Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benım ablamdan kalma bılem borcamım var
gelenıde anneme bırakrım
ve hıc almadım ben borcam
poff ne dıe durmadan alırlar bılmem

ya sunsetlerden S beden alan yok mu:sinifsinif:

Canım ben sunsetin pijamalarını aldım ama bu yeni indirime giren grup değil de öncekilerden. Ve S beden aldım. Ne sorcaksın yardımcı olabilirsem benneyaptımki

ay sinayyy öldürdün gülerken bee

ben tek diilmişim

plates topumm geldiiii
haha o kusurdu bi tek
sen ye ye sora plastes topu al

herkese tünaydın artık
sabah işlerimi toparladım
sora yaprak dökümünü izliodum ara verdim
size dün aldıklarımı eklim şimdi
hava çok soğuk sobamı yaktım valla kanım ısındı bi hareketlilik geldi bana:)

tünaydın kızlar. sabah kocişi yolladıktan sonra uyumaya devam etmek zorunda kaldım. boğazım kapanmış konuşmak işkenceye döndü sunsette kapıda ödeme var mı kızlar?

geçmişi okuyamadan geldim bugun akşaama okurum..
banada daha hiç borcam gelmedi.
bende bakim şu sunsete neler varmış kışlık

pıtır sabunluklarını güle güle kullan.. Ama ben en çok arkadaki nostaljik kırmızı çalar saati beğendim. :lepi:

Pıtırcık paketler süpeeeer hele renkler, bana yolla sen onları zemuszemus
Sabunluklar da çok cici

burcu 2009un kataloğunda son sayfalarda siyahlı bi takım var onu bana alırmısın :jeyyar:
arsi verdiğin adreste çokk cici şeyler var ama online satışı yok nerden bulcam ben onlarıı :uhm:

canım kalp kalp olanları ben topldım ordan burdan. becel yağ verdi mesela. :roflol:
kalp olan cici şeylere zaafım varda. opuyorumnanaktan
kusura bakma sorun gözümden kaçmış :1hug:
diğerleride porselen canım a.s kahvalttı takımım ayrıca yok. ben gündelik yemek tkımımın tabaklarına uygun renklerde br sarı bir pembe mavi birde yeşil set oluştudm canım hangisini isterse o şekilde kuruyorum a.s

pıtırr üstteki sabunluğu beğendimm
saol canım
bende önce kırmızıyı alıodum ana bi baktım yandada var
hemen kaptım

pıtır sabunluklarını güle güle kullan.. Ama ben en çok arkadaki nostaljik kırmızı çalar saati beğendim. :lepi:

hehe ben onu bizimkine almıştım hediye
kabul etmedi bende kardeşime verdim

Canım ben sunsetin pijamalarını aldım ama bu yeni indirime giren grup değil de öncekilerden. Ve S beden aldım. Ne sorcaksın yardımcı olabilirsem benneyaptımki

ben S bedenım cnm acep dıyorum normal beden mı alsam bı buyuk beden mı
bol dursun ıstemıyorm ama darda olmasın
sana nasıl oldu

ben S bedenım cnm acep dıyorum normal beden mı alsam bı buyuk beden mı
bol dursun ıstemıyorm ama darda olmasın
sana nasıl oldu

Canım benim boyum 1.65 kilom 50.
Ben s beden aldım bana tam oldu mavi çizgili kolsuz pijama takımı bir de kırmızı elbiseden almıştım. Elbise biraz bol bile bana ama pijama cuk oturdu. Yıkanınca da bi sorun yaşamadım. Üzerindeki talimata uyarsan yıkarken bişeycik olmaz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…