Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydınnn herkeseeeeŞeniz
dün gelemedim bu taraflara hiç Gamzeeee kızın oluyormuşopuyorumnanaktan ayyy Allahım bana da nasip et
pembiş pembiş yaparsın artık her bişiyini
:ecrin_bebek:

bu arada dün bizde portmanto aldık eve
her ne kadar ayakkabılarımız sığmasa da az çok topladı bizi kaydirigubbakcemile3
birde eve gelen misafirlerin ceketlerini sandalyelere asmaktan kurtuldum
yakın zamanda foto eklicem kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

aminnnn canım

bugun grıleşmezsem daha bana bısı olmaz
özür dılerız bütün sehıt analarından eslerınden cocuklarından mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kesinlikle katılıyorum

iyi günlerde kullanın canımopuyorumnanaktan

ohhh ne guel hayırlı olsn cnm

hayırlı olsuuun şekercim ,

parpalm,esmymim benim çok tşkr ederim

burcum masan harika olmuş.kocişine üniformaları çok yakışmış çifte kumrular sizi allah inş size uzun uzun seneler kutlamayı nasip eder opuyorumnanaktan

gamze :ecrin_bebek: hayırlı olsun inş

nisanyağmuru aldıklarıını güle güle kullan

m.sevdam sanırım bi şehit durumu var.tam okuyamadım kusara bakma bi hatam varsa başınız sağolsun:çok üzgünüm:

ATLADIĞIM VARSA KİMSE KUSURA BAKMASIN hepinizi seviyoruuuuuuummmmmopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr canım çıktı vallahii ama saolsun annem kuzen falan hallettik aplam gelemedii

mutfak bitti kıyafetler kaldı öbür evde hep gömme dolaptı şimdi dolap almak zorundayız onuda alırsak işimizin çoğu bitmiş olcak inşallah...

densem bebem neden cnm
üzme kendını gecer balımm

sınayy hayrlı olsun
yuhhh sığamadınız mı akannehir

hehe ya kızacakokadar şey varkı onlara gelene kadar

saol canımmm

ama şunu diim dublex evi sewicem galiba öbür ev hiç ii gelmemişti bana bu evş şimdiden çok sewdim kutu gibi

bu arada ettiğin duaya katılıorum insanlara güven yok artık yaw iş yerindeyken sorumlu olduum kişiyle gayet iim olmayınca arkamdan konuşuomuş napiim ben kızlar yaa delircem bi hatamda yok yapmam gereken herşeyi yapıorum ne istio anlamıorumki

hehe ya kızacakokadar şey varkı onlara gelene kadar

öyle canım ama ben yine de seviyorum o topiki opuyorumnanaktan benim sülale kapalıdır zaten, benim de hiç niyetim yok değil ama bakalım, kısmet artık kaydirigubbakcemile2

HAYATIM anlamıycak bısı yok aslında
netten bı gazete acman tv bı dokunman yeterlı olacak
tabı bundan sonra bı utanma duygusu vucudunu kaplıycak
bun gunlerı görmeseydım dıyeceksın
hemen bakıorum bim e

pıtır :lepi:

yazarken ellerin kopmıcak mı direkt tak bilg. kartını aktar bitsin gitsin
teknoloji çağında bu ne romantiklik :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…