nan senınkı deılse nıe benı ıresıl edıyon:mymeka: he cok yakısıklı
yooo ben begendımm bıkerem sekerımmm kaydirigubbakcemile3ben bunun hırkalarından gördüm ferhundeninde yeleği vardı ama herkeste görünce vazgeçtim almaktan ama kazağını ilk gördüm şıkmış değişik güzel bence iyi günlerde giyinn beğenmezsen bana yolla esmoş bişii dimezz kaydirigubbakcemile3
:
Gamzemmm cnm arkadasım duydum ki bir melek varmış içinde...çok mutlu oldum duru hanımdı değilmi prensesin adı. Hayırlısıyla kucağına al inşallah cnm...
Burcuuu kız bende bugun ıspanak yaptım. Benim hoşşik almış 1 kiloyıkarken anam ağladı. bide pimpiriklendim kum çamur olur diye.neysem şimdi pişti...
Birde pasta yaptım kız pıtırcık seninki gibi olmaz ama neysemm .kocişe sürpriz...özel bi gün değil deliye hergün bayram sözünden yola çıktım
selam kızlar 3gündür uzağım buradan.beklenmedik acı haberden ötürü. cuma günü sabahı telefonumun sesine uyandım.telefon eden abimdi. ve anneannemin vefat ettiğini söyledi. tonton anneannem,melek yüzlüm bize veda etmiş meğer... apar topar kayseriye gittik.bütün herkes toplanmıştı ama giden gitmiştibugün akşam mecburen döndük.
günaydın kızlarrrr bir kızım olacakmışopuyorumnanaktan
kızlarrr herkese günaydın
bu sabahtan itibaren beni tebrik edebilirsiniz
artık benimde bi sevgilim varrrr:)
banada bulaştırdınız hastalığınızı
çok fenayımmmmm senağlama
şte 3. ay yemeğimiz...
size bikaçtane çeyis ekliim en son aldıklarımdan
3'lü sahan setim
ya artık pek kullanılmasada anneme uyarak aldığımız mutfak takımım
bunu görmüştünüz ama elimin altndaydı bidaha eklim dedim salon tkımım
mutfak için aldığım küçük çöpkutum
bunlar kıtırla pıtır :roflol: tuzluk ve biberlik öle mutfakta süslük diye almıştım
glcnnnnnnnnn ne 30 mu yuho dıyorum annen yokmu yardıma kım var
Bana da 29 ekimde gelcek 20 civarı bi grup. Kocişin öğretmen arkadaşları okuldan.
Ben de düşünüyorum şimdiden. Bikaç bişeye karar verdim ama en az 5-6 çeşit bişey yapmam lazım. Bi defa gelcekler evimize mahçup etmiyim kocişimi yerimseniben
ne bileyim hepsi bi arada gelmek istediler iş arkadaşları ya,GLCNN nıe okadr kalabalık gelırler bu ınsanları hıc anlamam he
günler cuvala mı gırdı ayol
bız bı eve gtmeden ogun bırı gelcek mı dıe soruyom ablamın dahı bı mısafırı varsa gtmeyız
ancak yardım ederım tek gıderım
BÖCÜK SAOL
gülcan kız açık büfe yap kesinlikle o kadar da gelinir mi be ya :)
kenara masa koy ortaya bi pasta, börek, kurabiye sarma ohh yap yapabildiğini :) tabaklar bardaklar da koy
alan alsın o kadar kişiyle uğraşılırmı ayol
hem bu kadar kişi yemeğe gelmeyecektir herhal :)
gülçincim hazır tabak al onları kullan yıyen atsın copunuu bulasıgı hepsınden beterrr
günaydın kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?