sulfatt saol canımmm
artık bu sene bi aksilik olmazsa evlenicemm (inş)
babam baya yumuşadıı sen nasıl istersen dediii
annem de nişan bohçalarına koyulcak çoraplarını bile aldıı
inş. olumsuz bişey olmazdaa
:hulya::hulya::hulya:
örgümü öreyim azcik :)
aime.. aldiklarini güle güle kulan.. okul bitti sayilir demek sinavlarin kalmadi herhalde.. bide diploma calismani yaptin mi tamamdir.. sonra gelsin cirlop gibi bir is hayirlisiyla
altin agrikli olsun istiyorum cünki herkez gümüs yapiyor ve gümüse nazaran altin daha sicak bir renk.. ama benim öyle bogacak kadar altin aksesuarlarim yok zaten.. söyle altin renginde mumlarim var altin rengine avizem var (gördün mü bilmiyorum eklemistim buraya) bide ikitane fil aldim kahverenginde üstündeki süslemeleri altin renginde. bukadar fazla bir seyim yok.. duvarlar bembeyaz ama duvarlar tirtirli oldugu icin duvar stikerleri tutmaz büyük ihtimal..benim begendigim cerveveler ise cok pahali bu durumda alamiyorum böyle olunca duvarlar kaldi bom bos
Aime cicilerini iyi günlerde kullan Şeniz
sulfatt saol canımmm
artık bu sene bi aksilik olmazsa evlenicemm (inş)
annem de nişan bohçalarına koyulcak çoraplarını bile aldıı
inş. olumsuz bişey olmazdaa
aimee, güle güle kullan şekercim cicilerini kaydirigubbakcemile2
Ayyy başlasın artık yaprak dökümü
Kociş içerde öğrencisiyle ders yapıyor sıkıldıııııııııımmmmmmmmmm
bana yaprak dökümündan gina geldi, vazgectim izlemekten
yeni sezondan beri carsambalari bostu
simdi atvde kasaba basladi ona bakiyim nasil biseymis...
ilk dakikalari hicte fena degil
asideki ufak kiz oynuyor.... tatli sey
aimee canım okulunu bitir öncee rahat kafana göre planlarsın düğününüü
kavusmamızada az kaldı senınle:jeyyar:
hevin çok istersen bi daha koyabilirim delikafadulden
havin, Allah kabul etsin. Anneciğinede acil şifalar inşallh..
neseki akşam eve gidince iyi olacak goncamı görünce
kızlar ne zamandır beğendiğimiz buzdolabını sonunda aldıkk SHARP marka
:hulya::hulya::hulya:
örgümü öreyim azcik :)
heh be doru demişinkizlar gitmekle kafayi yediniz herhalde... ne o öyle en ufak bir sey icin birakip gitmek olurmu hic..
hayatcim döndü aramiza mutlu etti.. ayni duyarliligi esmadanda bekliyorum...
ve ayni zamanda söylemeden gecemicem..böyle bir anda sebep ne olursa olsun üyeligi sildirip gitmek demek, burda paylasilan hic bir seyin hatri hic bir kiymeti yoktur demektir.. böyle kolay olmamali diye düsünüyorum. Herseyimizi payalsiyoruz mutlulugumuzu mutsuzlugumuzu en özelimizi gelecekle planalirmizi hastaliklari aciyi tatliyi biribirimizle yüz yüze görüsemezekte belki de hergün bir arada oldugumuz insanlardan daha iyi taniyoruz birbirimizi öyle degilmi? Bunlarin hic mi kiymeti yok? bir kahvenin 40 yil hatir varken bizim paylastiklarimizin hic bir hatri yok demek.. yazik yazik burda paylasilanlar sanal bir yazismadan daha ileri diye düsünüyordum.
esma seni tekrar bekliyorum canim arkadasim..
he kız akşam baktım bende aslanayy yazdım cıkmamış
pıtır ne burcu senınkı
bende askımı görsem keske
süprıs etse
Şekerimm bende beyaz tv ünitesi var ama kitaplık olarakta kullanabilirsin ben çok memnunumm çok kaliteli değil ama idare eder beyaz hem sen tv kısmına bi raf takarsın olur biter..ama ikeada çok güzel kitaplıklar var fiyatlarıda uygun bi bak istersenn yerimsenibenkızlar slm ya kitaplık almamız lazım acilen birde calısma masası; hemde cok acil kitaplarımızın cogu annelerimizde bizdekilerde valizlerde. ya karar veremedim simdi; ben bazı kısımları kapaklı olsun falan istiyorudm; birde ucuz olsun kiracıyız nede olsa. direk raf seklinde mi olsun yoksa alt kısmı mesela kapaklı falanmı? nerelere baksamki acaba. birde beyaz istiyorum; beta senin beyaz kitaplıgın varmıydı? sulfatında guzeldi kitaplığı boydan boya ama oyle olmaz bize ev kira
Kizlar biraz ceyiz ekliyim mi size???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?