Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aimee, güle güle kullan şekercim cicilerini kaydirigubbakcemile2

Paşoom, buzdolabı yapmışsıın, hadi bakalım, inşallah memnun kalırsın canım madem tavsiye üzerine almışsın. Nereli bu sharp? alman mı amrikan mı? biliyo musun?

Çok sevindim canım yaaa inş. herşey gönlünce olur

Hayırlısıyla huzurla mutlulukla geçsin tüm süreç
Şeniz

saoll sulfatcımm ya inş. yolunda gitsinn bu sefer

gasoo inan bilmiorumm yaa

samsung un yeni tepetaklak modelini görünce ertelemiştikk ama kime sorsak buzdolabında sharptan şaşmayınn

lcd de samsungu düşünün dediler

hem sharp 150 tl fazla idii samsungtann canımm

150 tl fazla verin dediler

Pahmina canım, lcd de samsung konusunda sonuna kadar katılıyorum. Her iki odadaki lcd'miz de samsung harika görüntü kalitesi
Annemlerde toshiba var kesinlikle samsung bu konuda en iyisi :lepi:

:hulya::hulya::hulya:

örgümü öreyim azcik :)

Ayyy bugün pazara yünler gelmiş aklıma sen ve bebiş patiği geldi. Annem yanımdayken almadım hamile filan sanarlar kaydirigubbakcemile3 Zaten can atıyolar hevesleri kursaklarında kalmasın

Ama ben de alıcam yün heves ettim vala belki öğrenirim yavaş yavaş :hulya:

Ayyy başlasın artık yaprak dökümü

Kociş içerde öğrencisiyle ders yapıyor sıkıldıııııııııımmmmmmmmmm

aime.. aldiklarini güle güle kulan.. okul bitti sayilir demek sinavlarin kalmadi herhalde.. bide diploma calismani yaptin mi tamamdir.. sonra gelsin cirlop gibi bir is hayirlisiyla

sagol canim benimde... benim okul bitmedi daha, önce diplomayi yazicam ocaga kadar sonra 1 trimester daha ders görcez mayisa kadar, sinavlarda mayista olucak, eski dönemlerden kalma iki dersim var onlarin sinavina girememistim hastaliktan dolayi, birde yeni dönemden olcak 5 tane filan, gercektende bitmek üzere, yalniz okul bitmeden beni istemeye gelemiyorlar, babam istemiyor yani düsünün 6 senelik iliskim var herkes biliyor ama isteme filan olmadi ailem sart kostu okul bittikten sonra anca... haklilarda... hem okul hem evlilik ben asla yapamazdim... sizin anliyacaginiz herhalde seneye yazin isteme olur, isteme ile birlikte söz/nisan, birdahaki kisa nikah kiyilir 2011 yazindada ufacik bi eglence... fmk sence 6 ay yeterli mi aile birlesimi icin???

aksesuare gelince, ben pek altin rengini sevmiyorum, o yüzden bogmasin dedim ama anlattigina göre gercekten az mis aksesuarin altin renginde... boyayinca nasil durur bilmem ki yapayi durmasin sonra?

Aime cicilerini iyi günlerde kullan Şeniz

sagol canim... insallah

:teytey::teytey::teytey::teytey: oleyyyy inan senin adine ben sevindim canim pashminacim

aimee, güle güle kullan şekercim cicilerini kaydirigubbakcemile2

:1hug: tesekkürlerr

Ayyy başlasın artık yaprak dökümü

Kociş içerde öğrencisiyle ders yapıyor sıkıldıııııııııımmmmmmmmmm

bana yaprak dökümündan gina geldi, vazgectim izlemekten
yeni sezondan beri carsambalari bostu
simdi atvde kasaba basladi ona bakiyim nasil biseymis...
ilk dakikalari hicte fena degil
asideki ufak kiz oynuyor.... tatli sey

bana yaprak dökümündan gina geldi, vazgectim izlemekten
yeni sezondan beri carsambalari bostu
simdi atvde kasaba basladi ona bakiyim nasil biseymis...
ilk dakikalari hicte fena degil
asideki ufak kiz oynuyor.... tatli sey

Bence de sıktı ama merak ediyorum nasıl biticek diye.

