Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ne zamandır beğendiğimiz buzdolabını sonunda aldıkk SHARP marka

inş. memnun kalırızzz

yılbaşına kadar paramız oldukça ankastrelerimizi alıcaz peşin paraylada

ev dekorasionu icin bir agac gördüm hosuma gidiyor.. ama fiyati hem gümüs renkte olmasi beni frenliyor.. salonumu aksessuarlari altin sarisi renginde olsun istiyorum.. ama bide düsünüyorum ki bu agaci almis olsam altin renkle boyasam olmaz mi?

resim net degil malesef.. online katalokta büyütecle daha iyi inceleme sansi buldum
[/URL][/IMG]

pashmina güle güle kulanirsin insallah

nasil bir boya ile boyuyacaksin???

altin ile gümüsde uyumlu olabiliyorki... bence sirf altin yapma, sirf altin yaparsan bogmaz mi?

aime.. aldiklarini güle güle kulan.. okul bitti sayilir demek sinavlarin kalmadi herhalde.. bide diploma calismani yaptin mi tamamdir.. sonra gelsin cirlop gibi bir is hayirlisiyla

nasil bir boya ile boyuyacaksin???

altin ile gümüsde uyumlu olabiliyorki... bence sirf altin yapma, sirf altin yaparsan bogmaz mi?

altin agrikli olsun istiyorum cünki herkez gümüs yapiyor ve gümüse nazaran altin daha sicak bir renk.. ama benim öyle bogacak kadar altin aksesuarlarim yok zaten.. söyle altin renginde mumlarim var altin rengine avizem var (gördün mü bilmiyorum eklemistim buraya) bide ikitane fil aldim kahverenginde üstündeki süslemeleri altin renginde. bukadar fazla bir seyim yok.. duvarlar bembeyaz ama duvarlar tirtirli oldugu icin duvar stikerleri tutmaz büyük ihtimal..benim begendigim cerveveler ise cok pahali bu durumda alamiyorum böyle olunca duvarlar kaldi bom bos

Üzülme ya inşallah yapıcak bişiler bulursun.karşına daha farklı uygun aynalar çıkar belki

Aime cicilerini iyi günlerde kullan Şeniz

Pashi sen de buzdolabıyla başlamışsın beyaz eşyaya haydi hayırlsı. Mutlulukla kullanın inş. Şeniz

Elma şekeri
benim çay setini sormuşsun canım, onu bana yakın bi arkadaşım bundan 2-3 yıl önceki bi doğumgünümde almıştı. Özdilekten almıştı o zamanlar, şimdi ben bizim burdaki japon pazarında da dandiğini gördüm. Boyası filan bi tuhaftı ama birebir aynı desen aynı modelde

Üzülme ya inşallah yapıcak bişiler bulursun.karşına daha farklı uygun aynalar çıkar belki

pardon komidinin üstünde bitane altin renginde ayna var cok sükür..

ama tv ünitesi ve yemek masanin üstü bos kaldi

kizlar.. misra arkadasin evi var ya dekorasyon topiginde.. salonunda bitane bana göre cok güzel sürafa var onlar yaklasik kac para türkiyede.. burda böyle güzel bir sürafa hic görmedim..

sulfatt saol canımmm

artık bu sene bi aksilik olmazsa evlenicemm (inş)

babam baya yumuşadıı sen nasıl istersen dediii

annem de nişan bohçalarına koyulcak çoraplarını bile aldıı

inş. olumsuz bişey olmazdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…