Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu naaptın sen gene yaa benim bilem gözlerim yaşardı.. keşke bi kızkardeşim olsaydı benimde..

iyiki doğmuş kardesin :)

arsiim yaa içim burkuldu başım döndü psikolojim dağılşdı biranda en son kapı kapandı ablan ve eşin geride kaldı okuyaamadım gerisini . banada bişiler oluyor sanırım..
Allah korusun hepimizi, hastanelere düürmesin.

burcum özgem,
ne kadar zor bilmezmiyim üstelik ikinizde gurbettsiniz. yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm, bir daha dank etti benimde hasret olduğum sevdiklerimin yanında olmadığı...
Allah birbirinizin acısını göstermesin kuşum

oha be duygu seline kapıldım mafoldumben

sağolasınnnnnn kaydirigubbakcemile5

burcuuu yaktın beni yaaa ablamı görmeyeli 2 ay olcak bu haftasonu gşdşşm diorum dr izin verirse off off çok özledim çoook ağlayamıorum iş yerinde yapmayın bana bunuuu

arsimam çok geçmiş olsun cnaım benim

mafoldumben

kızlar bigün ben aime'nin bi tavasını beğenmiştim ve daha o zaman aime'yi tanımıyordum. sordum nerden aldın diye, bi mağaza adı söyledi. o neresi oldum. meğer almanya'Da yaşıyormuş. sonra almanya'daki kuzenime söyledim o da anca TR geldi ve getirmiş. önden ve arkadan çekilmiş resmi.

bu da kuzenimin bana taktığı kolye, ama net çıkmadı bi türlü ışık yansıdı çok

burcu naaptın sen gene yaa benim bilem gözlerim yaşardı.. keşke bi kızkardeşim olsaydı benimde..

iyiki doğmuş kardesin :)

burcum banada çok dokundu yaw yazdıkların ................ama üzme kardeşini böle şeyler yazarak...

oha be duygu seline kapıldım mafoldumben

sağolasınnnnnn kaydirigubbakcemile5

kızlarrr mafoldumben o benim canım yaa bitanem o enim. küçük bebeğim. mafoldumben
can yoldaşım...
benim üstümde hakkı çok....
küçükken benim bademciklerim çok şişerdi. çok hasta olurdum. hasta olduğumda gelir peçeteyle burnumu silerdi:sinifsinif:
kusucam derdim leğen getirirdi bana. hiçç tiksnmezdi. ben büyüdüm çeyizimi neredeyse o yaptı. hala yatk odamızın taksidini o ödüyor. sanki o benim ablam....mafoldumben
ama kocişim diyor bizde onu evlendiricez diyor...
öff çok fena oldum senağlama

hım kolye çok hoş duruyo hayatım
arsima geçmiş oldun bi an ben ameliyat mı oluyom dedim kendi kendime çok etkilendim.........

yaa kızım zaten duygusalım ölmüşüm burdaaaaa
zaten kalp manyağıyımmm benim almanyada kuzenimde ok napcam şimdiii :mymeka:
ana yolla çabuk o tavayııı:mymeka:
denedin mi kalp çkıyor mu?

ay ben kıyamam size tatlişkolar burcumm biricik kardeşinin doğum günü kulu olsun cucuuuuu senin yani iyiki doğdun izmirdeysin ver adresi burcu bir pasta yollayalım senden bizden kk dan hemen

Son düzenleme:
ay ben kıyamam size tatlişkolar burcumm biricik kardeşinin doğum günü kulu olsun cucuuuuu senin yani iyiki doğdun izmirdeysin ver adresi burcu bir pasta yollayalım senden bizden kk dan hemen

vallahi adresi ben bile bilmiyorum :roflol:
sadece burda diye yeni bir mağaza açılmış. şu an onun içinde olduğunu biliyorum.... orda bir içli köfte dükkanında :çok üzgünüm: karabağlar diye bir yerdeymiş

abboowwww bize çok uzakmış karabağlar nire çiğli nire dikkat esin oralarda ne için gelmişti burcu kadişin

burcum yerim senide kardeşinide ..........
hayatım sana ne dedi beceriksiz demek istedi burcu çiğ köfte leğeninde yapmış dedi.......

ay bende cok sevincliyim
bir dahaki yaz icin ucak biletlerimizi aldik
okulumda insallah haziranda bitmis olucak
veeeeeeeeeeeeee bir dahaki yaz artik hic bi engel kalmamis olucak
yani bu demektir ki bir dahaki yaz hersey resmilese bilir :dance:

canım hadi hayırlısı senin adına sevindim
herşey istediğn gibi olur inşallah

canım yaaa dogumgünün kutlu olsun inan ben hiç
bilmiyordum
kusura bakma
allah hayırlı uzun ömür versn

evet yaaa maddiyattan daha önemli
şeyler var insanlar para pul yüüzünden nelere değer vermesi gerektiğini unutmuş
kafam çok karısık..
yanlış bi karar almaktan korkuyorum ailemi üzmekten korkuyorum
ayrılmak en son isteeyeceğim şey ama bu düşünce beynimi kemiriyor çok sevdiğim halde

arsimacım tekrar geçmşolsun canım

benide bu liisteye yazdıgınız
için çok teşekkür ederm.. bide siz unutun mafoldumben:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…