Aime cicilerini iyi günlerde kullan Şeniz
Pashi sen de buzdolabıyla başlamışsın beyaz eşyaya haydi hayırlsı. Mutlulukla kullanın inş. Şeniz
Elma şekeri benim çay setini sormuşsun canım, onu bana yakın bi arkadaşım bundan 2-3 yıl önceki bi doğumgünümde almıştı. Özdilekten almıştı o zamanlar, şimdi ben bizim burdaki japon pazarında da dandiğini gördüm. Boyası filan bi tuhaftı ama birebir aynı desen aynı modelde
Şekerimm bende beyaz tv ünitesi var ama kitaplık olarakta kullanabilirsin ben çok memnunumm çok kaliteli değil ama idare eder beyaz hem sen tv kısmına bi raf takarsın olur biter..ama ikeada çok güzel kitaplıklar var fiyatlarıda uygun bi bak istersenn yerimseniben
Hepsi çok cici opuyorumnanaktan
kapı süsün,makine örtünn kokoşş zemuszemus pizza şeyslerin kullanışlıı hepsini iyi günlerde kullann canım Şeniz
Esmoşumm şekerparem,bal lokumumm gitmişş :gitme:
Bende protestoo ediyorumm ve bundan böyle çenemi tutucamm esmaa gelene kadar buraya yazmıcammm mafoldumben
offf böcük senin için gitmedım tabiki ama bugunki yazıniçingeldim
kimsede hakkım kalmasını elbette istemem yani can evımden vurdun
dün sana msnden yazdım eve gıdınce belki okursun diye okumadın sanırım
gitmemin direk senle bi ilgisi yok kendını suçlama yazdım
oncedende gitmek ıstıyordum bazı sebeplerım vardı ama dün sadece bu sebep degıldı gitmem.
niyetim kimseyi üzmek dikkat cekmek yada ne bilim huzursuzluk cıkarmak degıldı
bigun git milleti üz sonra gelde yapmak istemezdım ama böcük yazdıkların karsısında gelip yazmak istedim
:gitme: cnm biliyorumiyiki bigün girmedim
neler olmuş neler
esma nereyegittin yaa okuduğum kadarıyla bişeyde olmamış ama bu kararı almandaki sebep herneyse lütfen geçici bi sebep olsun
biliyosunki bu topikte birimiz olmadığında hiç tadı olmuyor ve mutlaka o kişiyi göz,gönül arıyor
şaşırttınız bugün beni hee
bu saattede hep dolu olurdu kimsede yok üff canımı sıktınıuz uyuzlar :mymeka:
of valla kendımı cok suclu hissettim yaaaEsmoşumm şekerparem,bal lokumumm gitmişş :gitme:
Bende protestoo ediyorumm ve bundan böyle çenemi tutucamm esmaa gelene kadar buraya yazmıcammm mafoldumben
ya aaaaaaaaaaaaaaaaay bana geliyorlar soldan soldan...
zaten bütün gün esmayı ikna edemedim, ne tad ne tuz ...
sıkıntı sıkıntı ettim kendime.
özel mevzularda girdi araya.
öyle sıkılmışım ki cem öldü diye ağladım
sende şimdi böle deme yine ağlarım...
ah buda lise ajandalarımızdaki sözlere benzemişgünaydın güzeller gidenleri bırakın gitsinler eğer geri dönmezlerse zaten hiç bizimle olmamışlardır bu kadar kolay bırakılıp gidilmez ailevi sorunlar yada işyeri sorunlarıysa eğer dicek hiçbirşeyim olamaz birgün biryerde görüşmek üzere ama esma döner.........
öpte uyanayımesma da alcak tabii ki
esma lahanaya'mı alıyodu?
esmoşummmm uyuyan güzelimmmm ben bugün sana bişi sorcaktım fırsat bile bulamadım yaaa((
cnm sanada sagol iletmişsinkızlar esma kimse üstüne alınmasın dioo kimseye alınmamış
bence konuyu kapatın ben onu ikna edip getircem tez vakit opuyorumnanaktan
cok sagol cnm benımArkadaşlar lütfen topikte siyasi, dini, kültürel vs. insanları ayıran konularda konuşmalar yapmayalım. Bi şekilde istemeden de olsa konuşmaların bazıları içimizden birilerine ucundan da olsa dokunuyor olabilir
Umarım esma bu konularla ilgili bişeye kırılmamıştır. Çok üzülürüm yoksa
:gitme:Esma gerçekten çok hassas ve çok iyi bir arkadaş hiç ayrımcı biri de değil.Umarım en kısa zamanda geri döner buraya.Nihalcım selamlarımı ve sevgimi iletir misin kendisine.
gittiğim zaman ne kadar üzüldüğünüzü şu an anladım
ağlıcam nerdese, kalbim sızlıyo resmen. burada kimse kimseyi doru düzgün tanımıyo bilmiyo ama sanki 40 yıllık arkadaşmışız gibi de
çok üzüldüm esmacımamafoldumben
esma gelmişşşşş kaydirigubbakcemile2
esma neden böle yapıyosun ama :sinifsinif:
esma yaaaa :gitme:
Esmoşumm geldiiiii opuyorumnanaktan:lepi:Şenizalkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool::teytey::dance::asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:
Günaydın kızlar
Pashmina hayırlı olsun canım LCD niz
GLCNN yaa ben senin evini görmedim koydun da ben mi kaçırdım???
Böcük Esmayla ben konuştum kimse kendini sorumlu tutmasın dedi.
esma neden peki
esma lutfen gtme kendımı sorumlu tutmuyorum ama hanı esma böcuklemı kavgamı ettı denılınce acaba dedım ben mı bısey dedım
gtmenı ıstemıyoz ınan bana
msn kullanmadığım ıcın bakamadım cnm ama gtme arada gel ama gtme
Kısssss esmoşşş klavyeni mi değiştirdin kıssssss eksiksiz yazmışsın hep kuzucuk, hoşgeldin günaydın, sen hiçbi yere gitmedin biliyoz kaydirigubbakcemile2 mujukssssssssss
esma neyse konuyu kapatalım ben zaten kımseyı ıncıtcek seyler yazmam dusunup yazarım yanı bunu bılen bılıyo
cok dıkkat edıyorum kalp kırmamamk ıcnı
beım savunduğum tek sey vardı mılletım konu kapandı bıttı gıttı okey
sızı okadr cok sevıyorumkı hayatımda cok kıskanc bı aska sahıbıım
msn face net yasak ama kk asla dedım
yenı bı msn aldık onu vercem sızlerle kaldığımız yerden devam etcez
öle zmn gelıyorkı askım arıyo sırf sızle cene etmek ıcın mesgule atıyom
aman duymasın:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?