Başlamışken bitireyim kaydirigubbakcemile3

hayirlisi aime´cim.. altin rengi sevmiyorum deme kizzzzz klava:

bende kocisi bekliyorum.. cay demeldim yemek yapmadim ac olursa hemen bir salata yaparim ama artik gec saate yemek yemek istemedigini dedi.. bide dizi bekliyorum yaprak dökümü kaydirigubbakcemile3

aimee canım okulunu bitir öncee rahat kafana göre planlarsın düğününüü

zaten okul bitmeden bende istemiyorum, bakma sen öyle dedigime kaydirigubbakcemile3 babamlarin bahanesini kullaniyorum bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama senin adina cooook sevindim inan bana.... :1hug:

Ayy haftaici bi carsamba öglenleri aranızda olabiliyorum calısmadıgım icin oda illa dolu oluyor, bugünde cat kapı misafir geldi yine katılamadım size :gitme:

kavusmamızada az kaldı senınle:jeyyar:

Bitanem Allah acil sifalar versin, en kısa zamanda saglıgına kavusur insallah kayınvaliden, ellerine öperim opuyorumnanaktan
Valla böcügüm tam tarih kesinlessin ilk sana söylicem, askıma kavuscam diye seviniyorum tabi ama sanada kavuscam diye can atıyorum valla Şeniz

hevin çok istersen bi daha koyabilirim delikafadulden

:roflol: :roflol: Allah seni ne etmeye edaa

havin, Allah kabul etsin. Anneciğinede acil şifalar inşallh..

sagol bitanem Allah razı olsun, amin tüm hastalarımıza insallah :Saruboceq:

neseki akşam eve gidince iyi olacak goncamı görünce

ah ahhhh mafoldumben

kızlar ne zamandır beğendiğimiz buzdolabını sonunda aldıkk SHARP marka

güle güle mutlu huzurlu saglıklı günlerde kullanın insallah pashiim cok güzelmis zemuszemus

babam baya yumuşadıı sen nasıl istersen dediii

coook sevindim buna kuzum, hayırlısı olsun cabucak gecsin zaman insallah opuyorumnanaktan

:hulya::hulya::hulya:

örgümü öreyim azcik :)

yazmalım ya seni böyle görünce benimde öresim geliyor, gerci sabahtan aksama kadar calısıyorum aksamda yemekti, suydu buydu derken uyku saati geliyor :a015:
ama baslıcam bende galiba cok özendim sana :hulya: zemuszemus

Yaprak Dökümü baslamak üzere bana müsade

heh be doru demişin

ayy yazdım cıkmamış
pıtır ne burcu senınkı
he kız akşam baktım bende aslan
oğlak aslan nasıl
eskiside aslandı ondan korktum açıkçası

bende askımı görsem keske
süprıs etse

bende keşke

iyiki bigün girmedim
neler olmuş neler
esma nereyegittin yaa okuduğum kadarıyla bişeyde olmamış ama bu kararı almandaki sebep herneyse lütfen geçici bi sebep olsun
biliyosunki bu topikte birimiz olmadığında hiç tadı olmuyor ve mutlaka o kişiyi göz,gönül arıyor
şaşırttınız bugün beni hee
bu saattede hep dolu olurdu kimsede yok üff canımı sıktınıuz uyuzlar :mymeka:

Şekerimm bende beyaz tv ünitesi var ama kitaplık olarakta kullanabilirsin ben çok memnunumm çok kaliteli değil ama idare eder beyaz hem sen tv kısmına bi raf takarsın olur biter..ama ikeada çok güzel kitaplıklar var fiyatlarıda uygun bi bak istersenn yerimseniben
Kizlar biraz ceyiz ekliyim mi size???

Hepsi çok cici opuyorumnanaktan
kapı süsün,makine örtünn kokoşş zemuszemus pizza şeyslerin kullanışlıı hepsini iyi günlerde kullann canım Şeniz

Esmoşumm şekerparem,bal lokumumm gitmişş :gitme:
Bende protestoo ediyorumm ve bundan böyle çenemi tutucamm esmaa gelene kadar buraya yazmıcammm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…