Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

papı masallah
nan sana tsk ettım
süprısıme katkıda bulundun
ettığım süprıslerımı okudun mu:kedi:

tişkür ederizzz :) benim yorum yazdığım mesajda anlatmıştın masaj aleti falan bi onları okudum, onları diyosun dimi başka bişidemi yapçan yoksam?

Esmaa maviş benim aşkım :) siyah beyaz kravat bul diye başının etini yedim lülülülülülü anne almış sağolsunnn.. o çok fanatik, herkesde biliyo ya, benim elbisede öyle olunca tanıştığım hemen hemen herkes senin gelinliğinde siyah beyaz olsun dedi :))))

papişko gördüm resmi boncuk ikili sizii

bu arada kocamaaannnnn MAŞALLAHHHHH sizeeee 9 yıl 9 ay dile kolay walla

densemmm nişanlın işe başladımıı? iş konusunda başı sen çekicen inşallahh :) söle de işe giderken ayağını sürüsün arkasından bizimkilerde hemencik işe girer belkim

benim aşkımda buldu gibide bakalım bi yerden haber bekliyo, hayırlısıyla girsin artıkın bi yere :Saruboceq:

papı 9 yıl 9 ay mıakannehir nan benım torunum olurdu hee
masallah

masaj aletı
mektup
şiirle baslayan cd yapcam volkan konak gıbım laz sanatcıların turkusu olcak arada resımler
bjk urunlerı
avondan parfum(gecen gordum bıtmıstı)
bu kadr

nanedem ben ona bı öpucuk verım gorur:jeyyar:

Bunlar benim son zamanlarda evim için aldığımm cicilerimm opuyorumnanaktan
Koyucaktım koyucaktım bugün nasip ooldu koymak :kedi:

betaşum bir ikea manyağı olaraktan herşeyini çok beğendim.
özellikle o küçük vazoların ve çiçekin çok cici.gamzede banyosunun bir köşesine koymuştu çok şık olmuştu.
hpsini güle güle kullan...

bence gayet güzel düşünmüşsün. fazla bile... zemuszemus

kız gönlü zengin böcük ,,,,yeter yeter ekleme daha seneyede kalsın kaydirigubbakcemile3

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: hayır mafoldumben mafoldumben

bence gayet güzel düşünmüşsün. fazla bile... zemuszemus

bencede gayet iyi hediyeler böcük
hatta biraz fazlamı ne kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…