Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

okuyan okudu anlayan anladı benı hala kafam karısık demen bana

Son düzenleme:
Böcükkk sen gel rizeye iş benden iş buluruz sana merak etme ne güzel olurdu gelsen yoldaş olurduk birbirimize:)

neyseee bende sılıyımmm
anlıom ben senıı cnm bu konuda desteklıorumm senı böcüğüm

psosıaass ınş cnm ınş dualarım bu yönde
cekıp gtmek ıstıyourm defolmak burdanaynı yerde hatta aynı ap. onun taraftarlarının olduğu yer bana mezar neyse tıppp

hayatım moralım cok bozuk bı ara bakcam resımlerıne cnm
artı benımkı eskı bı resımdı albumden koydum

nıhalım bu konunun dusuncesı baska bı haklısı olamaz tek haklı bızız benım gıbı dusunen
baskaları olamaz
öle bı ıhtımal asla ama asla
ne mutlu TÜRKÜM DIYENEturkbayragi

Hayatımmm resimlerini görebilir miyim belki bir yıldır arkadaş olalım dıyom kabul etmıyon küstümmm

esma topıcten olmazsınız cnm merak etmen sabıt konu yaptrdım onu ben kılıtlenmez olsada hemen acılır
olan bana olur
olursada olsun salla
cığerım yanıo anlıyon mu

meraba arkadaşlar uzun zaman oldu yazmadım hiç ama en azından okumaya çalışıyorum fırsat buldukça hayatım dönmüş çok sevindim

esma topıcten olmazsınız cnm merak etmen sabıt konu yaptrdım onu ben kılıtlenmez olsada hemen acılır
olan bana olur
olursada olsun salla
cığerım yanıo anlıyon mu

olmaz ınş heralde yani kımse burda şehitlerine uzulmuyor degıldır herkez türkse herkez şehitine üzülür vatan haini olmadığı süreceeee

böcük tamam kapansın bu konuu cnmm o olenler bızım sevdıklerımız olabılrdı
ben hep empatı yaparımm ıcım cok acırrr onlar bızım cocuklarımız ve bızler ıcın daga cıkıp oldulerrr ALLAH onları layık oldukları yere aldı zaten
ALLAH buyukturrrr

olan bana olur
olursada olsun salla
cığerım yanıo anlıyon mu

hayirdir böcük bir sey mi oldu.. ben konuya franzis kaldim..

Hayatim, çok tatlısınız canım, Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

Möcük; tek kelime turkbayragi

Edaaaaa; bak bekliyom öğle arası koymaya kalkma yolarım :mymeka:

Burciliko; yeni arkadaşları sevdin mi, dün akşam misafirliğe gittiğin hani? Yalnızım diye sıkılıyorsun ya :teselli:

olmaz ınş heralde yani kımse burda şehitlerine uzulmuyor degıldır herkez türkse herkez şehitine üzülür vatan haini olmadığı süreceeee

esma canım sıkma canını .
dinle ilgili bişiy diyince herkes uyarıyordu beni.
burası siyaset yeride değil.
lütfen konu açın orda tartışın o z
amn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…