Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatim, geçmiş olsun kuşum :teselli: ağrı kesici iç eve gitmeden canım hemide teee alamanyalardan gelilermiş

Beta, ağlayan pastayı hangi tariften yaptın canım yazarmısın acep?

Gülçin :alkis: sana şakşaklayıp alkışlıyorum 27 kşiyle başetmişsin maşallh yaaa.
Ayrıca gül kurabiyeni sevmelerinede çok sevindim. Aslında en iyisini yapmışsın yaa bir günde hepsinden kurtulmuşsun ohhh

gamzecim, yaa fotolarına bakınca çok duygulandım zaman ne çabuk geçiyor ... Çook şeker bi hamiş olmuşsun Şeniz sağlıcakla al kucağına duru bebişini inşallh : nazar:

:roflol::roflol:

Benimde cumartesi misafirlerim vardı hemde sabahtan kursum vardı bi panik yaptım önce ne yapıcam ben diye. Ama sonra kocacım sağolsun beni tembel kadın pasthanesine götürdü 2 çeşit kurabiye bide su böreği aldım. Evdede patitis salatası, puf pasta bide minik çiko toplar yaptım tabağı doldurdum. Çok şükür. Benim sadece 1 grubum kaldı şimdi oh yaaa

Haftasonu aldıgım Tefal tost makinemiz aynı zamanda ızgara olarak da kullanılıyooo, kampanyadan 110 liraya aldımmm kaydirigubbakcemile5

herkeslerin albümlerine baktım.
ay ya benim cici arkidişlerim hepiniz çok tatlısınız.
gamze albümede yazdım ama Rabbim sağlıkla kavuştursun inş duruyu bizlere.
hayırlı olsun çok yakışmış bi tanem.

esmoşum yine yakıyorsun şekerim....:)

beni arkadaşın olarak kabul edersen belki bende o duyguyu tatmak isticm balım ama etmiyon dıçım yırtıldı gamze gamze derkene hamiş bayangamyoncuiremsu

[
Beta, ağlayan pastayı hangi tariften yaptın canım yazarmısın acep?
Yazayım canımm yerimseniben

MAşallah yine bi sürü şey yapmışınn pastaneye bilem gerek kalmamışş aslında :lepi:
Daha bana gelecekler var :sinifsinif:

Annemler ist.dönsün evde yasin okutucazz bi sürü kişi geleccekk :gitme:

hayatım ogun senı baya bı ugrastırdım ama heee
gel opem senıı biiopuyorumnanaktan

yerimseniben olsun canım mevlütte yalnız olmayacağın için çok daha tahat olur
sadece gittiklerinde evi birazcık daha fazla temizlemek gerekiyo

esma gürmek istiyyirim ama niden koymuyon resimleri
du anam bi san koycam

ya hep aynı esarpla resmımdenk gelyıor

gamzze
resımdekı yer kavacıkmı

lady güle güle kullan tefalini canım

baberko çamaşırın kaç kg.
bulaşığın kaç prog. güle güle kullan canım

baharcımmmm hayırlı uğurlu olsun canım kaydirigubbakcemile5

buzdolabını ne kadara aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…