Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tabi len
ben evlenince kendimi heidye paketine sarıp vercem

al la burcu
al sana dahiyane bi fikir
serhatın doomgünü için

canım bunu ben yış başı için düşünüyordum. hediye paket süsleri var ya onlardan mümkün mertebe münasip yerlerime yapıştırmak suretiyle süpriz organize eddiyorum kaydirigubbakcemile3

burcummm fotolarına baktım bayıldım canım ne kadar tatlısınız bende 2010 da evlenicem engin bilgilerinizi benimle paylaşın nolur.....

Nihal ve dream nicemutlu yıllara canlarım Şeniz

elisacım tebrikler cnm mutluluğun daim olur inş

betacım aldıkların çok güzel

yaa kızlar o kaa şarkı gönderdim size biriniz dinlemedimi yalan levent yükselle yıldız usmonova düeti

ben dinledim cnm güzel candan erçetinden sonra bu biraz farklı geldi hoş

başka gene unuttum

burcummm fotolarına baktım bayıldım canım ne kadar tatlısınız bende 2010 da evlenicem engin bilgilerinizi benimle paylaşın nolur.....

canım hoşgeldin aramıza :1hug:

beğenmene sevindim canımm Şeniz paylaşırız paylaşırızz sen takıl bize kaydirigubbakcemile5

Ayyy yufkayı alsam da nasıl yapılcaını bilmiyorum ki :sm_confused: Bi de kocacıkım çok sever baklava yanlış bişey ederim ömür billah yemez bi daaa :roflol::roflol::roflol: O hazır alsın beraber yiyelim
Sarıyer böreği bilmiyorum CADIARZU

:roflol::roflol: Ayy kudurttum yinei sadist miyim neyim :roflol: Sen gel ben sana istediğin herşeyi hazırlarım :1hug:
Canım balçovadan bizim eve 1 otobüsle geliniyor 40 dk sürüyor ortalama. Çok uzak değil yani

canım bunu ben yış başı için düşünüyordum. hediye paket süsleri var ya onlardan mümkün mertebe münasip yerlerime yapıştırmak suretiyle süpriz organize eddiyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ayyy sen beni öldürcen bugün, münasip yerlerin nere kız :roflol::roflol::roflol:

burcuuuuu edaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaar haftaya banada bi sürpriz bulun

ama biz nişanlıyız he ona göre olsun :roflol: yada olmasınmı aceba :jeyyar:

26 sında 1 yıl önce bana evlenme teklif etmişti , bakiiim bu sene ne teklif etcek kaydirigubbakcemile3

ben vazgeçtim de diyebilir ama ben hazırlıklı oliiim dimi

nann böcükk hediyeler süper on numerooo :lepi: ilk diye bu kadar özeniyosun normall :)) inşallah herşey istediğin gibi giderr :Saruboceq:

bidee seninkinin resmini gördüm faceteee :)) aşkımın arkadaşı fotoşop çalışmalrını koyuyodu, bizede yapmıştı öyle sırayla bakarkene bi baktım rizeli kartallaar, enee, eniştede orda :teytey:

Pissss eda ben bu ayakkabıyı geçen hafta gördüm cevahir mi kanyon mu oyle bi alışveriş merkezinde işte hangisindeydi hatırlamıyom içim gitti ama paramız yoktu kıyamadım mafoldumben

Edaaaa ben çooookkk beğendim, nişanlın daha zevkli böcüğe katılıyorum kaydirigubbakcemile3 ıyi günlerde giy

edaaaaaa güle güle giy ayakkaplarınııı

bu sefergeriden başladım okumaya okuya okuya gidiom nere kadar gidersem artıkınnn

hımm herhalde beni birileri bindirir doğru dolmuşa bende nerim. ay kaybuluyormuyum izmrde:roflol: oturur ağlarım üüüüüüüü imdattt diye:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: şimdi burda söyletmee bana tatlımmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

buluruz bir şeyler sanadaa :roflol:

oo valla hazırda çok kolay anlatıyım ben sana eğe süpriz yapmak istersen sabahtan yaparsın akşama tadına bakarsın güzelse yedir değilse sakla kaydirigubbakcemile3

önce az tereyağı ve sıvıyağı güzelce tavada eritip karıştır ... beklesin

sonra dövülmüş fındıklımı fıstıklımı cevizli artık neli istersen ama bana sorarsan fındık ceviz karıştır da yap daha leziz olur

bunlar hazırda dursun sen tepsiye yufkanı ser her kata azar azar erittiğin yağdan silikon fırçayla sür silikon diyom diğerleri güzel sürmüyo yufkaya ,, sonra fındık ceviz artık hangisi tercihinse serp üste yukfa ,yağ,ceviz,yufka,yağ ,ceviz hep aynı sıra yani bildiğin baklava güzelcim ,,,, tepsinin ve eşinin baklavayı kalınmı incemi sevdiğine göre bakarsın kalınlığına ona göre 15 -20 yufkadan yapabilirsin en üstede 2 yufkayı ser kapak 2 olsunki düzgün görünsün kenarlarını düzeltip dilim dilim kes sonra kalan yağı güzelce üstüne sür , ılık fırına koy ağırdan ağırdan pişsin o sırada 1'e1 ölçüde şerbet yap nar gibi kızarınca baklavayı al baklava ılıkken şerbet sıcakken yavaşçana kepçeyle dök şerbetini ,,, al sana baklava güzelcimm...afiyetle yersiniz

böreğide anlatırım sonra a.s

Burcu kocccuman nazarlık takam. nice nice mutlu aylara inşallh tatlım..

Papi, ben fotonu görmedim hemencik kaldırmışsın 

Eda , papiler süper güle güle giy

Böcük, ben senin hazırladığın hediyleride görmedim nerde?

Nurettin Rençber- aşk sana benzer
Bir gün çıkıp gel uzak yollardan
Benim can yaramı sarmak için
Çünkü
Bir nefes ki aşk sana benzer
Benim can yaramı sar gülüm
Çünkü
Derin bir nefes ki aşk sana benzer…

Gökte parlayan ay
Kalpte incinenen söz
Çölde ışıldayan su
Sana benzer….

Hoyrat
Bir aşk için de yandım çok zaman
Söyle koca bir hayat nasıl geçer
Senle geçen her ömür
Sana Benzer
Şimdi söyle bu hayat nasıl geçer
Sensiz geçen her ömür
Küle benzer…

Gökte parlayan ay
Kalpte incinenen söz
Çölde ışıldayan su
Sana benzer….

dinledinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…