Hayatım : burcunun yazdıklarına ayrı güldüm seninkilere ve hala ıkınmakla meşgulüm:roflol::roflol::roflol:
Burcuaspasın benim sticker ıma benzio bi kedi manyağı olarak bayıldım tek kelimeyle :dilcikar:büyüttüğünüz fotonuza ayrıyeten hayran kaldım çok cici kartpostal gibim olmuş
Esma :kardeşinle hiç mi hiç alakanız yok ama ikinizde ayrı güzelsiniz maşallah
beta :kapı süsün çok güzelmiş :asigim:
Kızlar anneme gidiyorum ben börek açıcaz
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
çakyoooo bizde de ablam daha güzel
Hayatım : burcunun yazdıklarına ayrı güldüm seninkilere ve hala ıkınmakla meşgulüm:roflol::roflol::roflol:
Burcuaspasın benim sticker ıma benzio bi kedi manyağı olarak bayıldım tek kelimeyle :dilcikar:büyüttüğünüz fotonuza ayrıyeten hayran kaldım çok cici kartpostal gibim olmuş
Esma :kardeşinle hiç mi hiç alakanız yok ama ikinizde ayrı güzelsiniz maşallah
beta :kapı süsün çok güzelmiş :asigim:
yok şekerim
saol teşekkür ettim
aşıkım bi kere
aaa ollamıştım dur gene deniyim...
Kızlar anneme gidiyorum ben börek açıcaz
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
katılıyombeta ikiniz de çok güzelsiniz. ablanın gözleri güzel
ama sen tazesin
yoooo benablaym ben guzelm daha masum yuzum var kardsım havalıanammm bebeğin saçlara bakkk maşallahhhhhhhhhhhh
hakket kardeşler daha güsel oliimiş banada hep ablandan daha güselsin dirler e bizi yaparken daha tecrübeli oluolar malzeme konusunda çalmiiler :roflol::roflol::roflol:
sinay siz zaten fotokobihiç benzemionuz bikerem ablanın gözleri güzel ama sen ondan daha güzelll
ben geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?