selam kızlar 3gündür uzağım buradan.beklenmedik acı haberden ötürü. cuma günü sabahı telefonumun sesine uyandım.telefon eden abimdi. ve anneannemin vefat ettiğini söyledi. tonton anneannem,melek yüzlüm bize veda etmiş meğer... apar topar kayseriye gittik.bütün herkes toplanmıştı ama giden gitmiştibugün akşam mecburen döndük.
günaydın kızlarrrr bir kızım olacakmışopuyorumnanaktan
kızlarrr herkese günaydın
bu sabahtan itibaren beni tebrik edebilirsiniz
artık benimde bi sevgilim varrrr:)
teşekkürler canımtebrikleeerr, opuyorumnanaktan kuzucuğunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
oh oh bu sabah güzel haberler alarak başlıyoruz güne :) sana da tebrikler pıtırım opuyorumnanaktan
:)Canımm :teselli: çok üzüldüm senin adına başınız sağolsun...
allah kalanlara bilhassa anacığına sabır versin... a.s.
Gamzeeeeedelikafadulden
canım çok sevindim darısı başımıza kuzcummm :1hug:
heycanla bekliyoruz tatlişkoyuuu opuyorumnanaktan
ayy bu nee bu sabah haber bombardımanı gibi kmisi keyifli kimisi kötü kimisi heycalı... opuyorumnanaktan
canım inşallah bu defa herşey yolunda gider...
ilk öncelikle o adamdan kurtulduğun için çok sevindim. yeni aşklara şans vermen yerinde ve isabetli bir karar oldu kanımca... a.s
saol canımcımhayırlı olsun canım.
güne güsel haberlerle başladıkkaydirigubbakcemile2
hep mutlu olun inş.
yok o kadar diil dermişim1.ayınızdan önce nışanlanırsan hızlısın pıtır hadı bakalım
amin canım valla çok mutlu ediohayırlısı olsun pıtırcık sana değer versin el üstünde tutsun
Günaydın kadın milletinin insanları opuyorumnanaktan
Pıtırrrrr çok sevindim canım, inşallah çok mulu olursun yaaaa, öbürüde çatlasın patlasın, derdine yansın şimdikötükedihüso
:)
Gamzecim canım Allahım sağ salim kucağına almanızı nasip etsin inşallah, çok mutlandım darısı hepimize
Müebbetsevdam, başın sağolsun canım, Allahım mekanını cennet eylesin :Saruboceq:
Kızlar haftasonu hediyelerimi değiştirebildim. En az 400-500 liralık hediye götürdüm ama tabi yarıya kadar ancak aldı 250 tl ye saydı bende eksiklerimi aldım... İyi oldu valla. Ütü masası, çamaşır kurutmalığı, duvar saati, ıvır zıvır şeylerimi aldım çok şükür sevindirik oldum kurtuldum 6lı kaselerden, sürahili su takımlarından vs. vs.-tatlicadiarzu-
Bugün size evimize gelenlerin getirdiği hediyeleri ekliyeyim
selam kızlar 3gündür uzağım buradan.beklenmedik acı haberden ötürü. cuma günü sabahı telefonumun sesine uyandım.telefon eden abimdi. ve anneannemin vefat ettiğini söyledi. tonton anneannem,melek yüzlüm bize veda etmiş meğer... apar topar kayseriye gittik.bütün herkes toplanmıştı ama giden gitmiştibugün akşam mecburen döndük.
aminn kızlar inşallah rabbim kucağıma almayı nasip etsin. darısı başınıza:Saruboceq:
Kızlar haftasonu hediyelerimi değiştirebildim. En az 400-500 liralık hediye götürdüm ama tabi yarıya kadar ancak aldı 250 tl ye saydı bende eksiklerimi aldım... İyi oldu valla. Ütü masası, çamaşır kurutmalığı, duvar saati, ıvır zıvır şeylerimi aldım çok şükür sevindirik oldum kurtuldum 6lı kaselerden, sürahili su takımlarından vs. vs.-tatlicadiarzu-
sulfatt
oıpikeden ev arkadaşım banada hediye etmiştii bende
çeyizime kaldırdıımm
gelen tek kişilere veririm diye
içindeki renklerden kılıfla çarşaf al bidee
cici dururr
sulfat cnm hepsi çok güzel.
güle güle kullan. borcamlarda güzel:roflol::roflol:
bence burcunun dediği gibi ayır çiçek gibi olanı. çok işe yarıyolar.
:
güle güle kullan canım.
arkadaşının d.gününde aldığı kutu çok güzel
hmmm güle güle kullan canım
sulfatcim hediylerini güle güle kullan
pikeye ve meyve sepeti sanirim onlara bayildim...
o kapakli borcamlarda kullanisli oluyor... yani annem kullaniyor bayagi....
kutunda cok güzel gözüküyor....
sulfat'ım yine iyi yırtmışsın :)
ilk sıra borcamlara kadar iyi hediyeler..
darısı başımıza..
aslında borcamları getirenlere iadei ziyaret yaparken geri götüreceksin :):)
günaydın kızlarrrr bir kızım olacakmışopuyorumnanaktan
sulfatım hediyelerin ciciymiş canım.
borcamlarda o kaaaaaaa laf sölüyoruz ama olmazsada olmuyor valla.
neyse yine rada gelen güzel şeyler varda ucuz atlatmışın
kızlar ben geldimmmmmmm...içinizde bilenler var..kaynımın düğünü için krem elbiseydi fuşyaydı derken elbisemi almıştım ve begenmişitniz..haftasonu evlendirk çiftimizi ve işde o elbiseyle ben böyleydimmm ...bakalım begencekmisiniz...
kızlar ben geldimmmmmmm...içinizde bilenler var..kaynımın düğünü için krem elbiseydi fuşyaydı derken elbisemi almıştım ve begenmişitniz..haftasonu evlendirk çiftimizi ve işde o elbiseyle ben böyleydimmm ...bakalım begencekmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?