Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay saat 6 olmuşta geçmiş bile ..ay ben nasıl kaldım bu saate kadar işte .. kaçıyım hemencik .......herkese iyi akşamlar ,,, zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

Kaçgündür yoktum amma yazmışsınız yafuu nasıl okucam şimdii kafamçokkarıştı
Bi kaç sayfa geriye gittimm kaydirigubbakcemile3
hemşomm naptın sen yaa bu kadar çok gelinirmii beee :bbo:
esmanın d.gunumde aldıgıı hedıyeeyı gosterem sıze ama anlayın dıe bole parca parca cektım

bu kısım arkada kalıo ve cok sık duruyoo
ben bunun hırkalarından gördüm ferhundeninde yeleği vardı ama herkeste görünce vazgeçtim almaktan ama kazağını ilk gördüm şıkmış değişik güzel bence iyi günlerde giyinn beğenmezsen bana yolla esmoş bişii dimezz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delüüü kızz güldürdünn benii kaydirigubbakcemile3
sinay, buket, gülsün nerelerdesinizzzzz?
ben geldimm ama sen yoksunn :gitme::gitme:

çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm ama çooooooooookk mutluyummmm
benden şuan kim ne isterse vercek ruh halindeim ne derseniz diyin kızmıcam :sm_cool:

Hemşocum allahtan okulun hepsi gelmiyor kaydirigubbakcemile3
Sadece matematik öğretmenleri 20 kişi ama kaçı gelir gelmez bilmiyoruz. Kociş en az 10 kişi gibi düşün, gelmelerine yakın tam sayı belli olur dedi :bbo:

Allah yardımcın olsun canım ya kaydirigubbakcemile5

maşAllah ordu gibi geliyorlar..

acaba misafirlerin ne zaman bitecek merekla bekliyorum kaydirigubbakcemile3

yaa essahh kacırcak benı yarınn
baktı faruk almıo benı ısıne geldı beyfendının cok yakusuklu ama dımıı:roflol:
kim kaçırıo bee

valla ii fikir hee

gülçincim hazır tabak al onları kullan yıyen atsın copunuu bulasıgı hepsınden beterrr
haha buda ayrı bi çözüm tabi

ay eve geldim
anneme kızdım
şimdi oturcam sevgülümün gönderdiği msjları bi deftere yazıcam

Allah yardımcın olsun canım ya kaydirigubbakcemile5

maşAllah ordu gibi geliyorlar..

acaba misafirlerin ne zaman bitecek merekla bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Ayyy canım çok sağol Şeniz

Eveeet hem de ne ordu, vala yazmalım biteceğe benzemiyor. Sen şimdi böyle diyince düşündüm de bi an

1 halam
1 kuzenim kaldı akrabalardan
4 tane arkadaşım gelcek arayıp duruyolar her biri ayrı ayrı günlerde gelcekler tabi birbirlerini tanımıyolar:bbo:
Kocişin 2-3 arkadaşı var eşiyle gelmek isteyen.....

Ayyyyy çokmuş yaaa kalsın burda devam etmiyim:çok üzgünüm:

çoooookkkk güzelllllllllllllllll

çok güzel.sanki bundan bir arkadaş daha almıştı diye hatırlıyorum

selam kızlar..gecmişi oku oku bitmedi..nasılsınız??

edacım gordum avizeni ama dedikleri gibi çok zor onları temizlemesi..bizde de vardı 2 tane camimiz yeni yapılıodu camiye vermiştik zemuszemus

Gamzemmm cnm arkadasım duydum ki bir melek varmış içinde...çok mutlu oldum duru hanımdı değilmi prensesin adı. Hayırlısıyla kucağına al inşallah cnm...

Burcuuu kız bende bugun ıspanak yaptım. Benim hoşşik almış 1 kiloyıkarken anam ağladı. bide pimpiriklendim kum çamur olur diye.neysem şimdi pişti...
Birde pasta yaptım kız pıtırcık seninki gibi olmaz ama neysemm .kocişe sürpriz...özel bi gün değil deliye hergün bayram sözünden yola çıktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…