Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcüğüm aslında şu kiloma rağmen kansızlığımda var sabah tırnaklarım mosmor oluo pekmezi her halukarda içmem lazım benim

gulay kıloyla alakası yok
bende cok kan var ama zayıfım mesela
45 kıloyum anacım :tomato: ama boyum kısa lutfen bunu atlaman
iç cnm iç
suyla karıstr mıs gıbım
ben tşörtle takılıyom herkes atesın mı var dıo:roflol: he varr

günaydın kızlar.
dün akşam girip kutlayacaktım ama pc de sorun oluştu kutlayamadım.:mymeka:
şimdide daha geçmişi falan okumadan doğrudan doğum gününü kutluyayım dedim.
dreamlife doğum günün kutlu olsun canım.nice mutlu yıllara...
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

kız sen rejımle zayıflamamısmıydın

yoo karıştırdın heralde kuzu ben balık etlü gelinüdümm :) :kedi:

doğru canım kiloyla alakası yok ben kızılaya kan vermek için hep hevesle giderim kan sayımı yaparlar eksik çıkar boynum bükük geri dönerim :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

gunaydın kızlar
nihal dogumgunun kutlu olsun; sevdiklerinle nice guzel ve mutlu yıllar canım
esmy gecmis olsun canım; evi toparlama olayına gelince ben sadece haftasonu yapabiliyorum; hafta içi mumkun degilki canım calısırken; zaten 7.15te eve git yemek hazırla yemek ye sofrayı topla; e insan birazda dinlenmek istiyor; oyuzden okonuyu kafana takma hic; malesef bu bu sekilde oluyor. bende evimizdeki annemin duzenini cok ozluyorum ama yapamıyorumda hatta bazen bu duruma cok sınır oluyorum moralım bozuluyor

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee ben geldim alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hayatım ne salondamı yaYtın senı gidi gidik

kız bu dün akşam yaptın mı şimdi yaYtın olmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hasta mısın neyin var kuzu? geçmiş olsun

aman tamam beee dün çok ısrar ettiniz aynı yatağa yattım. ee haliyle sarıldı ve aklıma eda geldi nohut yapmak zorunda deilsin ıslat falan gülcektim nerdeyse, sonra reklamlarda opet mi ne hatırlamıyorum. bilmem kaç paralaık alışveriş yapana BORCAM veriyomuş bu sefer tutamadım patladım güldüm. noldu dedi, sinirlerim bozuk dedim, ağlamaya başladım niye bilmiyorum. hastalancak mısın sen dedi, bilmiyorum dedim. sonra kalktık salona gittik karşılıklı aldık verdik sonra yine yattık :ecrin_bebek:

hayatım kaldırma tötünü yevrim
baksana patron baban mıdır nedir saat 1lerde işe git 6larda çık klava:

esma senin dediini hiç anlamadım :roflol:

yok len ne babamı öyle olsa burda bunları konuşuyo olur muydum allesen, seninle muhatap olur muydum? soyadım Doğan olacak sana cevap verir miydim :roflol: :roflol:

hayatımın işi kebap falla

eda ben sana gelcem ya
sakın etlı bısı etme hemı
bıze palık yap uşağum bayılır:roflol: evınde mıs kokar mıs

maşallah deyin lennnn nazara gelcek işim :mymeka:

bunları senden duymak çok güzell

giderken beni bile buhrana soktun

nasıl ayrılıcam diee çok düşündün yaa ailenden

allahım dedim bu kadar zormu oluo die düşünmedim değil valla

:roflol: :roflol: ay pashi yaaaa... süpersin kızım sen :lepi: seni çok merak ediyorum evlenirken ne poh yicen -tatlicadiarzu-

kızlar günaydın hayırlı cumalar herkeze...
düğün yaklaştıkça çok tartışıyoruz kızlar......mafoldumben buseferde gelin arabası yüzünden of of

günaydın herkese arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bursadayım 3 yıllık bi beraberliğim var 2 ağustosdada nişanlandım...2010 yazı gibide evlilik düşünüyoz kısmetse

evet ama işte aniden gelen olsa ki pek gelen yok
bizim evın bogucu bi havası varmışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…