a.s. hepinize teşşekkür ederim kızlar biliyorum küçük gösteriyorm yaa :sm_confused:
evet elmaşekercim 1 sene oldu nişanlıyım hatta geçensene bugün nişanlanmıştık :asigim:
teşekkürederim canım..
pashi elbise çok hoş çokgüzel nerden almıştın
hımmm CADIARZU o zaman bu durumu ücrete tabi tutucazz:roflol::roflol:böcük resim yüklüyodum nan 2 saattir uğrasıyorum
imageste sorunvarda mafoldumben
yaa bende özledim ekşınlarımızı ama daha girmeye yeni basladım ekşınlarasa start veririz jeyarım
özledin demi nan ekşını :jeyyar: yaa nereye gitti minik hiç konuşmadınmı ben gittim die gitmiştir şakkıdı
densemin dediğine katılıyorum ben ne yapıyosam benim yaptımın miniciğini etse bana benimki razıyım valla yaaa
ben ona hep sölüyorum çiftler birbirini doyurmalı ben nasıl sana yapıyosam sende yapcaksın içindeki ölmüş romantikliği dirilt diyorum mesela bende sana süprizler etmesem nekadar monotn olcak hayatımız çiftler birbirini doyurmalıki insan baskasına özenmesin gözü başka ilişkilerde kalmasın bunu anlatmak istiyorum işte ona sen beni duygusal olarak aç bırakıyorun diyorum adama :roflol:
burcu yaa benimkinide yollasak mı size :çok üzgünüm:
ya benim biyolojik saatim eda gibi geççek sanırsam
bizimki daha askere gitmemiş
hemende gitmicekmiş
off yaa:)
dur bakalım kuzum hele bi ozamanlar gelsin bakarsınız; hem belki seni tanıdıkca fikri degişir hemen gitmeye karar verir kim bilir yerimseniben
haha zaten dio tek sorunum bu
beklermisin bilmiorum dedi
bende hayırlısı dedim:)
ama bana böle ii davransın beklerim bee
zaten ben hemen evlenmek istemiom
bende para negezer :1no2::1no2: annem sağolsun canımerva ceyıs yapmışsın dımekkı hala zengunsun
gule gule kullan
mutfak takımını bende aldım ne etceksem
he mınıkle hıc konusmadım
pc yapılsın devam ederık:jeyyar:
cok guzelsın[/B]
ay kıymam sana masallah canım Allah mesut etsin
boyle resmini falan gorunce ne bileyim ya kardesim gibi hissettim
opuyorumnanaktan seninkadar değil nihal :asigim::asigim:komsuuuuuuuuuuuuuuuuu ne tatlısın sen ole yaaaaa cok begendımm masallah cnm benım
evet akrabayız cnm bilmiyinmi amca kızıervacım çeyizlerini güzel günlerde kullan , kızlarında dediği gibi çok cici ve küçük görünüyosun ,,,,:lepi:
panhmina sende güzel güze gecelerde kullan canımcım cicilerini yerimseniben
esma ve nihal ay siz akrabamısınız yoksa sadece arkadaşmıııı , fisfisfis ay bişey olduğunuz kesinde sırnaşık şey ben şey edemedim canlarım , a.s.
esmacıkımmm çok sağol tatlım..yine çok şıksın nihal de çok ciic çıkmış..
ervacım güle güle kullan inşAllah..hepsi çok cücel
siz daha yeni tanısmadınızmı kuzum ya ; oooo ikinci gunden bunu soyluyorsa beklermisin falan diye ilk celp doneminde askere gider; okadar bekleyemez sırnaşık şey
ervacım çeyizlerini güzel günlerde kullan , kızlarında dediği gibi çok cici ve küçük görünüyosun ,,,,:lepi:
panhmina sende güzel güze gecelerde kullan canımcım cicilerini yerimseniben
esma ve nihal ay siz akrabamısınız yoksa sadece arkadaşmıııı , fisfisfis ay bişey olduğunuz kesinde sırnaşık şey ben şey edemedim canlarım , a.s.
cumartesinden kalmıs bir tane balık var dolapta; pişmiş o yenmez dimi artıklmaz:
az birazcık corba var ozaman sadece aksama yanına makarna desem olmayacak artık corba makarna yada corba eriste'den olusan bi menunun dısına cıkmak lazım; corba salata nasıl kızlar :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?