Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy ölcem şimdi gülmektennnnn karnıma ağrı girdii :roflol::roflol::roflol:harikasınız yaaa

burcu benim feysteki arkadaşlar seni sorup duruo ne güzel resimleri var o kızın öle diolar

iyide ben yorum yazdım sana onlar neden bana bakmış k :roflol: ben hiç birine bakmıyorum :roflol:vay meraklılar:roflol::roflol: sen ne dedin :roflol::roflol:

evet burcu cunku tek kendıme yapmıyom bipazar pırasa yaptım1 haftada bitti anca tek ben

ayy canım yaa ne kadar zor.. tek kişilik nasıl yemek pişsinki zor vallahi. ben iki kişilik zor pişiriyorum. evde 4 kişiye alışmıştım yaa:roflol::roflol: neyse belki zamanla biraz yumuşar bu konuda. çocukların hatrına belki. mesela babam evde tavuk piştiğinde o gece eve gelmiyormuş babaannem öyle diyor. sonra annem ne ettiyse babam artık karıcım tavuk aldım geldim canım şunu çekti bunu çekti diye duyunca babaannem kalpten gidiyormuşş :roflol::roflol::roflol: belki seninkide alışır kuzum :1hug:

bak nasılda aklısıra basite indirgiyoooo

bi kek çırpıp koyayım falannnn :umursamaz:

aaa deliniin zoruna bak jest olsun die kıza kek fanusura damla çikolatalı portakal kabuğu rendeli üstelikde kalp kalıpta tek tek pişirilmiş kekler koyucam basite indirgiyor diyor yaa.. ne koyayım baklava mı açayım elin haspasınaaaa:mymeka: daha hayatımda hiç görmemişimm:roflol::roflol:

anam yazık sana ama sen kendin için yap güzelim sakın üşenme yani sebze yemeklerini güzelce ye ,sağlığına dikkat et , anne olucaksın daha çoook işin vvar senin yerimseniben kocişine bakarsan yandın sen yani
onu koreye göndermek gerek , gitsin de görsün dünya kaç bucak valla döndüğünde pırasayı bile bayıla bayıla yer

eda sen benım uşağa bu dedıklrını düğün gunundede aynen ıletcem canlı canlı
bakalım ne dıycek

ayu bıde ayakkabılrın ben burdayım dıo resmen
bıde ben göreydım senı öle

hadi inşallah seninki tespit ettiğin zamanlarda olsun
ben de hayırlısıyla gireyim gerdeğe

ay aman dünya evine laelaelaelaelae

bi de ben o hypoxiye başlicam heralde
bu h.sonu

hadi hayırlısı bakalım işine yarar inş. canımcım ama doktora iyice danış güzelim yan etkilerini , tende morluk vs hepiciiini sor aklında soru kalmasın

gerçi bende kime diyom , aklında soru mu? , benim aklımdakileri bile okurda sorarsın kız sen :roflol:

banada haber ver opuyorumnanaktan

esma bekarkende mi yemiyodu evde

yoksa senin yaptıklarını mı yemiyo
hehe o nıyeymiş yolarım senı
evdede yemıyor tabi
bu arada addressistanbula gideniniz var mı aranızda???
nerdeydi
ay ALLAH mecbur bırakmasın
ben geldımmmm

sizce bu terlıkler nasıllll

cok guzel ya

burcu demek annende senin gibi işini biliyormuş tavugu sevdırmiş babana

haha kızlar şimdi bizim taşınma işi varya
bızım usaklar dıger kardeslerıyle bir oldu kaynanamı kandırıyor
dıyolar suatlar size gelcek para bırıktırcek
bnmkı annesını dıyor boş odayı ben alıyım oraya bi wc yaparız
kaynanam böle dıyor ben sorusturayım size ev nasıl güldük baskasının kaynanası gelsın der gelın istemez ya bizim cok sukur bize kalmadan kaynanam istemiyor
canım kaynanam benımzemuszemus

ay ne bilem bana çok zor geçioo

ay bu arada kendime bi oha dimek istiom
4000 msj atmşım
vatana millete hayırlı olsun

ilk baslarda ole oluyoo cnmm bızde tel elımızden dusmuodu sımdı telı elıme lamadıgımdan nereye gıtsem unutuyom almayıı sona ablmadan arayıp telı unuttum dıorumm alıstım telefon kullanmamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…