ekledım cnmesmaaa tklifimi kabbul et
ve gamzeee:kedi:
cnm buarad kına resmımı yanı modelı kuaforun sitesınde var ozelden atarım ıstersenesmaaaaa cok güzelsin güzelim masallahhhh
ay bakıyom cnm kendı albumden cıkamadımçok teşekkür ederimmmmmm kızlar. bu arada hayatımmmm,esmaaaaaaa,gasolineeee,böcükkkk,lahanaaaaa,buketttttttttt,eccuuuuuuuuu,mulberry nerdesiniz bakmadınız resimlereeeeeeeeeee kötükedihüsoklava:
hayırdırgünaydın kızlar çok uykum var ve ayrıca sinirlerim çok bozuk..........................
geldi baktm cnm guzel evıneesma gelediki arkadaslik talebin.. ben simdi sana talepde bulundum insallah sana gelir
cnm cekem tamam ya ufaklık varya bebişi onu oynattıkesma patitisi ocakta bırakıp parka mı giittin kaydirigubbakcemile3 Şeniz
yaa hani sen bize parkın fotosunu çekcektin valla merak ediyorum naptınız parkta peki gelin-görümce?
salıyı napcaz :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
esmaa bende gönderdim arkadaşlık teklifi..ne wardı sanki gidicek bak uğraştırıyosun bizi :umursamaz:
şaka şaka Şeniz
esmy resimlerin harika tatlım ama avatarındaki resmi kaldır bence hoş değil diğerlerine bakınca o cık cık
bende kapatmak istiyorum umarım seninki kadar yakışır..........
kız sen bnm dugun resımlerımı gormedın ozaman hıhh
sendemı ıstıyon yardımcı olurum bende sonradankapadn 3 sene oldu
Gamze fotolarına baktım, çok şekersin, hamilelik yakışmış,
bu arada çin takvimini sormustum bi baksana seninki tutuyo mu diye?opuyorumnanaktan
Glcnn haftasonun nasıl geçtii anlat bakalımm ?
O hengameden nasıl çıktınn kaydirigubbakcemile3
ay yollasana yiyekayy tatlım sorma, beklediğim kadar kalabalık değildi 27 kişicik :)
bizle beraber annem kardesim ben 30 olduk :)
o kadar hazırlık yapmışız ki, bir sürü pastam böreğim arttı,
bitti kurtuldum şükür...
ayrıca herkes gül kurabiyelerime bayıldı :lepi:
ana kız avatrımda gelınlıklı resmımımı begenmedın seno kadar çok istiyorum ki hep yakışmayacağından korkuyorumm...............:sinifsinif::sinifsinif: esmerim karamuk bişeyim ondan herhalde
ya senbılmuyon olayları tabi eklıyom seniesma albümüne bakmak istedim ama göremedim arkadas değilmişiz ne alaka ya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?