Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dream yok sen aglayan smili gonderınce hatırladık ama okadarda unutmus sayılmayız

Tşk ederimm mandilinimm bulurumm benn vereliniortak
O süsü nişanlıyken koçişim yaptırmıştıı opuyorumnanaktan
beta cok guseller aldıkların cok opuyorumnanaktan
Canım benim tşk ederimm a.s.
betacık sımdık o damcana örtünden gonder bana
bide poşet poşetinden
bide nasıltaburayı cop kovası yaptın ıcı delıkmi
Yollim esmam istediğin örtü torba olsunn Şeniz

Ahanda böylee ters çevirince çöp kovası olduu kaydirigubbakcemile3

ay anlıyonuz siz dilimden demi

betacık sımdık o damcana örtünden gonder bana
bide poşet poşetinden
bide nasıltaburayı cop kovası yaptın ıcı delıkmi

ahahahahhahahahahahhahahahhahaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

içi delik miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hepsi çok güzel canım güle güle kullan.
bişey dikkatımı çekti ilk resimde arkada kelebekler asılı çerçevede bende öyle birşey almayı düşünüyrm nerden aldın acaba?

beta bu arada o içi delik kovanın kırmızısı bende var içine oyuncaklarımı doldurdum
metal kaşıklıktan var ay bişeden daha vardı unuttum

o damacana elbisesinden ben de istiyorummmmmmmmmmmmmm

betacım fotoları göremediğim için seninkini göremedim benimde poşet için güzel cici bişeye ihtiyacım var
ama burda bebekli palyaçolu falan oluyo rengarenk onları da ben sevmiyorum?

gülsün fatih birbirini çok seviyoru çok şekermiş :)

ben bi de o inekli poşetlikten istiyorum beta

dreamcim ben de aha dedim bu tam dreamlik :=)

dream yok sen aglayan smili gonderınce hatırladık ama okadarda unutmus sayılmayız

kaydirigubbakcemile5

günaydınnn

nihal ve dreamlife doğum gününüz kutlu olsun kızlar
sevdiklerinizle nice mutlu yaşlara

saol canımmmm inşallah hepimiz sevdiklerimizle birlikde sağlıkla,huzurla,mutlulukla bir yıl geçiririz ve KK daki tüm arkadaşlarımızla birlikdeeee iyiki varsınız opuyorumnanaktan

kızlar bu arada ben aşağı kuaföre iniyorum.
saçlarımı kestircem bayağı bi kısaltcam modelli olcak renginle oynar mıyım kararsızım. ama en kötü ihtimal dip boyam var
yani ben bayağı bi saat yokum haberiniz olsun.
öptüm sizi

hayatım işi bırakıp kuafore mı gıdıyon akannehir

reyham uzulme cnm olur böle seyler cok takılmayın duzelır bakmışsın o gunler gecmıs

kızlar bime e gelmiş 12 biçik liracık günlük için mavi olan feena diil gibi bi bakam bu akşam

hayatım yaaaa ohh ne alaaa len izin nası mesai seninki öyle yarısı dışarda doluyo kaydirigubbakcemile

yaa kızlar o kaa şarkı gönderdim size biriniz dinlemedimi yalan levent yükselle yıldız usmonova düeti

ahah bende okonuyu konsuuyorum
sacımıboyatsammı boyatsammı bi müftüye sorcam hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…