Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben geldimmmmmmmmm

nihal ve dreamlife doğum günleriniz kutlu olsuunnn nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşlara inşallahhhhh :Saruboceq:

nihalim senden haberleri bekliyoruz bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey :)

burcuu nice mutlu aylara yıllara :)

ya kızlar dünde yazcaktım unutmuşumm, böyle her ayı kutlamak zor olmazmı yaaa.. biz artık sevgililer gününü bile kutlamıyoruz sıkıldık :roflol: tamam birinci ay falan kutlanır belkim cicim ayları sonuçtada 2 3 4 bööğğ gelir adamlara yahu, onlar bizim gibi bakmıyoki zaten bu işlere yazık onlarıda düşünmek lazım :))

hayatımmmm kestir kurtul yaa bende kestircem sıkıldım uzundan ama ya evlenirsem diye kıyamıyorum :sm_confused:

ben kestrmek ıstemıyorum
askım kestrmemıo ıstıyo
düğün olcak ama dıom dınlemıyo

ne 2-34-4 te sıkılınırmı
12/10/2009da 104 aydır cıkıyoruz tabiki kutlamuıyom her ay ama sayıyıom

canım evet haklısın bir süre sonra sıkar..
am şöyle düşün
şu an evdeyim. hiç bir eğlencem yok. birde böyle şeyler hazırlayıp düşünmesem hayatımız ne kadar monotonlaşır bir düşün...yerimseniben
akşam eve gelsin yemek yensin ardından tv...
bak dün gece canımız sıkıldı nasıl yağmur yağıyor aldık şemsiyeyi çıktık Marmarisin ilk yağmurunu karşıladık. Sonbaharın kıpırtılarına hoşgeldin dedik :1rolleyes:
Yani şimdi ne yapıcam yemeği salon masasına kuryucam biraz özenicem alttarafı. yani o canımm porselenlerimi kullanmak için misafir mi bekleyeyim. Kendimz için aldım onları :roflol: inan bana insana özel hissettiriyor kendini yerimseniben
haa kocam yapmazsada bozulmam işin aslı. düşünememiş olabilir. bazende ben düşünmüyorumo yapıyor çünkü a.s
burcumm nice aylara yıllara balım

teşekkür ederim fıstıkımmmm Şeniz

ne 2-34-4 te sıkılınırmı
12/10/2009da 104 aydır cıkıyoruz tabiki kutlamuıyom her ay ama sayıyıom

ahahaha allahtan takvim var artık o sayıyoo eskiden program yazmıştım her günü sayıyodu

"aşkıımmm yarın 500. günümüz olcaaakk"

"aşkım 750 oldukkk yuppii"

derken sıkılıyo insan p yeter ulannn :)))))))i

hee ama takvime bakıom yakında 9 yıl 9 ay 9gün olcak onu bekliyorum

yok burcum senin için demedim, hayatım kızmış ya eşine 4. ayını anlattı, arsiyede sordular oda bulaşık makinesiyle kutladığını anlattı.. buruklar gibi geldiler banada onlar için dedim, yoksa bize eğlence çıkıyo dediğin gibi porselenleri kullanmak lazım aradaa da onları çok sıkmamak lazımm :))

Esmaaa benimm ama çirkin çıkmışızzz, düğüne gittim ya ordan :)) eas prof makineyle bi abi çekti onları merak ediyorum amaaaa daha yollamadı :umursamaz:

papı masallah
nan sana tsk ettım
süprısıme katkıda bulundun
ettığım süprıslerımı okudun mu:kedi:

yok kız ne cırkını
guzel guzel sevgülünde renklı gozlu demı
sende sıyah beyaz vereliniortak

tünaydın kızlaaaaaaaaarrr .herkeslere hayırlı cumalar , bu cuma vaktinde hayırlı olan tüm dularınız kabul olsun inş. ................. e anca bitti geçmiş öğleni ettik yani ....

öncelikle Dreamlifecim ve Nihalcimm nice nice mutlu huzurlu sağlıklı başarılı yıllara sevdiklerinizle beraber inş. hihoyyyt

soracıma esmoş kocişinede geçmiş olsun ,

beta aldığın ciciler pek cici güzel günlerde kullan ... özellikle o kalpli yazının yanında 2 tane pembe cam vazo gibi küre gibi hani nerden aldıııın , yeşilini buldumda pembesini bulamadım ben hiç ??????

sonracıma yeni gelinler vardı ama yeniyim ya daha isimleri ezberleyemedim onlarada mutluluklar :kedi:

sonraaa hayatım gösterdiğin saç modeli çok güzel ama tabi senin yüzünü görenlere sorman daha iyi olur yanlış bişey söylemeyelim sana yerimseniben beğenmezsen bizden bilme yani süprizzzzz

burcu 3. ayın kutlu mutlu olsun ay güzelim sen sürprizler bitmez ama her ay her ay yıldönümüne bişey kalmayacak diye korkuyorum :jeyyar:

böcükcüm sende kestirme saçlarını evlencen gelin olcan uçlarından aldır accık bide öpücük ver sevdiceğine kandır yani :jeyyar: senin gibi becerikli hatun oooo istemen yeter fıstık üstüne kaynak bilem yaptırtırsın sen sırnaşık şey

ayyyyy başka başka bişeler vardı ama unuttum valla 30/40 sayfa okuyunca

edacım hani hala hello demedin ,bugünde senden güzel ve meşhur bişey bekliim ben (avizen kadar güzel olsun heee)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…