- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
burcu senin bu kocanın yaptıkları yüzünden terk edicem benim tostosu yaa
marmarisemi gelsek napsak
hani belki seninki benimkinin kolunu sıvazlar azcık onada bulaştırır kaydirigubbakcemile3
10şubat2008desüpriz bi evlenme teklifi ayarlamıştı bana heralde bi ömür onla idare edicem akannehir
esmoşum çok şıksın yaaa, burcumun söylediklerine aynen katılıyorum, örtülü olup da şık olabilen maalesef çok fazla arkadaşımız olamıyor, frapanlıktan ve gösterişten uzak, çok şık çok güzel olmuşsun :lepi:
ben hakkaten merak ediyordum canım ya, yani bu kadar güleryüzlü ve şirin bi adam o üniformayı giydiğinde nasıl olur diye, ki ben üniforma çok severim ama eniştem on numero çıktı valla :lepi: çok güzel taşımış:lepi:
kıızzz eniştemizle gurur duy, o üniformayı taşımak herkese nasip olmas, ona da söyle, kızımızın kıymetini bilsin, böylelikleeee bir ömür mutlu olun inşallaaahhhopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: ne diyim ben size bilemiyorum ki :roflol::roflol:evet evet evet bende katılıyorum sana
hatta sıvazlamasın ,bi öpsün sarılsın bizimkilere :1hug: işi şansa bırakmayalım dimi ama :roflol:
maşallah yani burcu eniştemizeallah nazarlardan saklasın , bi ömür daim etsin inş.
aaa neden ben çok severim turuncuyu bunuda çok sevdimm a.sturuncu renge karşı bi gıcıklığım vardı ki hala pek sevmem ama nedense bu kahvaltı takımını çok beğenmiştim.
deneme
devamı gelicekk eğer olursa
ekledim esma bakabilirsin
bu ne yaaa ben pasminin resmine demiştim :=))
burciş devamı gelicek resimleri yükledimm de
grafik ekle kutusu stopladı şimdide
o açılmadıı
:roflol::roflol::roflol:
tamam annem sen gönder kocayı aşkım böyle bir okur üfler bitti gitiii :roflol::roflol:
ama bir noktayı atlıyorsunuz kızlar...
bende altta kalmıyorum ki..
benimkinin tek iyi yönü benim yaptıklarımın altında kalmaz. ben bir güzellik yptıysam o iki yapacak mutlu edecek beni. bir nevi tatlı bir yarış gibi...
kızlarrr herkese günaydın
bu sabahtan itibaren beni tebrik edebilirsiniz
artık benimde bi sevgilim varrrr:)
ya ben bişiy aryıorumda katologta bulamadım.
böle küçücük rujları var.
genelde telefon yanına takıyorlar.
nasıl bulcam onu soracaktım...
kızlar duğün cok sıkıcıydı demsıtım zaten gorumcemler bıle gelmedı
bılmıyorumnıye hıc eglencelı degıldı daha oncekı dugunler cok guzeldı onların tarıfnın bunu sevmedım bile
benmkıyle resım cekılmek soz konusu bile olmadı
tek nihalle benım var oda yakından kıyafetler bile bellideğil
bide ben evden cıkmadan cekıldım eklıyom onları
gözlerım kırmızı cıkmasa sasardım birde
elbisem biraz boydan kısa yere kadar degılaltına cizme giydim
ALINTI ETMEYIN
annem ben onada razıyım
benim yaptıklarıma karşılık wersin razıyım walla kaydirigubbakcemile3
hatta iki diil bi karşılık wersin kaydirigubbakcemile3
yok kesin göndercem size onu ben şöle dediğin gibi bi okusun üflesin :roflol: :roflol:
ayy olmuyo kızlar sizide bekletiom ama böylee
linkleri versemmm aşğıda merakınız gidermiş olsam
tabi onu beceririsemm
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/19/1835.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?