hep ıyı olun ınş cnm
kızlar bırazdan grıleşırsem sızı cok ozluycem
kendı kendımı ıhbar ettımde :gitme:
ay inşallah duruyosundur koyuyorumDoblantıdan çıktım geldim edaaaaa bekliyomkaydirigubbakcemile
Hayatimmmm beni de kabul et pliiiiizzzzz:hulya:
ya alıntıyı yapmışıminş. inş. , güzel gez bak bakalım neler var , senin şansın ev hazırda aldığını yavaş yavaş götürüyon yerleştiriyon öle güzel olur anlarsın yani fazlalık almazsın eksiğini görürsün ,
benim böle aklım karıştı herşey kolili ama kolilerde ne var hiç bilmiyorum aklım karma karışık kesin bi dünya eksik ve birsürü fuzuli şeyler vardır içlerinde :uhm: fisfisfis
ay şekercim resimleri ekle hadi meraklandım yani , 12:30 da doktora gitmem gerek bak yine o araya denk gelir göremem sonra çatlarım :kedi: kaydirigubbakcemile3
yürüü at arabasısen emınone gıdermıydın heheh
bende kararsızım
kızlar slm ya kitaplık almamız lazım acilen birde calısma masası; hemde cok acil kitaplarımızın cogu annelerimizde bizdekilerde valizlerde. ya karar veremedim simdi; ben bazı kısımları kapaklı olsun falan istiyorudm; birde ucuz olsun kiracıyız nede olsa. direk raf seklinde mi olsun yoksa alt kısmı mesela kapaklı falanmı? nerelere baksamki acaba. birde beyaz istiyorum; beta senin beyaz kitaplıgın varmıydı? sulfatında guzeldi kitaplığı boydan boya ama oyle olmaz bize ev kira
kızlar slm ya kitaplık almamız lazım acilen birde calısma masası; hemde cok acil kitaplarımızın cogu annelerimizde bizdekilerde valizlerde. ya karar veremedim simdi; ben bazı kısımları kapaklı olsun falan istiyorudm; birde ucuz olsun kiracıyız nede olsa. direk raf seklinde mi olsun yoksa alt kısmı mesela kapaklı falanmı? nerelere baksamki acaba. birde beyaz istiyorum; beta senin beyaz kitaplıgın varmıydı? sulfatında guzeldi kitaplığı boydan boya ama oyle olmaz bize ev kira
Ben rizedenim ne oldu ki
HaYaTiM görmüyomusun yoksa bilerekmi yapıyosun :umursamaz:
hayatım çok cücel ya...
bizde dua etmek kalıyor.
Rabbim yüreklerinizi,ellerinizi hiç ayırmasın tatlım...
nazarlardan korusun.
güzelim ikeaya bak orda çeşitler var , olmadı bit pazarları dedikleri yerler var , bakma sen bit pazarı dediklerine asıl güzel şeyler bulunuyo orda bilseniz şaşarsınız , çok temiz ve orjinal vede uygun fiyata bulabilirsin ,,, iyice araştır öle al canım
merhaba kızlar
sizleri çok özledim
bikaç gündür giremiyorum kusura bakmayın
ama önemli bi çalışma üzerindeyim
merak edenler yada edecekler için yazayım
çekiliş oldu olalu düşünüyorum düşünüyorum ama edaya ne alacağımı bulamıyorum
bende araştırmalara başladım onun için çok sık gelemiyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?