ilk baslarda ole oluyoo cnmm bızde tel elımızden dusmuodu sımdı telı elıme lamadıgımdan nereye gıtsem unutuyom almayıı sona ablmadan arayıp telı unuttum dıorumm alıstım telefon kullanmamaya
ben ona şişme erkek alacaktım da
erkei bulmuş
bişi dicem
abi bend epara ganiyse benim nefesim açlıktan niye kokuyo
aman lafa bak
bi kek çırpim
ben onu tam 3 saatte anca yapıyorum
o da afedersiniz eşşek otu gibi oluyor
kek çırpmak meşakkatli ve ciddiye alınması gereken bir iştir
maşallah eda geldi topikin çenesi düştükaydirigubbakcemile3 şaka şaka hoş geldin edaaaaaaa
betaa toprağım maşallah sana bu ne güzel bir el becerisidir hüneridir böle (kaşı bir yerlerini)kaydirigubbakcemile3
burcummm ekşını bende dün ettim benimkide pek komik ya bana nedio biliyormusun koskoca jartiyerin çorabını aşkım üşüdünmü çorap giymişsin bu nereye kadar bu çorap diyor boğazıma kadar dicektimhoşşik sonra banyoya gönderdim cama not yapıştırmıştım onu görmüyor duşakabinin içinde bişi arıyor ne olacaksa orda sonra notumu görüp ayyy benim salak kafam diyooo tabi görünce:1shok:
aaa deliniin zoruna bak jest olsun die kıza kek fanusura damla çikolatalı portakal kabuğu rendeli üstelikde kalp kalıpta tek tek pişirilmiş kekler koyucam basite indirgiyor diyor yaa.. ne koyayım baklava mı açayım elin haspasınaaaa:mymeka: daha hayatımda hiç görmemişimm:roflol::roflol:
hehe o nıyeymiş yolarım senı
evdede yemıyor tabi
haha kızlar şimdi bizim taşınma işi varya
bızım usaklar dıger kardeslerıyle bir oldu kaynanamı kandırıyor
dıyolar suatlar size gelcek para bırıktırcek
bnmkı annesını dıyor boş odayı ben alıyım oraya bi wc yaparız
kaynanam böle dıyor ben sorusturayım size ev nasıl güldük baskasının kaynanası gelsın der gelın istemez ya bizim cok sukur bize kalmadan kaynanam istemiyor
canım kaynanam benımzemuszemus
onu demiom kız burda 4000 msj
yoksa benim telden atılan msjlar
33862-161de mms
heeeeeee cnmm anladımmonu demiom kız burda 4000 msj
yoksa benim telden atılan msjlar
33862-161de mms
nilahcim walla bende öle bişe yok yanii
hatta ayıptır sölemesi wc ye giderken bile tel elimde
annem babam dalga geçiyolar artık bantlıcam o teli yanağına kulağına diye :roflol:
ilk baslarda ole oluyoo cnmm bızde tel elımızden dusmuodu sımdı telı elıme lamadıgımdan nereye gıtsem unutuyom almayıı sona ablmadan arayıp telı unuttum dıorumm alıstım telefon kullanmamaya
uyumak üzereyim biri beni cimciklesin
AY NİHAl hiç gülesim yoktu 4000 diyor
uyumak üzereyim biri beni cimciklesin
alkisalkisalkis tebrikler kazandınnn a.s. :roflol:
nıyekı aveada 5000 mesaj hakkı var ondan mesajlasmıs olabılır ben ılk ole algıladımm cunku farukla bızde oleydık 5000 yapıp mesajlasıoduk
hayatım
olum kredi aldım diyorum
krediyle alıyorum herşeyimi diyorum
ayy delirejemmmmm
şşş deniz çok paspal mıydım kız bi daha diyiveesene
kızlar yaaaen yakın arkadasımın nısanı var obur ay dıger arkadaslar sevgılılerıyle gelcekmıs hep benımkı gelmıyor nıye herseyı sorun yaa bu cocugun napıcam getırtmek ıcın off sınırım bozuldu sımdık:uhm:
kız 2 gun olmuş svgili yapalı nasıl cekcek 5000 ondan dedım yoksa cekerde
yeni ya
hayatım
olum kredi aldım diyorum
krediyle alıyorum herşeyimi diyorum
ayy delirejemmmmm
şşş deniz çok paspal mıydım kız bi daha diyiveesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?