gunaydınGünaydin kizceler, artik öglen oldu gerci :lepi:
üzgüm esma.. benzemiyorsunuzzzz :)
bana özelden numaranı at ben seni çaldırayım tekrar yerimsenibentamam canım o zaman bayrama yakın telefonlarımızı alalım haberleşirizzsositososito
betanın vardı bende ama işte telefoum değişti o zaman gitti içinde ki kayıtlar meğer hepsini telefona kayetmişim allah kahretsin şimdi hiç bir numarama ulaşamışyıroumm :çok üzgünüm:
Esmaa sen daha güzelsinn opuyorumnanaktankızlar buda bnm kardesım benzıyozmu
Hemşom sade ve şık bi elbisee iyi günlerr giyinn zemuszemusEveeet kızlar dün aldığım elbise, arkadaşımın ctesi düğünü var orda giyicem. Ctesi artık üstümdeki halini de eklerim zemuszemus
sulfat , çok güzel elbisen güle güle giy..:lepi:
sılfatım bu elbiseyi görmüştüm ben adil ışıkta ve beğenmiştim modası geçmeyecek gadropta bulunması gereken bir elbise...
yaa hiç degıl aslındaTeşekkürler Şeniz
Evet canım her daim giyilebilcek bişey kaydirigubbakcemile5 Beğendiğine sevindim Şeniz
Esma bence hiç benzemiyosunuz. O daha esmer yüz yapınız da farklı gibi
ahaha beta tamam sende ablandan daha güzelsinbana özelden numaranı at ben seni çaldırayım tekrar yerimseniben
Esmaa sen daha güzelsinn opuyorumnanaktan
ama kardeşinde maşallah çok tatluuu zemuszemus
Hemşom sade ve şık bi elbisee iyi günlerr giyinn zemuszemus
esma bence benziyosunuz maşallah çok güzel kardeşin de
sulfatcım elbiseyi sorması ayıp kaça aldın? ben ne zamandır kıyafet almıyorum da fiyatlar ne durumda merak ettim. güle güle giy çok şıkmış
sulfatık gule gule giyyyyyyyyyyyyyy
sulfatcım elbiseyi sorması ayıp kaça aldın? ben ne zamandır kıyafet almıyorum da fiyatlar ne durumda merak ettim. güle güle giy çok şıkmış
Elbisen cok tatliymis cnm. Güle güle giy...
Hemşom sade ve şık bi elbisee iyi günlerr giyinn zemuszemus
sultancımm cok guzellmıs gule gule gıyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?