hıh :1closedeyes: 01.06 :çok üzgünüm:
bendeki sabırla ilerledik ..
dua edip sabretmeye devam ediyorum
öyle tahmin ediyorum ki aynı şeyleri yaşıyoruz
denizim :teselli: düzelecek mi
yani tavayı getirene kadardı tüm meseleeeeakannehir
madem kullanmıycamm kızımm bana yollaaaaaaaaa:1rolleyes:
çiğ köfte tepsisinde güzel olur çünkü dibi tırtıklı ya hiç pürüz kalmaz yerimseniben
burda maksat tepsiyi bildğimi vurgulamak :roflol::roflol::roflol:
hayatımmm tava müthiş :lepi: krep yap sen onun içinde, anaa yumurtada güzel olur :)
burcum sen tavasızda kalpli yapıosun boşver :)))
pashim tariften bişi sormuş bana ama ben yapmadığım için bilmiyoru yapanlar cevap versinn.. Hayatım gamzenin poğaçasını hatırlıyomusn, 1 su bardağımı su yada süt konuyo, 1 çay bardağımı?
pashi hayatım süt koyuyomuş su yerine bide onunki daha farklı :)
hiçççççççççççççççç
yahu kızz benim içnnn geri dönmüşşş
koskocaaaaaaa
ben hamileyim sanıp dönmüşşşş
etini kessem bir şey demez beeee
ayy çok havalandımm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seviyom kız senii :asigim:
kalp tavayı yollarsan daha çok sevecem :roflol::roflol::roflol:
biliyom biliyomm yerimseniben
biliyom kız şaka yaptım yaw:lepi: artı cidden o tavada bişey yapıp rica etsem eklermisin ben çok merak ettim nası bişi o
kızlarr özellikle burcu marmaristen izmire bayramda gelicez dediğiniz için bir duyuru niteliğinde yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum
iş arkadaşım dün ailesiyle yatağandan izmire eve dönmek üzere 21.00 de yola çıkıyor aydın otobanından gelirken gişelere 2 km kala bir patlama sesi duyuorlar ve ardından şangr şangır cam aşağıya iniyor arkada 3,5 yaşlarında çocukları var oda allahtan uyumuyormuş arka sağ cama el büyüklüğünde hani denizde kaysın diye taş seçeriz ya düz oval bir taş fırlatılmış ya bir yerlerine gelse yada o tuz buz olan cam çocuğa batsa allahtan hiçbirşey olamamış allah korumuş ki bunlar orta şeritten gidiyolarmış otobanda hızz 100-120 ya o bölge çok tehlikeliyimiş neyse bunlar can havliyle sağa çekip durmak istiyorlar sonra arkadaşımn aklına geliyor incin top atan bir yer durma bas diye bağırmış eşine artık kırık camla gişelere kadar gelmişler korkuyla polise izmir sınırlarında haber vermişler adamda nedesin ora aydın bura izmir bizim haberimiz yok demiş araştrıldığında o bölgede bu tür olaylar hep oluyormuş hangi otaban olursa olsun ıssız biryerde durmayın arkadaşlar hırsızlık organ mafyası gasp tecavüz artık aklınıza ne gelirse onlarda zar zor eve gelmişler bugun baya kötüydü yani
bilgilerinize ve çevrenize yaymanız dileğiyle....
kaydirigubbakcemile3 walla ne bilim canım ya nişanlanalı 8 ay oldu
daha ortada hiçbişe yok.ben kendi kendime bişiler yapıyorum elimden geldiğince ama insan birazda karşısındakilerdende görmek istiyo..
tabi şartlar durumu değiştirebiliyo
ben kendimi bu şekilde sakinleştiriyorum
ervayı çok iyi anlıyorum aslında
işin içine ailelerde girince herşey moka sarıyo işte..
hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
zaten seninkiyle nihalinki icraata geçmezse biz geçeriz merak etme kaydirigubbakcemile3
canımm :teselli: rabbim büyük..
şuan birazda psikolojik olarak hassaz bi dönemdeyiz..
herşeye en önce kötü yönünden bakıyoruz ister istemez..
ama bak pufiye neler yaşadı ama dedimya sabrın sonu selamet..
inşallah düzelicek canım benim inşallah..
ben birazcık ceyiz ekledim albümüme daha önce topikede eklemiştim gerci ama belki görmeyen vardır :kedi:
hahaha olsun burcumm sen nası istiyosan ööle olsun :)
aa geçen aklıma ne geldi, yemek tarifi ekleyebiliyoruz ya burda, sen 2 kişilik tariflerini eklesene sayfanaa, hatta buraya tarif yazıyoruz yaa yemek tarifi olarak ekleme yaparsak her zaman elimizin altında olur.. benimde bi tanecik tarifim varyaptıkça bende eklerim :)))
2 kişilik olunca ne güzel oluyodur, hatta herkes kendine not defteri oluştursun yazsın ona göre alışverişide yapar hiç malzeme ziyan etmeyiz, al sana çeyizin en öenmli parçası
burcum sen yemek yapma ben sana burdan hazır şeysiler sipariş edeyim
kız cidden bi kaç gün hazır şeyler yiyin bitanem ya
kızlarr özellikle burcu marmaristen izmire bayramda gelicez dediğiniz için bir duyuru niteliğinde yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum
iş arkadaşım dün ailesiyle yatağandan izmire eve dönmek üzere 21.00 de yola çıkıyor aydın otobanından gelirken gişelere 2 km kala bir patlama sesi duyuorlar ve ardından şangr şangır cam aşağıya iniyor arkada 3,5 yaşlarında çocukları var oda allahtan uyumuyormuş arka sağ cama el büyüklüğünde hani denizde kaysın diye taş seçeriz ya düz oval bir taş fırlatılmış ya bir yerlerine gelse yada o tuz buz olan cam çocuğa batsa allahtan hiçbirşey olamamış allah korumuş ki bunlar orta şeritten gidiyolarmış otobanda hızz 100-120 ya o bölge çok tehlikeliyimiş neyse bunlar can havliyle sağa çekip durmak istiyorlar sonra arkadaşımn aklına geliyor incin top atan bir yer durma bas diye bağırmış eşine artık kırık camla gişelere kadar gelmişler korkuyla polise izmir sınırlarında haber vermişler adamda nedesin ora aydın bura izmir bizim haberimiz yok demiş araştrıldığında o bölgede bu tür olaylar hep oluyormuş hangi otaban olursa olsun ıssız biryerde durmayın arkadaşlar hırsızlık organ mafyası gasp tecavüz artık aklınıza ne gelirse onlarda zar zor eve gelmişler bugun baya kötüydü yani
bilgilerinize ve çevrenize yaymanız dileğiyle....
o zaman tavanın arkasını sana yollayım önü bende kalsın :roflol: :roflol:
yumurta tavası zaten canım. etiketinde kalpli yumurta vardı kırmışlar
valla hatırlamıyorum ki çay mıydı su muydu?
hiççççççççççççççççççççççç
cisil'e bak sen :mymeka:
etimi lime lime et ses etmem.
kızzz 1-2 kalpli pişerem de sonra yollasam olur mu :sinifsinif:
tamam eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?