nıhal essah mı nan akannehir
pardon
hemşomm naptın sen yaa bu kadar çok gelinirmii beee :bbo:
Bana da 29 ekimde gelcek 20 civarı bi grup. Kocişin öğretmen arkadaşları okuldan.
Ben de düşünüyorum şimdiden. Bikaç bişeye karar verdim ama en az 5-6 çeşit bişey yapmam lazım. Bi defa gelcekler evimize mahçup etmiyim kocişimi yerimseniben
ben bunun hırkalarından gördüm ferhundeninde yeleği vardı ama herkeste görünce vazgeçtim almaktan ama kazağını ilk gördüm şıkmış değişik güzel bence iyi günlerde giyinn beğenmezsen bana yolla esmoş bişii dimezz kaydirigubbakcemile3esmanın d.gunumde aldıgıı hedıyeeyı gosterem sıze ama anlayın dıe bole parca parca cektım
bu kısım arkada kalıo ve cok sık duruyoo
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delüüü kızz güldürdünn benii kaydirigubbakcemile3ay kıçımınnnnnnnnnnnnnn kenarıııııııııııııııııııııııııııııı
ay pabucumun ev hanımııııııııııııııııııııı
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ben geldimm ama sen yoksunn :gitme::gitme:sinay, buket, gülsün nerelerdesinizzzzz?
Hemşocum allahtan okulun hepsi gelmiyor kaydirigubbakcemile3
Sadece matematik öğretmenleri 20 kişi ama kaçı gelir gelmez bilmiyoruz. Kociş en az 10 kişi gibi düşün, gelmelerine yakın tam sayı belli olur dedi :bbo:
kim kaçırıo beeyaa essahh kacırcak benı yarınn
baktı faruk almıo benı ısıne geldı beyfendının cok yakusuklu ama dımıı:roflol:
valla ii fikir heeBÖCÜK SAOL
gülcan kız açık büfe yap kesinlikle o kadar da gelinir mi be ya :)
kenara masa koy ortaya bi pasta, börek, kurabiye sarma ohh yap yapabildiğini :) tabaklar bardaklar da koy
alan alsın o kadar kişiyle uğraşılırmı ayol
hem bu kadar kişi yemeğe gelmeyecektir herhal :)
haha buda ayrı bi çözüm tabigülçincim hazır tabak al onları kullan yıyen atsın copunuu bulasıgı hepsınden beterrr
günaydın kızlarrrr bir kızım olacakmışopuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun canım ya kaydirigubbakcemile5
maşAllah ordu gibi geliyorlar..
acaba misafirlerin ne zaman bitecek merekla bekliyorum kaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
kızlar aşkolsun sordum allahın bir kulu cvp vermedi
bu nasıl sizce altı bazalı ve yatak olsun istediğimden bunu buldum yoksa bazasız olanlar çok şık ve spor ama baza da lazım yabu iyimi sizce nasıl
kızlar bakın yemek takımı aldım. bu kahvaltı takımı ancak ben bu desende yemek takımını aldım bugün.
acaba bu kahvaltı takımındanda mı alsam ki. takım olur ne güzelkaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?