yaa kızlar bizdede yasakta bende ebuddy diye bir siteden giriyorum msn ye face de ordan giriliyor bi denesenize
görcem seni-tatlicadiarzu-
yapcam tabiiii sositososito
canım denedim orada yasaklı -tatlicadiarzu-
ben geldimmmmmmmmm
nihal ve dreamlife doğum günleriniz kutlu olsuunnn nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşlara inşallahhhhh :Saruboceq:
nihalim senden haberleri bekliyoruz bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey :)
burcuu nice mutlu aylara yıllara :)
ya kızlar dünde yazcaktım unutmuşumm, böyle her ayı kutlamak zor olmazmı yaaa.. biz artık sevgililer gününü bile kutlamıyoruz sıkıldık :roflol: tamam birinci ay falan kutlanır belkim cicim ayları sonuçtada 2 3 4 bööğğ gelir adamlara yahu, onlar bizim gibi bakmıyoki zaten bu işlere yazık onlarıda düşünmek lazım :))
ben geldimmmmmmmmm
nihal ve dreamlife doğum günleriniz kutlu olsuunnn nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşlara inşallahhhhh :Saruboceq:
nihalim senden haberleri bekliyoruz bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey :)
burcuu nice mutlu aylara yıllara :)
ya kızlar dünde yazcaktım unutmuşumm, böyle her ayı kutlamak zor olmazmı yaaa.. biz artık sevgililer gününü bile kutlamıyoruz sıkıldık :roflol: tamam birinci ay falan kutlanır belkim cicim ayları sonuçtada 2 3 4 bööğğ gelir adamlara yahu, onlar bizim gibi bakmıyoki zaten bu işlere yazık onlarıda düşünmek lazım :))
burcumm nice aylara yıllara balım
ne 2-34-4 te sıkılınırmı
12/10/2009da 104 aydır cıkıyoruz tabiki kutlamuıyom her ay ama sayıyıom
durun size bide resim ekliimmm]
yok burcum senin için demedim, hayatım kızmış ya eşine 4. ayını anlattı, arsiyede sordular oda bulaşık makinesiyle kutladığını anlattı.. buruklar gibi geldiler banada onlar için dedim, yoksa bize eğlence çıkıyo dediğin gibi porselenleri kullanmak lazım aradaa da onları çok sıkmamak lazımm :))
Esmaaa benimm ama çirkin çıkmışızzz, düğüne gittim ya ordan :)) eas prof makineyle bi abi çekti onları merak ediyorum amaaaa daha yollamadı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?