Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlar
Pashmina hayırlı olsun canım LCD niz
GLCNN yaa ben senin evini görmedim koydun da ben mi kaçırdım???
Böcük Esmayla ben konuştum kimse kendini sorumlu tutmasın dedi.

Esmoşumm geldiiiii opuyorumnanaktan:lepi:Şenizalkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool::teytey::dance::asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

canım ya peki arkadasının aldıklarının altında marka falan yazıyormu; ben almısken kalitelide bisey olsun istiyorum, oyle boyası falan tuhaf olmasın

betacım nerden almıstın o beyaz uniteyi; mobilyacıya falan mı yaptırdınız yoksa ikea gibi bir yerden mi aldınız canım? birde buyuk karsıdan resmi varmıydı hic?

Esmoşumm şekerparem,bal lokumumm gitmişş :gitme:
Bende protestoo ediyorumm ve bundan böyle çenemi tutucamm esmaa gelene kadar buraya yazmıcammm mafoldumben

oyle soylemeyin kızlar ya

canım giremeyebilirsin topige; hatta girmek istemeyebilirsinde bunlara saygı duyuyorum. ama uyeliği sildirmene gerek varmı bunun icin emin degilim? yani rahatsızsan resimlerinin sil herseyi sil tamam; ama uyeliği sildirince burayı burdaki herkesi silip atmısısn gibi oluyor sanki. tabi sen bilirsin en iyisini ama; bence uyeliğini sildirme derim. bu sekilde olunca herkesi cok uzuyor gercekten; beni rahatsız eden seyler var eskisi gibi giremeycegim de; nebileyim baska bisey yap.

Herkese gunaydın

:gitme: cnm biliyorum
Esmoşumm şekerparem,bal lokumumm gitmişş :gitme:
Bende protestoo ediyorumm ve bundan böyle çenemi tutucamm esmaa gelene kadar buraya yazmıcammm mafoldumben
of valla kendımı cok suclu hissettim yaaa
ya aaaaaaaaaaaaaaaa
ah buda lise ajandalarımızdaki sözlere benzemiş
esma da alcak tabii ki
esma lahanaya'mı alıyodu?

esmoşummmm uyuyan güzelimmmm ben bugün sana bişi sorcaktım fırsat bile bulamadım yaaa ((
öpte uyanayım
kızlar esma kimse üstüne alınmasın dioo kimseye alınmamış
bence konuyu kapatın ben onu ikna edip getircem tez vakit opuyorumnanaktan
cnm sanada sagol iletmişsin

cok sagol cnm benım
Esma gerçekten çok hassas ve çok iyi bir arkadaş hiç ayrımcı biri de değil.Umarım en kısa zamanda geri döner buraya.Nihalcım selamlarımı ve sevgimi iletir misin kendisine.
:gitme:

kızlar herkez den özür diliyorum burda alıntı yapamadıgım
mandilin aime kım varsa böle kendımı cocuk gibi hissettim

esma gelmişşşşş kaydirigubbakcemile2

esma neden böle yapıyosun ama :sinifsinif:

esma yaaaa :gitme:

Esmoşumm geldiiiii opuyorumnanaktan:lepi:Şenizalkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool::teytey::dance::asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

Günaydın kızlar
Pashmina hayırlı olsun canım LCD niz
GLCNN yaa ben senin evini görmedim koydun da ben mi kaçırdım???
Böcük Esmayla ben konuştum kimse kendini sorumlu tutmasın dedi.

çok mu temiz kalplisin ne sinayım :)
evimin fotolarını yerlesirken koymustum ama son hallerini koymadım,
fotoğraf makinası annemlerde kalmıştı dün gece alıp getirdim, inş.bugün yarın çekicem,
ptesi eklemiş olurum
sositososito

esma lutfen gtme kendımı sorumlu tutmuyorum ama hanı esma böcuklemı kavgamı ettı denılınce acaba dedım ben mı bısey dedım

gtmenı ıstemıyoz ınan bana
msn kullanmadığım ıcın bakamadım cnm ama gtme arada gel ama gtme

peki esmacım hayat senin burdaki paylaşımlar acsıyla tatlısıyla bizim seni seviyoruz vallahi ben kendi adıma çok seviyorum arkadaşım yolda görsem bu esma derim yani:)) hayat sana o güzel yüzün gibi gülsün

beta nerde daha onuda yolcam nan ne demek yazmam falan bız neyız
öle hemen karar verılıp bı anda okadrdostluk sılınır mı

herkes burda olacak kımse gtcem etcem demesın
az uğrar belkı ama haberleşırız

yazıyorum
böcük sana yazdım şöyleydi evet sen bu dunku mevzularda birebir suna oy verenler yada sunu seçenler sızın yuzunuze böle oldu demedın ama bazı arkdaşlarım ki benı iyi tanıyanlar bile bile direk onu dedı yanı hatta sen uyardın kendımı vatan haini gibi hissettim
tabikitek bu degıl yazamıycagım baska seylerde vardı
neyse belkiben alınganlık ettim onu bırakında
bu sabah koçişe laf acıldı kkda resımlerım var dedım oda kızdı ama sildim zaten dun dedım ıyı sevındım dedı sımdı ne olcakdelikafadulden

Kısssss esmoşşş klavyeni mi değiştirdin kıssssss eksiksiz yazmışsın hep kuzucuk, hoşgeldin günaydın, sen hiçbi yere gitmedin biliyoz kaydirigubbakcemile2 mujukssssssssss

esma neyse konuyu kapatalım ben zaten kımseyı ıncıtcek seyler yazmam dusunup yazarım yanı bunu bılen bılıyo
cok dıkkat edıyorum kalp kırmamamk ıcnı
beım savunduğum tek sey vardı mılletım konu kapandı bıttı gıttı okey

sızı okadr cok sevıyorumkı hayatımda cok kıskanc bı aska sahıbıım
msn face net yasak ama kk asla dedım
yenı bı msn aldık onu vercem sızlerle kaldığımız yerden devam etcez
öle zmn gelıyorkı askım arıyo sırf sızle cene etmek ıcın mesgule atıyom
aman duymasın:roflol:

Kısssss esmoşşş klavyeni mi değiştirdin kıssssss eksiksiz yazmışsın hep kuzucuk, hoşgeldin günaydın, sen hiçbi yere gitmedin biliyoz kaydirigubbakcemile2 mujukssssssssss

yoo gerçekmi hiç eksik harf yokmu hayretttttttyerimseniben

evet kapansın neyse :kedi:
ozaman günaydınherkezeee

esma hoşgeldin ,

sen gidince bir buruldu içim sorma, hani bayramlarda seyranlarda cok sevdiklerinle dolar taşar yaa ev sonra onlar gidince ev bir sessiz bir garip olur yaaa birden öyle oldu topik bir burkulma oldu içimizde,
kelimeler anlamsız kaldı bir an da,
bu nedenle kimse hiçbiryere gitmesin lütfen ben de cok katılamıyorum size ama bütün gün acık sayfa arada bir kafam dağalsın diye okuyup gidiyorum
hepimiz arkadaşdan daha yakın olduk burda geri baktığımızda ooo neleri paylaştık
hepinizi cok seviyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…