ya kızlar dünde yazcaktım unutmuşumm, böyle her ayı kutlamak zor olmazmı yaaa.. biz artık sevgililer gününü bile kutlamıyoruz sıkıldık :roflol: tamam birinci ay falan kutlanır belkim cicim ayları sonuçtada 2 3 4 bööğğ gelir adamlara yahu, onlar bizim gibi bakmıyoki zaten bu işlere yazık onlarıda düşünmek lazım :))
ne 2-34-4 te sıkılınırmı
12/10/2009da 104 aydır cıkıyoruz tabiki kutlamuıyom her ay ama sayıyıom
yok burcum senin için demedim, hayatım kızmış ya eşine 4. ayını anlattı, arsiyede sordular oda bulaşık makinesiyle kutladığını anlattı.. buruklar gibi geldiler banada onlar için dedim, yoksa bize eğlence çıkıyo dediğin gibi porselenleri kullanmak lazım aradaa da onları çok sıkmamak lazımm :))
bunu da mı kimse beenmedi len
Burcukocccuman nazarlık takam. nice nice mutlu aylara inşallh tatlım..
Papi, ben fotonu görmedim hemencik kaldırmışsın 
Eda , papiler süper güle güle giy
Böcük, ben senin hazırladığın hediyleride görmedim nerde?
Nurettin Rençber- aşk sana benzer
Bir gün çıkıp gel uzak yollardan
Benim can yaramı sarmak için
Çünkü
Bir nefes ki aşk sana benzer
Benim can yaramı sar gülüm
Çünkü
Derin bir nefes ki aşk sana benzer…
Gökte parlayan ay
Kalpte incinenen söz
Çölde ışıldayan su
Sana benzer….
Hoyrat
Bir aşk için de yandım çok zaman
Söyle koca bir hayat nasıl geçer
Senle geçen her ömür
Sana Benzer
Şimdi söyle bu hayat nasıl geçer
Sensiz geçen her ömür
Küle benzer…
Gökte parlayan ay
Kalpte incinenen söz
Çölde ışıldayan su
Sana benzer….
dinledinizmi?
Dreamlifecim ve Nihalcimm nice mutlu yıllara sevdiklerinizle berabera.s.opuyorumnanaktan
Dremmmmmmmmmmlifeeeeeeee canım mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr:dance::teytey:hihoyyyta.s.
ben seninde doğum günün olduğunu bilmiyordum kuzucumm iyiki doğdunn :1hug:
ben geldimmmmmmmmm
nihal ve dreamlife doğum günleriniz kutlu olsuunnn nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşlara inşallahhhhh :Saruboceq:
nihalim senden haberleri bekliyoruz bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey :)
burcuu nice mutlu aylara yıllara :)
ya kızlar dünde yazcaktım unutmuşumm, böyle her ayı kutlamak zor olmazmı yaaa.. biz artık sevgililer gününü bile kutlamıyoruz sıkıldık :roflol: tamam birinci ay falan kutlanır belkim cicim ayları sonuçtada 2 3 4 bööğğ gelir adamlara yahu, onlar bizim gibi bakmıyoki zaten bu işlere yazık onlarıda düşünmek lazım :))
tünaydın kızlaaaaaaaaarrr .herkeslere hayırlı cumalar , bu cuma vaktinde hayırlı olan tüm dularınız kabul olsun inş. ................. e anca bitti geçmiş öğleni ettik yani ....
öncelikle Dreamlifecim ve Nihalcimm nice nice mutlu huzurlu sağlıklı başarılı yıllara sevdiklerinizle beraber inş. hihoyyyt
:
hepi börtdey garular
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hepinize cooook teşekkür ederim arkadaşlar
buarada biz bayramda balıkesirde olcaz ya ordanda dönüşte izmirden döneceğiz sanırım. Belkim küçük bi ihtimal rastlaşırız :dance:
canım hoşgeldin aramıza :1hug:
beğenmene sevindim canımm Şeniz paylaşırız paylaşırızz sen takıl bize kaydirigubbakcemile5
ayy olurmu dersinn :1shok: süperrrrrrrr olur orda toplaşsakkkkkk:sm_cool:
Ya kızlar size bişey danışcam..
Şimdi resimde gösterdiğim gibi benim tv nin üstündeki duvarda 3 adet çivi var badana yaptırmadığımız için bu çivileri yok edemedik, ben nasıl bi tablo yada çerçeve asabilirim buraya sizce, koltuklarımın ikisi de kırmızı halımda kremli kırmızılı ....
Çok gözüme takılıyor orası :sinifsinif:
dogum günü cocuklarin yeni yaslarini kutluyorum.. nice yillara
Dreamlifecim ve Nihalcimm nice mutlu yıllara sevdiklerinizle berabera.s.opuyorumnanaktan
ben geldimmmmmmmmm
nihal ve dreamlife doğum günleriniz kutlu olsuunnn nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşlara inşallahhhhh :Saruboceq:
nihalim senden haberleri bekliyoruz bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey :)
burcuu nice mutlu aylara yıllara :)
tünaydın kızlaaaaaaaaarrr .herkeslere hayırlı cumalar , bu cuma vaktinde hayırlı olan tüm dularınız kabul olsun inş. ................. e anca bitti geçmiş öğleni ettik yani ....
öncelikle Dreamlifecim ve Nihalcimm nice nice mutlu huzurlu sağlıklı başarılı yıllara sevdiklerinizle beraber inş. hihoyyyt
)
hepi börtdey garular
bu boy ve kıloda mıböcük sen koca bi zevksizsin :dilcikar:
nann böcükk hediyeler süper on numerooo :lepi: ilk diye bu kadar özeniyosun normall :)) inşallah herşey istediğin gibi giderr :Saruboceq:
bidee seninkinin resmini gördüm faceteee :)) aşkımın arkadaşı fotoşop çalışmalrını koyuyodu, bizede yapmıştı öyle sırayla bakarkene bi baktım rizeli kartallaar, enee, eniştede orda :teytey:
geçen ben yine izmiri özldim ne zaman gitcez diye dert yanarken kocişte istersen balıkesirden dönüşü geçebiliriz didi
arabayla gidersek kalabilirizde ama otibisle gidersek sabah izmire warıp akşama döneriz ankaraya . Walla olur mu olur belkim bi ihtimal opuyorumnanaktan ama taze gelinler sulfat beta ve parpalm hanımlar gezmelerde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?