yaa tabi seni köftee, senin elinin altında bir adet kociş var dimi :))) o yüzden istersin tabi, dur bizde bizimkilerin tapularını elimize alalım, bizde beklerik artık doğumgünüsülerini yıldönümüsülerini aydönümüsülerini opuyorumnanaktan
sonra burciş gibiii, al montu, yap sürpriziii,... devamını biliyoruz zaten artık hepimiz :))))
Şeniz:roflol::roflol::roflol:
Ayyy ilahi gaso akşam akşam güldürdün beni. Çok tatlısın :1hug: Senin tapuyu almana az kaldı gelsin o zaman sürprizler :jeyyar::jeyyar:
Burciş duy kızım montun meşhur oldu topicde :roflol:
burcunun montu çığır yarattı topiktee
hımmm hadi bakalım :)) sen de bir süre açma bakalım hakkaten bu konuyu hiç, belki o da huylanır, biraz paçaları tutuşur :)) hem hakkaten sen de çok düşünme, biraz rahatlarsın sen de yerimseniben
[/COLOR]
seninkilere baktımm donatmışın valla eksik yok sende de
orkideye bende baktım amaa nothing yanii
kırmızı bağcıklı ayakkabı vardı ondna da yokkk
haha havlu sıkmaya çok güldüm, çok güzel anlatmışın olayışiddetli yağmasınn evet yaa
geceyi pencere dibinde havlu sıkarak geçirmek istemiorummm
bi tanesi kaçak yaptıdaaaaaaa
burcunun montu çığır yarattı topiktee
haha ooo kızım değişti tabeeya bu facebook ne acayip bi yer olmuş, ben hesabımı kapatalı 2 sene olmuştu, deactive etmiştim,
az önce merak ettim bi bakim deyi, tekrar active ettim, çok değişmiş ya, abidik gubidik bi sürü şey çıktı :)) kapattım hemen tekrar, korktum kaydirigubbakcemile3
her yerde :roflol:
ayy kızlar nutella aldım şimdi kk dann
ama benim gözüm kirazdaydıı
kiraz zamanı geçmiş
inş biri satar dakaparım bitaneeee
pashi bende bonsai ve orkideyi bekliyorum ama kimse satmiyor mafoldumben
değişmiş valla :))haha ooo kızım değişti tabee
bana gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?