her akşam normalde 18.15 servisiyle çıkarım dün akşam KK'da olmamasına rağmen canım o kadar sıkılıyordu ki bi türlü işten çıkıp eve gitmek istemedim.
Ve 19.15 servisine bindim. Evde yemek yok ve ben dolanıyorum Atışalanı'nda bi türlü gitmek gelmiyor içimden.
en sonunda gittim. en üst kata çıktım. uzun olan anahtarı üst tarafa sokuyorum girmiyor, bi daha deniyorum girmiyor. gözüm bi anda alt kilide takıldı. bi baktım kilit kırılmış. korkudan hemen aşağı doğru koşmaya başladım. bizim bi alt katta bi çocukla karşılaştım. gözüm aşina ama panikten emin olamadım. siz burada mı oturuyordunuz dedim evet dedi. hırsız kapının kilidini kırmış dedim. hemen yukarı çıktı. bu arada çocuk da polis. dirseğiyle parmak izi bırakmasın diye kapıyı itti kapı kapalı. ama anahtar kapıyı açmıyor.
hayati yolda yanımda yok. çocuk hemen polis merkezini aradı. ekip geldi. çilingir çağrıldı. çilingir maymuncuk falan soktu kapıyı açamadı. bi de ben 2 tane bileziğimi komidinde unutmuştum. işte de kendikendime diyorum ki ben evde unuttum ya bilezikleri aksi gibi hırsız girer. dua ediyorum girememiş olsunlar diye. sonra çilingirci evin anahtarını istedi. dediki üst kilidi kırmış ama altı açamamış. çok sağlam bi kilit bu dedi. maymuncuk bile açamadı. kendi kilidiyle açtı kapıyı. hemen polisler eve girdi. evin heryerini aradılar. bileziklerime baktım yerindeler. balkon banyo mutfak yatak odası apartman boşluğu çatı ay her yeri aradılar. sinirlerim bozuldu bacaklarım titredi ağlıyorum hayati'm yok hâlâ
en sonunda geldi ona bi sarıldım, biraz olsun rahatladım.
akşam babamı çaardık geldi evde bekledi. biz de babamın arabasıyla bauhaus'a gittik alt üst güvenlikli kilit aldık.
bu arada biz evlenirken evin alt kilidini değiştirelim ne olur ne olmaz dedik. bauhaus'taki çocuk bize bu hırsızın açamadığı kilidi önerdi. Kale'den daha iyidir, Avrupa ve Amerika'da en çok kullanılan en güvenlikli kilittir. hırsız kilidin ön tarafını kırar ama kapıyı asla açamaz dedi. hakikaten kilidin ön tarafını kırmış, üst kale kilidi zaten hemen patlatmış. ama alt kilidi önünü kırmasına rağmen açamamış.
Allah'ım o korkuyu yaşatmasın kimseye ve bize bi daha :Saruboceq:
çok korkuyorum, inyşallah hırs yapıp bi daha girmeye çalışmaz. kesin takip edilmişiz. dün de alt katımızdakilerin hepsi bütün gün evdeymişler ses bile duymamışlar.
günaydın bocuk anladım özel albumde sorunyok yanı bende bakam bi
burcucum gozun aydın hadi
günaydın kızlar
nasılsınız
hayatım çok geçmiş olsun.tüylerim diken diken oldu okurken.allah bida göstermesin.
kızlar yarın nişalım geliyooo:sm_cool::sm_cool:
akşama profiterol yapıcam.yarın kayınvalideme bırakırm. öle gideriz nişanlımı almaya.
gelince hem nişanlım yer hemde misafirlere ikram olur.
hala teyze falan kesin gelir akşama, nişanlım geldi diye.
ay çok heyecanlıyım ya.nişanlanırken nsl heyecanlıysam şuanda öyleyim:kedi::kedi:
bugün hiç bitmeyecek gibi geliyo.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar hayatim büyük geçmiş olsun
kızlar çok hastayım ya işyerine bir geldim herkes doktorun odasında sırada herkeste ayn şikayetler dün öğleden sonra bir bel sırt eklem ağrısı inanlımaz derecede yürüyemiyorum,mide bulantısı ishal kendimde değilim hiçbişi yiyemiyorum.izmirde salgın varmış bağırsaklara yerleşen herkeste aynı şikayet bunda var bişi ya
ahh ahh ben bilmezmiyim o bekleyişleriii:1rolleyes:
2 sene sevdiğimin yolunu gözledim ben :1rolleyes:
her gelişinde sank onu ilk defa görecekmşim gibi heycanlanırdım :asigim:
bak bu gün nöbetten gelecek yine aynen heycanlanıyorum. :kedi: sadece 1 güncük görmedim ama artık 1 gün bile ömür gibi gelior...a.s
bugun 5.ayımız :asigim::asigimna o kadar aşığımkı anlatamam
umuduğumu kaybettığımde benım en buyuk ışığım oldu
ayrıldığım gun yenı hayat sayfamda aynı gun onunla oldum
anladımkı herseyın hayrlısını dılemek lazımmış
anladımkı hersey daha bı sabırla beklemekten gecıyormuş
benım ıcn kabuslardan uyanmamı sağlayan aşkıma bınlerce tsk edıyorum
onunla uymayı kokusuyla uyanmayı ıstıyorum
ınş o gunlerı göruruz:asigim::asigim:
amin :Saruboceq:hayırlı cumalar
Rabbım bız ınsanlar ıcın herseyın hayrlısını nasıp etsın
yuvamızdan askı sevgıyı saygıyı huzuru sağlığı eksık etmesın
işi olmayanlara iş nasıp etsın
bebeği olmayanlara hayırlı evlatlar nasıp etsın
borclu olanlara kolaylıklar hastalara şifa versın
vatanımızı mılletımızı askerlerımızı polıslerımızı korusun
:Saruboceq:
söğütte asker canım.dağıtıma geliyo..:sm_cool:nisanyağmurum gözün aydın cnm nerden gelıyor seninki
paraplm geçmiş olsun dikkat et
nısanım senınkı mıydı aydın a askerlığı düşen cnm
Rabbım sağsalım kavusmanızı nasıp etsın
gözun aydın cnm
evı tarıf et bende gelcemcokacimcoook
gulcın tskler cnm benım
yağmır benımkıde kestır dıo ama kıyamıyorum ya ama uzun sacı bende hıc sevmıyorum düğünm bellı olsa şu zaman var uzar ona göre kestırırım dıycem ama bellı deılkı
poffff
bende gıtmek ıstıyorum nefes e ama yalnız gtmek ıstemıyorum kesın cok ağlarım omzuna yaslancam askım olmalı yanımda
oda hergun calısıyo ya poff
günaydın kızlar
nasılsınız
hayatım çok geçmiş olsun.tüylerim diken diken oldu okurken.allah bida göstermesin.
kızlar yarın nişalım geliyooo:sm_cool::sm_cool:
akşama profiterol yapıcam.yarın kayınvalideme bırakırm. öle gideriz nişanlımı almaya.
gelince hem nişanlım yer hemde misafirlere ikram olur.
hala teyze falan kesin gelir akşama, nişanlım geldi diye.
ay çok heyecanlıyım ya.nişanlanırken nsl heyecanlıysam şuanda öyleyim:kedi::kedi:
bugün hiç bitmeyecek gibi geliyo.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?