canım ılıskımız gayet ıyı yıne bı yerden konu acıldııı bısı dedıı bende sınır oldumm onun ustune dedımm
evet cnm mum.
abajur gibi büyük ama.
komidinin üzerine alıcam 2 tane tuvalet masasına da uzunu vardı onu alıcam.başka da bişey koymıcam üzerlerine
geçen gün banyo takımı bakıyorduk bunları gördük.
sonra telde dedim nişanlıma ben çok beğenmiştim onları die cuma geldiğimde alalım dedi.
bende senin gibi düşünüyrm
çok doldurmadan mum dekorasyonu.
şık ve sade oluyor bence
teşk. ederim canım.
bişe dedi mi kıs sen öyle deyince?hadı cnmm o gunlerde cabucak gecsınnn..ben bugun ınır oldum 1 adım gerı attım dedımm dusunmem gereken şeyler var dedımm :uhm:
ayy abajur ne cici
kırmızı hemde
evet cnm bende çok beğendim.
kırmızı oluşuda ayrı güzel.
birde bal köpüğü rengi vardı fkt takımları bilemiyorm şimdi uymayabilir die kırmızı alıcam
sulfatt naptınn öylee hergün olur mu doğumgünüü
hergün yaş alamayalım benceee
Aaaayyyy bugün ne keyifli bigündü yaaa hergün doğumgünü olsaa zemuszemus
Sonbahar mumluk çok cici abajur gibi
yatak odası her şekilde uyumlu olur kırmızıylaa
tüllerin beyaz olursa tüllerinle halınla falan uyum sağlayabilir
sonbahar
sonbahar, abajurun çok güzeel, ben severim böyle aydınlatmaları, güle güle kullan opuyorumnanaktan
dalgaya vurdu ama bozulduu ıı bı daha aacma bana bu konuyu dıe kızdı cnm :):):):)bişe dedi mi kıs sen öyle deyince?
Yaş kısmını hesaba katmıyorum zaten, ben sadece işin eğlencesinde ve sürprizlerindeyim :roflol::roflol:
Yaş kısmını hesaba katmıyorum zaten, ben sadece işin eğlencesinde ve sürprizlerindeyim :roflol::roflol:
neymıs bu suprızlerrrr sole bakım yaaa usenmeee hadı kusummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kuzucum ben bugün bunca güzelliğe iyi vakit geçirmeme rağmen çok halsizim yaaa yerimden kalkamıyorum. Sanırım bugün kociş erkenden kahvaltıya kaldırdı yaa alışkın değilim uykusuz kaldım. Sürprizleri fotolu eklicem yerimseniben
hımmm hadi bakalım :)) sen de bir süre açma bakalım hakkaten bu konuyu hiç, belki o da huylanır, biraz paçaları tutuşur :)) hem hakkaten sen de çok düşünme, biraz rahatlarsın sen de yerimsenibendalgaya vurdu ama bozulduu ıı bı daha aacma bana bu konuyu dıe kızdı cnm :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?