- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben bakim koyayım sana canımyerimseniben
pazar günü gs -fb maçı var
ve bizde diji diji var
ve babam fenerli kocam gslı
ve bize babam maca gelecek anneeeeeee cok korkuyorum
canım benim patik elimde patladı :roflol::roflol:
ön büzmesi nedense olmadı sinirlenip soktum poşete ama yine bir ara denerim arka kısmı çok ttalı olduydu:hulya:
ben bir yün canavarıyım ahh o dükkanlarda pazarlarda beni göreceksin hepsini elliyorum :hulya:
bizde aşkımla samsungları beğeniyoruz malesef ki suan LCD için para ayıramadık
biraz paramız olsun bizde samsung alıcaz?
sizinki hangi modeli
evet orda geç oluyıor dimianuuuuuuu cem öldümü tüh yaaaa tam karisiyla birbirlerine yeniden kaynasdiklari anda yazik olmus beee bak üzüldüm simdi..eve gidince son bölümü youtube den izlim bari
dün gece yaprak dökümü son reklama girince kapatim tv yi yattim saat gec olmustu cünki..
evet öyle yapıyom zaten babam cok sınırlı ızler maçıpazar günü sizde şenlik var desene , delikafadulden
sen duaya başla berabere bitsin diye :roflol: :roflol: :roflol:
ben burdayım hayatım akannehir
:gitme:
dün çok üzüldümm bendee dizi işte ama yinede etkilendim gittim uyuyan kocacığımı öptümm seni çok seviyorumm dedimm oda bende seni çok seviyorum kelebeğim dedi döndü kıçını uyumaya devam etti kaydirigubbakcemile3
hayatımm
yarabbim nasılda doğru tahmin etmişimm hihoyyyt
dünyanın en tatlı çingenesii Şeniz
söyle hayatiye Marmarise taşının sizz:1rolleyes:
neden derse Burcu öyle istiyor dersin :lepi:
geldim vefalı arkadaşım benimm :1hug:
bi a4 boyutu cevap yazdım ama
Öff rejimin 1.haftasını geride bırakıyorum..
Meyva diyetime devam evde elma kalmadıı..
Bende havuç yiyomm :sinifsinif:
Şimdii bide kendime bi kahve yyapıcamm
Çamaşırlarım var asılcak,koçişin kışlıklar çıkarılcak,öff bide benim dişçiyle randevum geçen haftaymış ben bu perşembe sanıyodumm off yaa :sinifsinif:
sabah kocişle konuşuoz msn den
dedim aşkım sabah acele çıktın sana
sandviç bilmem ne hazırlayamadım
aç kalma poğaça al öğleye kadar tutsun seni dedim
gelen cevap aynen yazıyorum
''korkma hatunum ben tokum sabah dört tane pogaça yiyivermişim yanlışlıkla :))))''
-tatlicadiarzu-
bedn bı yemede 3 açma ıle ancak doyyom:tomato: uzn zmndr yemıyom ama bı tam ekmeğı bıtırıyom kahvaltıda:tomato:
ben o kitabı okudum güzeldi sürükler gibi, fena değil yani
ama illa ki sürükleyecek güzel kitap istiyorsan
en son okuduğum iki kitap var
"PİRAYE"
ve yine aynı yazarın
"YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ"
ayy ben bunların ikisinide okudum
pirayeyi okuduğumda nişanlıydım
psikolojim bozuldu
ağla ağla zor bitirdim kitabı
gerçekten sürükleyici
hatta fazla sürükledi beni :roflol::roflol::roflol::roflol:
Dün kurufasülyeyi yaptım ama tam pişmemişti, herhalde bi gün ıslak durdu bi gün buzlukta durdu sertleşti düdüklüden de korktum zaten pıssst yapınca indirdim şeysini ama daha fazla ses çıktı nasıl korktum, havasını alıp tekrar denedim ses çıkmadı bu kez ama pişmemişti yinede yedik akannehir
Zaten kavga ettik adamla gece, duygularım tavan yaptı herhalde gece hiç durmaksızın 2 saat kadar ağladım, işe de gözlerim dolma gibi kafam sersem gibi geldimm
evet öyle yapıyom zaten babam cok sınırlı ızler maçı
babanın sevdiği abur cubur doldur ortaya , yada kaseye koy eline ver ağzı dolu olunca daha sakin olur , :jeyyar:
kız 26 Günde ne kavgası?
Dün kurufasülyeyi yaptım ama tam pişmemişti, herhalde bi gün ıslak durdu bi gün buzlukta durdu sertleşti düdüklüden de korktum zaten pıssst yapınca indirdim şeysini ama daha fazla ses çıktı nasıl korktum, havasını alıp tekrar denedim ses çıkmadı bu kez ama pişmemişti yinede yedik akannehir
Zaten kavga ettik adamla gece, duygularım tavan yaptı herhalde gece hiç durmaksızın 2 saat kadar ağladım, işe de gözlerim dolma gibi kafam sersem gibi geldimm
kız 26 Günde ne kavgası?
hayatımevet sana ama dıyom ya50 msjım olcakmış ozel msj atmam için
bende doldurmaya calısıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?