Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydinnnnnnnn

hosgeldin esma klava: :mymeka: az siniririmi cikarmam gerek kusura bakma klava: klava: klava: :mymeka::mymeka::mymeka::1closedeyes:

böcük yazmasa yazmicaktin demek tekrar saol bizim hic hatimiz yokmus :umursamaz:

yoksa sen esma diilmisin :1ninca:
hiç eksiksiz yazdığına göre :uhm:
HEHEHE
cnm ya evet bende cokkötü oldum millet guluyor üye oldugum biyerden kendımı sildim aglamaklıydımdiyince
Evet benimde dikkatimi çekti, hiç öyle yazmıyordu ki esmolikaaaaaaa
hehehe esmolika ya ben farklı bi adla uye olcaktımbelki eskı adımla acarsam
dedım eskı seylerım gelır msj sayım puanımfelan ama gelmedı looo

esma bu esma yanlış yazdı
herkes olcak o:roflol:

h geldın bebek:ecrin_bebek:

günaydinnnnnnnn

hosgeldin esma klava: :mymeka: az siniririmi cikarmam gerek kusura bakma klava: klava: klava: :mymeka::mymeka::mymeka::1closedeyes:

böcük yazmasa yazmicaktin demek tekrar saol bizim hic hatimiz yokmus :umursamaz:
kız öle degıl herkeze tek tek okudum
böcuk hakkımı helal etmıyom demiş yaondan dedım
can evımden vurdu sekercik sendende özürrrrrrrr
esmada geldigine gore herkese guzel gunler diliyorum kızlar
inş canım

fmk sen dekor urunlerı almadn demı daha
o ağac yerıne lamba alsan olmaz mı nasıl tarıf etsem bılemedımde
oturma odanın kösesıne falan böle dal seklınde lambalar oluyo

takvimim nasıl ama tam burculuk olmuşkaydirigubbakcemile3

esma gitmiiiceksin dimi opuyorumnanaktan
geeeeeel kıs buraya öpem seniiii ohh beee
:1hug:
esma bu esma yanlış yazdı
herkes olcak o:roflol:

h geldın bebek:ecrin_bebek:

hehe
ya benımkafama ilişkimdede böleydim cok kızardım donuş yok derdim am ahiç bizaman böyle kesin kararlar veremem versemde arkasında duramam ben kim küsmek cekip gitmek kimyaa:gitme:

neyse... kavga gürültü patirdi yok..az ayriliyorum calismam gerek laf gelmesin nette takliyor diye.. siz siz oldu uslu uslu sohbet edin bakemmmmm cok cok öpüldünüzzz

Hayatım kız ben sana ne diyim, bi yere gidemez bana hediye alcak diyo yaaaa :roflol: Kız gitsem de hediyeni yollarım çatlak

ayy öyle mi dedi çingeneee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay siz de şakadan anlamıyonuz heeee kaydirigubbakcemile3 yani sultan gitmesin hani burada daha yapacakları var manasında demiştim. istemicem hediye görceksiniz :dilcikar: hem ben zaten trakyalıyım, çingeneyim, bununla da gurur duyuyourum :roflol:

kızlar ne zamandır beğendiğimiz buzdolabını sonunda aldıkk SHARP marka

inş. memnun kalırızzz

yılbaşına kadar paramız oldukça ankastrelerimizi alıcaz peşin paraylada

biz de ilk sharp beğenmiştik toprağım ama sonra vazgeçtik. sharp'ın dolapları gerçekten çok güzel ve geniş oluyor

cem öldü müüüüüüüü :1shok: :1shok: ay akşam uyuya kalmışım sonunu görememiştimmmm. Ay Allah rapmet eylesin . kaynana yolmuştur Necla'yı kaydirigubbakcemile

ben konuyu yine anlamadım çünkü gündemdeki mevzulara fazla girmek istemediğimden ikili diyalogları okumamaştım. ama ben şüphelendim senin esma olmadığından densem gibi sen bu kaaaaa anlaşılır yazamazsın. en azından bu kaaaaaaaa uzunnnnnnnn bu kaaaaa anlaşılır olamazdı kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN

fmk sen dekor urunlerı almadn demı daha
o ağac yerıne lamba alsan olmaz mı nasıl tarıf etsem bılemedımde
oturma odanın kösesıne falan böle dal seklınde lambalar oluyo

iyi düsündün de böcük.. tavanda var bir sürü spot.. bide avize var kocaman ayakli lamba fazla olur.. yok cok dekorum yok malesef..
pasabahcenin sultan ve tugra serileri var ve suan aklima gelmeyen bir iki serisi daha var benim zevkime göre harika seyler var ama cokkk pahali yaa.. yaprak dökümünde ilgimi cekti dün köskteki altin rengindeki vazolarda sultan serisinden herhalde

ben kacar iyi sohbetler

esma senı nasıl vuracağımı cok ı bılıyom hee

hayatım öle bı yazmışsınkı fılmden deıl sankı gercekten bahsedıyon bıan cem kımdı dıycektım korktum he

ay burada sevda diye bi kız var kıza sesleniyorum

esmaaaaaaaaaaaaaa

ay dünden beri esma'yla kafayı yedim. dün bi de ben çok üzüldüm ya ağladım ağlıcam işyerinde. etrafımdakiler gülüyo. kendikendime diorumki bunlar niye üzülmüyor, niye gülüyolar diye. sanki herkes esma'yı tanıyor gibi geldi bi an :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydıııııınnnnnnnnopuyorumnanaktan
esmacım hoşgeldin gitme bi daha emiiiiiiimafoldumben

mandilin bişey istiycem senden, hani benim cumartesi misafirlerim geliyor ya,
geçenlerde kırmızı gül kurabiyesi yapmıştın ya , ben KK da fotoları göremiyorum yapılışını da tam anlamadım ordaki fotoları bana mail olarak atsan? yada tarif etsen? nasıl oluyor güzel demiştın?
tabaklarda şıklık olsun istiyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…