bunlar ı biliorum vazgeçilmezim bende beğenmiştim
benimki emsanın 3 lü süzellasını almıştıı
aldıkları küçükk ee bunlarda küçük geldiii bana
öyle olunca vazgeçtik normal tencere seti aldıkk
bunlar çok büyük değil
ihtiyacın varsa küçük tencere al tabiii kullanırsın
pıtır delimisin kızım
sen millet soruo diye evlenilirmiiiii hiç yaa
ben artık artık suymamazlıktan geliomm
millete derdimi anlatamaa uzun uzunnn
evet öyle demişti ama online satışını bulamdım ben :sm_confused:burciş tuğse pijamamı demişti arşi ben de site açılmadııı da
canım bu ne marka bilmem de tefalin evraka serisi vardı iç içe böyle kulplar çıkıyor falan. teyzem dünya para döküp aldıı.. ve hiç memnun kalmadı. çünkü her seferinde aynı yere denk getiremediği için kulp takma yerlerinin eflonu gitti çok feci deforme oldu. hem içten hem dıştan. ayrıca onlarda sayılı kapak oluyor gerisi buzdolabına koymamk için plastik kafak oluyor. yani onun ki öyleydi. aynı anda 3 çeşit yemek yaptığında yemek pişerken hangsini kapatacağını şaşırıyordu. a.s
kızlar bahsettiğim tencere seti bu. sizce kullanışlımıdır ? hepsinin kulpları çıkıyor.
][/URL]
pıtır delimisin ne evlenmesi ya boşver :bbo:
hayatını yaşa bu yaşta evlenip napcan kahırmı çekcen
ay bak çok sinirliyim ondan böle diyorum
sinirim geçince fikrim değişebilir laelaelaelaelae
oooo masa süper
sev bakalım peki ben sana ne alacak bi öyle bi böyle :)))))
evin resimlerini albümüne koysana :))))))
teşekkür ederim inşallah senin resimlerede bakarız öyle
düğün yeri green anzer
ya o kadar abartma iştemersi şekercim demek bende 2000 -2500 civarı ayırcam tüm ev için , oyyyyykafamçokkarıştı
çok fena başladık ama hadi hayırlısı bakalım
kızımTeŞekkÜr ederİm kızlar...
BÖcÜk benİm nerem zengİn ya deme dİyorum ŞÖyle edaya baksana avİzeye 1500 tl para vermİŞ..ben 1500e perdelerİmİ yaptırdım...
ay dün akşam annem yapmıştı yakızlarr cnaım hem çiğ köfte istioo hemde böle patatesli börek sıcak sıcak bölee offfffffffffff kiloda vermem lazım ayyyyyyyyyy delircemmmmmmmm
walla dövcem hatmm yelız ozmn sen zengın o daha zengın
ayu yaa acırım o paraya bende perde+halı bılem alırım o parayla
he senın resımlere baktımı
ayy cok guzelmış gelınlığın makyajın sacın cok guzel olmuş
cok yakışmışsınız
cok hoşsun
ayy masallah masallah
püpüpü
kızım yıllardır başvururum da bankalar vermezulen eda zengin olmasan banka krediyi nie versin
ben kredi kartı için başvurdum
bin dereden su getirdiler
şimdi onlar yalvarıo ben almıom tabi o ayrı:dilcikar:
ben borçla morçla alsam bunları
evlendiğimin 1. ayı haciz gelir eve aldıklarım geri iade :roflol::roflol::roflol::roflol:
bakeda sınaya katılıyom
sen zengun olmasan banka sana her ıstedığınde kredı vermez
artı ev aldınızonunda kredısı var
toplasan senın ödemen ayda 3 bın tl eder
ee hala fakrım dersen püü snaa:mymeka:
walla benim ablamın da evrekası varevet öyle demişti ama online satışını bulamdım ben :sm_confused:
canım bu ne marka bilmem de tefalin evraka serisi vardı iç içe böyle kulplar çıkıyor falan. teyzem dünya para döküp aldıı.. ve hiç memnun kalmadı. çünkü her seferinde aynı yere denk getiremediği için kulp takma yerlerinin eflonu gitti çok feci deforme oldu. hem içten hem dıştan. ayrıca onlarda sayılı kapak oluyor gerisi buzdolabına koymamk için plastik kafak oluyor. yani onun ki öyleydi. aynı anda 3 çeşit yemek yaptığında yemek pişerken hangsini kapatacağını şaşırıyordu. a.s
evet öyle demişti ama online satışını bulamdım ben :sm_confused:
iyi de vazgeçilmezin gösterdiği tencreler teflon değil kızlarr çelik onlar yaa
hepsinin de kapağı sapı falan varr
ben baktım detaylııı
ayy tv de dinliorum kestane yemek domuz gribine yol açıomuşş
ne hurafelere inanıo insanlar yaa
bunlar sabunluklarım
tünaydın kızlar. sabah kocişi yolladıktan sonra uyumaya devam etmek zorunda kaldım. boğazım kapanmış konuşmak işkenceye döndüsunsette kapıda ödeme var mı kızlar?
arsi verdiğin adreste çokk cici şeyler var ama online satışı yok nerden bulcam ben onlarıı :uhm:
kızlar bahsettiğim tencere seti bu. sizce kullanışlımıdır ? hepsinin kulpları çıkıyor.
Arsiiiii dediğin yere baktım çok güzeller yaaa, nerde bulcaz bunları
arsim sen tuğse diye bi yer mi dedin herkes ona mı bakıyo?
senin gönlünden kopsun yeter :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?