maşallah eda geldi topikin çenesi düştükaydirigubbakcemile3 şaka şaka hoş geldin edaaaaaaa
betaa toprağım maşallah sana bu ne güzel bir el becerisidir hüneridir böle (kaşı bir yerlerini)kaydirigubbakcemile3
burcummm ekşını bende dün ettim benimkide pek komik ya bana nedio biliyormusun koskoca jartiyerin çorabını aşkım üşüdünmü çorap giymişsin bu nereye kadar bu çorap diyor boğazıma kadar dicektimhoşşik sonra banyoya gönderdim cama not yapıştırmıştım onu görmüyor duşakabinin içinde bişi arıyor ne olacaksa orda sonra notumu görüp ayyy benim salak kafam diyooo tabi görünce:1shok:
burcu benim feysteki arkadaşlar seni sorup duruo ne güzel resimleri var o kızın öle diolar
evet burcu cunku tek kendıme yapmıyom bipazar pırasa yaptım1 haftada bitti anca tek ben
bak nasılda aklısıra basite indirgiyoooo
bi kek çırpıp koyayım falannnn :umursamaz:
kayınpedercıkte öle dıyor da
yemezkı anam aralrında en cinsi bu yemek konusunda
zatne gorumcem felan bazen onalrdayken dur bugun dıyor atıyorum yayla corvbası var ye sen mercimekten sıkılmışsındır diyordelikafadulden
hadi inşallah seninki tespit ettiğin zamanlarda olsun
ben de hayırlısıyla gireyim gerdeğe
ay aman dünya evine laelaelaelaelae
bi de ben o hypoxiye başlicam heralde
bu h.sonu
hehe o nıyeymiş yolarım senıesma bekarkende mi yemiyodu evde
yoksa senin yaptıklarını mı yemiyo
nerdeydibu arada addressistanbula gideniniz var mı aranızda???
ay ALLAH mecbur bırakmasınanam yazık sana ama sen kendin için yap güzelim sakın üşenme yani sebze yemeklerini güzelce ye ,sağlığına dikkat et , anne olucaksın daha çoook işin vvar senin yerimseniben kocişine bakarsan yandın sen yani
onu koreye göndermek gerek , gitsin de görsün dünya kaç bucak valla döndüğünde pırasayı bile bayıla bayıla yer
ayy bugün akşam olurmuu
çok sıkıldımmm
ayy bugün akşam olurmuu
çok sıkıldımmm
oluuyoo oluyoo vızır vızır gecıooo valla
GECER Gecer senınkı napıyor takıl onadelikafadulden
ay ne bilem bana çok zor geçioo
ay bu arada kendime bi oha dimek istiom
4000 msj atmşım
vatana millete hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?