Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyy cep telefonum bozuldu açılmıyor çıldırcam yaaa delikafadulden

Kocamla buluşcam, evden arasa bari beni de ne zaman çıkcağımı bilsem

pilini çıkarıp taktın mı yavru?

ne balyında mı tartıştınız lmaz:
benm balayımgüzeldi valla ohhhhhhhhhhhhh

bizimki kötü demedim ki, tartıştık dedim kaydirigubbakcemile3 biz birbirimizi severiz de döveriz de, bu hep böyle olmuştur. dün yanına para almamış mesela fazla evdeki paradan aldım o gelince camdan atıcam. (5.kat) mandala sıkıştırdım gelmesini bekliyorum. nese geldi tam atıcam dioki mandala sıkıştırdın mı, evet diorum, mandala sıkıştırdın mı, evettt, yine mandala sıkıştırdın mı evet beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee die 5. kattan bi fırlattım sonunda anladı. sonra yukarı gelince 50 kere evet diorum ne anlamıyosun dedim. duymadım dedi, heee illa çemkircem yoksa anlamıyosun dedim :roflol: :roflol:

hem sen karını gerizekaaaaaaaalı mı sandın dedim, iyice susturdum kumandayı ben kazandım kaydirigubbakcemile3

ay çok salağım ben ya

estağfurullah

Hadi yaa :tomato: Allahtan ufak bişi yemiştimm :sinifsinif:

naniknanik

bende alayım

en son gecelık almadım ı ekeldıgımsutyenden bozma şeyi aldım

tamam alırsın canım

pufı nan uzulme olur tuz bıber olsun ınş bıdaha olmaz
yemek yapmayıda yapa yapa öğrenceksın

asyaelıf gule gule kullan cnm 120 tl hamam takımı almışsınya
ben 8 yıl önce daha doğrusu annem almıs 45 tl yazıyodu ustunde çüşş demıstımm
demekkı normalmış

hayatım:lepi: kadının fendısın ver elını öpem

demekk 5.katta oturuyon CADIARZU az kaldı bulcam senı
aksam gelen gecenın ellerıne saclarına baktımda senı ve eşını göremedım

böcük aslında 60 70 şede vardı özdilektede benim aldığın beyaz işli filan ağır biraz görünce dayanamadım aldımhihoyyyt

taçın bu model paspası çok hoş alsamı acepCADIARZU

Eklentiler

• $1238151580049384_b.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 23
hayatım:lepi: kadının fendısın ver elını öpem

demekk 5.katta oturuyon CADIARZU az kaldı bulcam senı
aksam gelen gecenın ellerıne saclarına baktımda senı ve eşını göremedım

:lepi: öyleyim demi

:roflol: :roflol: ben de hep sana bakıyorum bi gün seni göreceğim umudunu taşıyorum :roflol: :roflol:

Sabah çıkarıp takmıştım ama sen şimdi diyince bi daha deniyim dedim vee olduuuuuuuu kaydirigubbakcemile5 Ohhh be, kocam aradı evden dedim telefon bozuk. Dünden hazır zaten bana telefon alsın. İyi bugün sana telefon da alalım diyo kaydirigubbakcemile3 Çok parası var sanki de taksitle artistlik yapcak bana :mymeka:

Ayyy deli kız yaaaa seninki de alışmış işte demekki yumuşak davranınca olmuyor kaydirigubbakcemile3 İlla laf yicek

lan olmuyor offfff resım eklenmıyor msj yazamıyom ukarda yabancı bişeyler yazıyor

sulfat ruyamda telım bozulmuştu demekkı sana cıkcakmış:

hayatım sen zahmet etme bulusalım gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…