hmmm güle güle kullan canımSelam, neyse çok bişey yazılmamış kaydirigubbakcemile3
Bugün size evimize gelenlerin getirdiği hediyeleri ekliyeyim
Tek pike
Çok sevdiğim bi arkadaşımın geçmiş doğumgünlerimin birinde aldığı kutu (Daha önce eklemediğim için eklim dedim)
Gelen kahva fincanlarından iki tanesini de anneme verdim bunlar ben de kalanlar kaydirigubbakcemile3
Bunlar da efsane haline gelen borcamlarım :roflol: Bunlardan da yuvarlak olan büyük boydan 3 tanesini anneme verdim o çok yere gider gelir götürsün diye :roflol: Bunlar da elimde patlayanlar :roflol: Ben de birilerine götürcem kim acaba o talihsizler :roflol::roflol:
cnm inşallah herşey istediğin gibi olur.
çok mutlu ol inş.
aşık olmak gibisi yokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar 3gündür uzağım buradan.beklenmedik acı haberden ötürü. cuma günü sabahı telefonumun sesine uyandım.telefon eden abimdi. ve anneannemin vefat ettiğini söyledi. tonton anneannem,melek yüzlüm bize veda etmiş meğer... apar topar kayseriye gittik.bütün herkes toplanmıştı ama giden gitmiştibugün akşam mecburen döndük.
valla benimki gelsede gitsekk haftaya
nefes e gitmek istiorum bakalım o nediycek
amin.....arkadasım basınız sağ olsun.. Allah sizlere sabırlar ve hayırlı uzun ömurler bagıslasın inşallah...senağlama
saol canıım yaa
ay çıkıoz herhalde biz bee anlamadım ama artık canım manım dioruz
eskisinide anlattım benim için sorun olmaz senin için yoksa dedi,ama dürüst olman hoşuma gitti dedi,rahatladımda.ohh allahım dualarımı kabul etti şükürler olsun,umarım hep böle gider yaa.benim için dua etmiş olan herkese çok teşekkür ediorum ya tekrardan:)
selam kızlar 3gündür uzağım buradan.beklenmedik acı haberden ötürü. cuma günü sabahı telefonumun sesine uyandım.telefon eden abimdi. ve anneannemin vefat ettiğini söyledi. tonton anneannem,melek yüzlüm bize veda etmiş meğer... apar topar kayseriye gittik.bütün herkes toplanmıştı ama giden gitmiştibugün akşam mecburen döndük.
hakkında hayırlısı olsun canım yaa :1hug:benim için dua etmiş olan herkese çok teşekkür ediorum ya tekrardan:)
başın sağolsun canım, Allah mekanını cennet etsin.selam kızlar 3gündür uzağım buradan.beklenmedik acı haberden ötürü. cuma günü sabahı telefonumun sesine uyandım.telefon eden abimdi. ve anneannemin vefat ettiğini söyledi. tonton anneannem,melek yüzlüm bize veda etmiş meğer... apar topar kayseriye gittik.bütün herkes toplanmıştı ama giden gitmiştibugün akşam mecburen döndük.
nefes filmini bende çok merak ediyorum.
nette biraz araştırdım ama şuan için izleyemeyeceğim bi film.nişanlım gelsin askerden belki ozmn izlerim..[/QUOT
evet kesinlikle sonra git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?