annanem vefat etti cnm
günaydınlar herekesee çok güzeeel bir gün olur inşallh... opuyorumnanaktan
burcum erkencisin bakıyrorum?
yihuuu erken geldim bugün :lepi:
herkesin keyfi yerindedir inşallaahh :dance:
akşam yazmalının koyduğu böreğe özenip kanı yarık börek yaptım, burcunun dediği gibi domates ve biberde koydum, 10 numara olduuuuuuu.. annecimde sabah kardeşimi kaldırdığında fırına atmış börekleri, sıcak sıcak yedik kahvaltıda :)
caniko o cucu kaydirigubbakcemile3burcunun kardeşi eccu değilmiydi :bbo:fisfisfis
burcuuuuuuu nerdesin nannnnnn yeni mi uyandınnnnn
yoooo, onu da nerden çıkardın sırnaşık şey
bizim yüzümüzden miiiiiiii :1shok: hahaha kesin de öyledirrrr. bence bi manken yolla içine jartiyer üstüne de mont giydirrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyyyyyyyyyyyy
Günaydın kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum cenaze ve iş yerindeki yoğunluktan dolayı geçmişi çok fazla okuyamadım
ama burcucum elini kesmişsin cnm çok geçmiş olsun :teselli:
eccu ve pfi doğum gününüz kutlu olsun canlarım sağlıklı mutlu huzurlu yıllara zemuszemus opuyorumnanaktan
bende çok sıkıyorum kendimi ilk defa birileriyle tanışacağım zaman, o yüzden şu anki ruh halini çook iyi anlıyorum :) inşallah beklediğinden daha güzel geçer herşey..
hadi bakalım yarın anlat bize.
bende eşli tanışmalarda önce tırsıyorum gözlüyorum sonra nabza göre şerbet veriyorum :):)
yazmalım nasıl gectı bide senınde bana benzetıyom demıssın ya ılk ortamda utanırım gıbı bişey bende öleyimdir
akşam yazmalının koyduğu böreğe özenip kanı yarık börek yaptım, burcunun dediği gibi domates ve biberde koydum, 10 numara olduuuuuuu.. annecimde sabah kardeşimi kaldırdığında fırına atmış börekleri, sıcak sıcak yedik kahvaltıda :)
Esmaa kolay gelsin size yaa, inşallah istediğiniz gibi bi ev bulursunuz..
sizin ev neredeydi 205 e satılan? bizim evleri dubleksler 420, 3+1 ler 300 350 arası, 2+1ler de 220 ye falan satılıyo :))) ve insanlar gelip bu evleri alıyo.. ne para var insanlarda yaa anlamıyorumki nasıl kazanıyolar bu kadar parayı :1shok:
hehe kızım pastayı nasıl göndercemzeynep başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin. Gidenlerin arkasından ne söylesek faydasız acısı içimizde kalıyor. Allah sabır versin size.
Hayatim, ağzım kulaklarıma vardı hee kokulu anket defteri :lepi:
pıtır, hem nerden çıktı şimdi bu süpriz işi ya ben anlamadım
pasta yap kızım pasta her irkeğin kalbi midesinden geçiyiii
benimkiside sevmiyo makyajıı :)) bi kalem çekiyorum, o bile kalın oldumu beğenmiyo beyefendi kapkara yapmışsın kendini diyo :))) lisedeyken meraklıydım bende, farlar falan almıştım avonmuş oriflame mış ama aynen duruyolar hala :))) anca özel günlerde sürüyorum yada annem kullanıyo :)
saolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?