Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hıh :1closedeyes: 01.06 :çok üzgünüm:

bendeki sabırla ilerledik ..
dua edip sabretmeye devam ediyorum
öyle tahmin ediyorum ki aynı şeyleri yaşıyoruz
denizim :teselli: düzelecek mi

canımm :teselli: rabbim büyük..
şuan birazda psikolojik olarak hassaz bi dönemdeyiz..
herşeye en önce kötü yönünden bakıyoruz ister istemez..
ama bak pufiye neler yaşadı ama dedimya sabrın sonu selamet..
inşallah düzelicek canım benim inşallah..

kızlarr özellikle burcu marmaristen izmire bayramda gelicez dediğiniz için bir duyuru niteliğinde yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum

iş arkadaşım dün ailesiyle yatağandan izmire eve dönmek üzere 21.00 de yola çıkıyor aydın otobanından gelirken gişelere 2 km kala bir patlama sesi duyuorlar ve ardından şangr şangır cam aşağıya iniyor arkada 3,5 yaşlarında çocukları var oda allahtan uyumuyormuş arka sağ cama el büyüklüğünde hani denizde kaysın diye taş seçeriz ya düz oval bir taş fırlatılmış ya bir yerlerine gelse yada o tuz buz olan cam çocuğa batsa allahtan hiçbirşey olamamış allah korumuş ki bunlar orta şeritten gidiyolarmış otobanda hızz 100-120 ya o bölge çok tehlikeliyimiş neyse bunlar can havliyle sağa çekip durmak istiyorlar sonra arkadaşımn aklına geliyor incin top atan bir yer durma bas diye bağırmış eşine artık kırık camla gişelere kadar gelmişler korkuyla polise izmir sınırlarında haber vermişler adamda nedesin ora aydın bura izmir bizim haberimiz yok demiş araştrıldığında o bölgede bu tür olaylar hep oluyormuş hangi otaban olursa olsun ıssız biryerde durmayın arkadaşlar hırsızlık organ mafyası gasp tecavüz artık aklınıza ne gelirse onlarda zar zor eve gelmişler bugun baya kötüydü yani

bilgilerinize ve çevrenize yaymanız dileğiyle....

o zaman tavanın arkasını sana yollayım önü bende kalsın :roflol: :roflol:

yumurta tavası zaten canım. etiketinde kalpli yumurta vardı kırmışlar

valla hatırlamıyorum ki çay mıydı su muydu?

hiççççççççççççççççççççççç
cisil'e bak sen :mymeka:

etimi lime lime et ses etmem.
kızzz 1-2 kalpli pişerem de sonra yollasam olur mu :sinifsinif:

biliyom kız şaka yaptım yaw:lepi: artı cidden o tavada bişey yapıp rica etsem eklermisin ben çok merak ettim nası bişi o

tamam eklerim

ayyyyyyyyy Allah'ım korusunnnn :Saruboceq:

gerçi burcu siz otobüsle gelirsiniz sanırım özel arabalara yapıyorlar galiba

üüff nişanansak bunada şükür dermiyim acep? derim diye düşünüyorumda, çokta uzun kalmak istemiyorum nişanlıı :))) amaann hayırlısı naapalım yaa :)

evet kızlar yaa inşallah herşey hayırlşısıyla yaşansın.. vaktimiz daha gelmemiş demek bekliyoruz işte, bi bakıcaz bizde aaa evlenmişizz :)

ben birazcık ceyiz ekledim albümüme daha önce topikede eklemiştim gerci ama belki görmeyen vardır :kedi:

oh beee gözümüz açılsın azcıkk

gerçi burcu siz otobüsle gelirsiniz sanırım özel arabalara yapıyorlar galiba

parpalmm çok geçmiş olsun arkadşaına, Allah korumuş

ervaa sorma yaa erkekler maddiyat girince çok farklı oluyo, akıllarında sürekli o olduğu için bi donukluk geliyo, zaman zaman aşkımada oluyo da allahtan henüz hiçbişimiz olmadığı gibi maddi sorunumuzda yok işle ilgili canı sıkkın olduğu zaman çıtı çıkmıyo, konuşmak istemiyo, sorunca kızıyo vs vs, ama bisüre sonra kafasında çözdükten sonra açılıp anlatıyo, bende alıştım artık bakıyorum konuşmuyo bende zorlamıyorum, sonra o arıyo zaten şımartıyo bilmemne düzeliyoruz.. O yüzden iş ciddiye binince yani aileler tanışınca olacaklardan korkuyorum, kendi kendimize halledeyirozu bişeyleri ama aileler de oldumu sanki altından kalkamıcaz gibi geliyo banada.. Dua et bolbol canım, ama şöyle olsun böyle olsun diye değil, hayırlısını iste hep, hayırlısı olsun de..

ervaa demiştim sana seni çok iyi anlıyorum diye ahh ahhiclalin bi şiiri warya ne olacak halimiz...

vallahi on numara fikirrr ama gel gör ki kim yapacak yahuuu :roflol::roflol::roflol:

burcum sen yemek yapma ben sana burdan hazır şeysiler sipariş edeyim

kız cidden bi kaç gün hazır şeyler yiyin bitanem ya

ayy canımsın yaaaaa:1hug: sağol ama benim içim el vermiyor.
kaç gün dışarda yiycezki. hem kociş ev yemeği seviyor. :1rolleyes: kıamıyorum. gerçi yapma gelincedüşünürüz dedi ama lsun. mercimeği koydum düdüklüğesırnaşık şey

anammmmmakannehir ödüm koptu kızzzzzzz
gerçi biz otobüsle gidiyoruz ama arabamızda olabilirdi gidebilirdiktee anamm anammmm laelaelaelaelae

yaa ben kurban olurumm sanaaaaaaaa:1hug:
ay gönderecek resmennnnnnnn
canımsınnn fıstıkımsınnnn
şaka yapıyorum ben sen beni bilmiyorsun annemmm :1hug:
güle gülee kullan ama bir şartla her kalp bir şey yapışında aklından ben geçiyimmmmmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…