böcük sen koca bi zevksizsin :dilcikar:
tabi len
ben evlenince kendimi heidye paketine sarıp vercem
al la burcu
al sana dahiyane bi fikir
serhatın doomgünü için
yaa kızlar o kaa şarkı gönderdim size biriniz dinlemedimi yalan levent yükselle yıldız usmonova düeti
bunu da mı kimse beenmedi len
burcummm fotolarına baktım bayıldım canım ne kadar tatlısınız bende 2010 da evlenicem engin bilgilerinizi benimle paylaşın nolur.....
Nihal ve dream nicemutlu yıllara canlarım Şeniz
elisacım tebrikler cnm mutluluğun daim olur inş
betacım aldıkların çok güzel
ben dinledim cnm güzel candan erçetinden sonra bu biraz farklı geldi hoş
başka gene unuttum
ooo sulfat eskisi değil artık valla bime git orda hazır pakette baklava yufkası var ama bak su böreği yufkasını alma sakın he , ikisinnde paketleri aynı karıştırıp su böreği getirdiler kaç sefer eve sırnaşık şey onu al yap gayette güzel oluyo , ben yapmadım ama yapılanların tadına baktım gerçekten güzel
eve getirdiler dediiim de , ben o baklava yufkasıyla börek yapıyorum , sarıyer böreğini biliyosan ve seviyosan onun içinde kullanabilirsin ....çok lezzetli oluyo
tabi elde açmak iyide çok zaman ve uğraş gerektiriyo ,,,
yapmaa bunu banaa yapmaaaaadelikafadulden
canım çekti geneeeeee
o zaman menüyü söylüyorum çif köfte içli köftee sütlü tatlıııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
başka bir şey istemiyorum yeterli bu kadar:roflol::roflol::roflol:
ay bayram olsada gelsem izmiree.. inşallah fırsat bulsamda gelsem :1hug:
sulfatım balçovaya yakınmısın sen kuzuşımmm Şeniz
canım bunu ben yış başı için düşünüyordum. hediye paket süsleri var ya onlardan mümkün mertebe münasip yerlerime yapıştırmak suretiyle süpriz organize eddiyorum kaydirigubbakcemile3
canım bunu ben yış başı için düşünüyordum. hediye paket süsleri var ya onlardan mümkün mertebe münasip yerlerime yapıştırmak suretiyle süpriz organize eddiyorum kaydirigubbakcemile3
Ayyy yufkayı alsam da nasıl yapılcaını bilmiyorum ki :sm_confused: Bi de kocacıkım çok sever baklava yanlış bişey ederim ömür billah yemez bi daaa :roflol::roflol::roflol: O hazır alsın beraber yiyelim
Sarıyer böreği bilmiyorum CADIARZU
:roflol::roflol: Ayy kudurttum yinei sadist miyim neyim :roflol: Sen gel ben sana istediğin herşeyi hazırlarım :1hug:
Canım balçovadan bizim eve 1 otobüsle geliniyor 40 dk sürüyor ortalama. Çok uzak değil yani
:roflol::roflol::roflol: ayyy sen beni öldürcen bugün, münasip yerlerin nere kız :roflol::roflol::roflol:
burcuuuuu edaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaar haftaya banada bi sürpriz bulun
ama biz nişanlıyız he ona göre olsun :roflol: yada olmasınmı aceba :jeyyar:
26 sında 1 yıl önce bana evlenme teklif etmişti , bakiiim bu sene ne teklif etcek kaydirigubbakcemile3
ben vazgeçtim de diyebilir ama ben hazırlıklı oliiim dimi
Ayyy yufkayı alsam da nasıl yapılcaını bilmiyorum ki :sm_confused: Bi de kocacıkım çok sever baklava yanlış bişey ederim ömür billah yemez bi daaa :roflol::roflol::roflol: O hazır alsın beraber yiyelim
Sarıyer böreği bilmiyorum CADIARZU
[/B]
:
buluruz bir şeyler sanadaa :roflol:
burcu hayır olsun inşallah
bu arada benimkiyle geçen hafta çok fena kavga etmiştik
moralim bozuktu hatırlarsanız
barışma hediyesi olarak aldığı ayakkabımı gösterim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?