nisan yağmuru yaşım 27 olunca
üniversite yüksek lisan bitmiş ve belli bir kariyer edilmişse
çeyizim ve koca adayım hazırsa 7 yıldan sonraa ve babam hala ben kızımı veremem diosaa
bunun adı artık kaçmak olmuyo be canımmm aslındaa
büyükler görevlerini yerine getirsinler başka birşey istmeiorum sizden dicemm artıkk
istedim seviorum ve evleniorummm olcakk
bu arada kızlar puding demişkenn
geçen gün hazır bir paket aldım 1,5 kase çıktıı
ne kadar azaltmışlarr öyle yaa
kızlar iyi haftasonlarıı...
bugün gezdim geldim çeyiz topiki şenlensin azcık:))
burcuözgede gördüğüm süper dantelli çamaşırdan aldım sonunda bende loyadan:))
birde indirime girmişti alt üst toplam 9 a getirdiğim bir takım var.
ama malesef fotosu yok
ayyıldızdan indirimden mayo aldım 27 e geldi hala almak isteyenler varsa kaçırmasınlar alsnlar
yandan bağlamalı değil bi de rengi yeşil haki falaln karışık:)
birde yastık isteyenler taç linensten alabilirler.
boncuk elyaf yastıklar 9.90 idi iki tane aldım kasada da cuzi bi indirim yapıldı tanesi 9.5 e geldi.
normla yerine antibakteriyel mikrofiber kılıflı boncuk elyaf almak tercihimdi normallder de 8 lira idi.
Aklınızda olsun kızlar
Benim de bunun kırmızısı var. Çok cici duruyor giyince gerçekten :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
İyi günlerde kullan hepsini
toplasan bi sayfa geçmiş yokk
ben çok mutluyum şekerler
dün akşam saat 5e kadar msnde konuştuk
ama herşey çok güzel gidioda biz daha sevgili diiliz:)
dualarım sonunda kabul oldu galiba yaa:)
saçım da kestane akaju kızıl diye bi renk :)) loreal creme excellence markası, tavsiye ederim bende hiiç akmıyoo..
renge herkes çok doğal duruyo diyo ama azcık kırmızıya kaçasım var da cesaret edemiyorum yaa.. ya daha kırmızı yada bakır gibi bişi istiyorumda bakalımm yapabilcekmiyim:))
canım güle gülee kullannn :1hug:
evett çok cici duruyo üstteeee hihi zemuszemus
evet etek kısmı şahane duruyor özelliklee :jeyyar: lambada yapıyorum ben sositososito
kızlar kocacıklaa çarşıya çıkıyoruzzz bizzz gezicezzzz
anlaşılan bugün herkes gezintide.
ben evdeyim.
kahvaltıyı geç yaptık.yemek yesek akşam yemeğinde bişe yiyemicez.
oyuzden bende gözleme yaptım ıspanaklı ve peynirli.harika oldu.cokacimcoook
[/url][/IMG]
kızlarr ben geldim.
geçmişi okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla nisancığım tatlım mantından çekti canım valla
güle güle kullan aldıklarını tuzluklarımız aynı:)
lepim sende güle güle kullan kuşum o çamaşırın bir benzeri bende de var.
çok hoş duruyorlar.
Selam, neyse çok bişey yazılmamış kaydirigubbakcemile3
Bugün size evimize gelenlerin getirdiği hediyeleri ekliyeyim
Tek pike
Çok sevdiğim bi arkadaşımın geçmiş doğumgünlerimin birinde aldığı kutu (Daha önce eklemediğim için eklim dedim)
Gelen kahva fincanlarından iki tanesini de anneme verdim bunlar ben de kalanlar kaydirigubbakcemile3
Bunlar da efsane haline gelen borcamlarım :roflol: Bunlardan da yuvarlak olan büyük boydan 3 tanesini anneme verdim o çok yere gider gelir götürsün diye :roflol: Bunlar da elimde patlayanlar :roflol: Ben de birilerine götürcem kim acaba o talihsizler :roflol::roflol:
sulfatçım sdonunda meşhurr borcamlarını gördümm :roflol::roflol:
harikalar.. ama bak ne dicem o çiçek gibi olanı verme. mesela annem ona pilav pişirince dolduruyordu ters çeviriyordu tabağa çahane oluyordu yada patates salatası falan. kulanırsın onu yani.... a.s
Selam, neyse çok bişey yazılmamış kaydirigubbakcemile3
Bugün size evimize gelenlerin getirdiği hediyeleri ekliyeyim
Tek pike
Çok sevdiğim bi arkadaşımın geçmiş doğumgünlerimin birinde aldığı kutu (Daha önce eklemediğim için eklim dedim)
Gelen kahva fincanlarından iki tanesini de anneme verdim bunlar ben de kalanlar kaydirigubbakcemile3
Bunlar da efsane haline gelen borcamlarım :roflol: Bunlardan da yuvarlak olan büyük boydan 3 tanesini anneme verdim o çok yere gider gelir götürsün diye :roflol: Bunlar da elimde patlayanlar :roflol: Ben de birilerine götürcem kim acaba o talihsizler :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?