Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eveeet kızlar dün aldığım elbise, arkadaşımın ctesi düğünü var orda giyicem. Ctesi artık üstümdeki halini de eklerim zemuszemus

esmacım azıcık benziyo kardeşin daha esmer gibi a.s

sulfat , çok güzel elbisen güle güle giy..:lepi:

e tünaydın o zaman jülide yerimseniben

esmacımm hiç benzetemedm benn senin elmacık kemiklern daha çıkık ve gözlern daha iri

sılfatım bu elbiseyi görmüştüm ben adil ışıkta ve beğenmiştim modası geçmeyecek gadropta bulunması gereken bir elbise...

esma bence benziyosunuz maşallah çok güzel kardeşin de

sulfatcım elbiseyi sorması ayıp kaça aldın? ben ne zamandır kıyafet almıyorum da fiyatlar ne durumda merak ettim. güle güle giy çok şıkmış

bana özelden numaranı at ben seni çaldırayım tekrar yerimseniben
kızlar buda bnm kardesım benzıyozmu
Esmaa sen daha güzelsinn opuyorumnanaktan
ama kardeşinde maşallah çok tatluuu zemuszemus
Eveeet kızlar dün aldığım elbise, arkadaşımın ctesi düğünü var orda giyicem. Ctesi artık üstümdeki halini de eklerim zemuszemus
Hemşom sade ve şık bi elbisee iyi günlerr giyinn zemuszemus

sulfat , çok güzel elbisen güle güle giy..:lepi:

Teşekkürler Şeniz

sılfatım bu elbiseyi görmüştüm ben adil ışıkta ve beğenmiştim modası geçmeyecek gadropta bulunması gereken bir elbise...

Evet canım her daim giyilebilcek bişey kaydirigubbakcemile5 Beğendiğine sevindim Şeniz

Esma bence hiç benzemiyosunuz. O daha esmer yüz yapınız da farklı gibi

burcu çok güzel bir foto olmuş bu arada bende kapı süsü istiyommmm o düğmeli olan çok güzelmiş en kısa zaman da yapmaya çalışıcam bende yaaaaa

Teşekkürler Şeniz

Evet canım her daim giyilebilcek bişey kaydirigubbakcemile5 Beğendiğine sevindim Şeniz

Esma bence hiç benzemiyosunuz. O daha esmer yüz yapınız da farklı gibi
yaa hiç degıl aslında
ahaha beta tamam sende ablandan daha güzelsin

sagol cnm benm

sulfatık gule gule giyyyyyyyyyyyyyy

sulfatcım elbiseyi sorması ayıp kaça aldın? ben ne zamandır kıyafet almıyorum da fiyatlar ne durumda merak ettim. güle güle giy çok şıkmış

Elbisen cok tatliymis cnm. Güle güle giy...

Hemşom sade ve şık bi elbisee iyi günlerr giyinn zemuszemus

sultancımm cok guzellmıs gule gule gıyy

Teşekkür ederim kızlar Şeniz

Bu elbisem kocişin doğumgünüm kapsamında aldığı bi hediye :kedi: Hem arkadaşımın düğününde giyicem. Hem de 15 kasımda kuzenimin nikahı var. Onun da ya kınasında yaa nikahında giycem

Hayatımcım elbise 60 lira canım (59.90 yuvarladım kaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…