Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

di mi böcük..

işte herkes bir olmuyor canım rahat insanlar

asya gozun aydın cnm
tskler bılgı ıcın benımde cok yaa yoksa alırdım uygunmuş

densem nasıl olsun cnm

mandalın komsu gazwoman apla sızler nasılsınız

saol canım iyiyim ii olcazzz opuyorumnanaktan

bu kampanyayı nerde görebilirim netten bulamadımda işime yarayabilir yerimseniben

zeynepsudem canım başınız sağolsun Allah kalanlara sağlık wersin sabır wersin inş :Saruboceq:

yazmalıı sevindim iyi geçmesine :) kız acemi ev sahibi demek de hakkat ya siz bişi götürmeseydiniz ne olcaktı acep, ben çok stres yapardımm, şimdi bile biri geleceği zaman şunumu yapsam bunumu yapsam diyip duruyorumm :)) ne bilimm..

zeynep başın sağolsun canım...
ıNNA LıLLAHı VE ıNNA ıLEYHı RACıUN...
mekanı cennet olsun inş...

yazmalım vallahi rahat olcaksın heee bende misafirlere ne ikram edeceğimi şaşırıyorum gidene kadar ama bazıları cidden çok rahat yaa.

ama yazmalım eşşekler gibi çalışsanda 400 milyar az bişi değil canım
400 lük kredi bile çeksen ayda ödeyecek gelirin olması gerek. Ya işte çok para kazanıyorlar yada en azından aileden biyerlerden bişiler oluyor genelde . Ama krediyle kıt kanaat ödeyenlere helal olsun diyorum inşalllh bizimde tek yolumuz kredi.. aman ne zor işler yaa Allah hepimize yardım etsin

böcük, smoky denliyor demek bi bakayım neymiş

yaa bizde burda biri davet etti gittik küçük bir bebkleri vardı.
kadında adamda çalışıyor.
anaa çayla çubuk kraker ardındada kuruyemiş çıkardı... ben çok şaşırmıştım.
ben olsam hazır pasta falan ne bileyim şimdi ev yapımı gibi görünen poğaçalar kurabiyeler var illaki alırdım yaa... her gün misafir gelmiyorki hani masraftan kaçıyor olsalar.
bende o zaman o kadını aripsemiştim...:)
eşimde biz yemeğe içmeye gitmedik ki. ay siz kadın milleti hep böyle düşünürsünüz.
küçük çocuğu var belki yapamadı almaya frsatı olmadı belki parası yok diyincede sustum:)))))))))))))))))))
ya o çok iyi niyetli yada biz çok artniyetliyiz:)

ayy bızmde ev almamız hayal gıbı
babamın evlerı var işte mırastan payımızı alırsk yenı ev alırız yada babam kızlarına özel arsa almak ıstıyomuş
alırsa oraya yaptırırz

sağol canımm opuyorumnanaktan

evet ya ben de buzluğa dolduruyorum acil gelenler için..

olsun ya böylesi daha iyi tedbirli ev hanımlarıyız bizvereliniortak

canım ben sarevin mağazasında gördüm :lepi:
çok uygun geldi bana ihtiyaçın varsa kaçırma şekerim Şeniz

benim bi arkadaşın eltiside çayın yanına bisküvi koyuveriyormuş hatta kaymaklılardan kaydirigubbakcemile3 çok gülmüştük yaa komik değil mi ama yaa burcunun dediği gibi evde yapmış gibi görünen bir sürü kek-kurabiye var 2 çeşit bile alsan yeter dimi ama

ptır yüzüme surcem seyden tasarruf mu olur olm
sende evlencen okadr meyvelı pasta yapma zıyan olur
senı meyveye verdığın parayla ben bunu alırm

zeyno noldu

sırnaşık şey

ay cok güldüm ankete

sende mi yapmıştın yoksa kaydirigubbakcemile3

annanem vefat etti cnm

başınız sağolsun canım, Allah mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin :Saruboceq:

bıhter makyajı yapcam

o nası oluyomuş?

Hayatim, ağzım kulaklarıma vardı hee kokulu anket defteri :lepi

yoksa sende mi sırnaşık şey

geldimm kuzummmm
evet yeni uyandım günlük telefon konuşmalarımı yaptım geldimmmmmm:sm_cool:

dalgamı geçiyorsun kız sen benle :mymeka:

hoşgeldin yavruuu Şeniz

yooo dalga geçmiyorum senden kopya çekiyorum :roflol: :roflol:

gıybet etmeyinn loooooo naniknanik

naptı kocacın pufi:)

:asigim:

İşten çıkıp eve gittim işte...

Çok güzel karşıladı beni şebeklik yapıyo çizmelerimi çıkardı montumu çıkardı felan aman sen dokunma diye diyeee kaydirigubbakcemile3
Ottutturdu beni hoş beş işte...

Sonra koptuğumuz an geldi bu eziliyo büzülüyo birşeyler söylücek hemen anladım zaten, söyle söyle ne diycen dedim, rezervasyon yaptırmış bir yere seni yemeğe götürcem dedi bende gerek yok aşkım felan filan dedim hani beraber birşeyler hazırlarız diye evet bende düşündüm dedi zaten iki seçenek var dedi, geveleyip duruyor bu kem küm…

Meğerse benim sevgilimin parası kalmamış daha doğrusu yetmeyebilirmiş bana da soramıyor acaba denkleştirirmiyiz diye eğer paramız yoksa yemekleri düşünmüş onları yapacakmış ama bunları sulu sulu gözlerle söyleyebildi bende sıkı sıkı sarıldım ona geçecek bu günler merak etme dedim hevesini kırmadım apartmanın aidat parasıyla yemeğe gittik hehehe olsun napalım apartmanı sallarız biraz dedim ağlayarak gülmek gibi bişey yaşadık sarıldı bana tekrar sen herşeyin en iyisine layıksın birgün doğum gününde sana araba alacağım günler de gelecek dedi bende hiç önemli olmadığını birbirimizi bu aşkla ömür boyu seversek en güzel hediyenin bu olacağını söyledim felan filan ama gerçekten kötü bir andı :sinifsinif:

İşte yemeğe gittik güzelce bi yemek yedik, tesadüf gittiğimiz restorantta kimse yoktu bak kapattım sana burayı diyo hoşşik çok güzeldi işte sonra arabaya binmeyip buz gibi havada sarılıp yürüyüş yaptık:asigim:

Evimize geldik pijamalarımızı giydik otururken bi ara kalktı bu hiçbişi anlamadım ama ben bi kafamı kaldırdım ki pastayla şarkı söyleyerek geliyor 3 tane mum koymuş biri ben biri o biriside bebişi simgeliyormuş mumlarımı üfledim elleriyle yedirdi bana pastayı, sonra bir daha kalktı tomurcuk güller getirdi güzel bir notla yine hoş beş sonra bir daha kalktı canım aşkım bana bi sweet almış levis den üzüldüm aldığı için hatta ama hevesimi kırma zaten hazırlamıştım felan dedi bende üzerine gitmedim. Bir daha kalktı bu yaaa taksit taksit yapma şunu yeter felan dedim gülüştük yok bu son dedi jelibon seviyorum diye bir sürü jelibon almış onları yedik sarıldık oturduk sonrada uyuduk:jeyyar:

tabi canım herkesin şartları farklı
ben hayal edemiyorum bile o kadar birikmiş parayı..
Rabbim yardım ediyor demek Allahım isteyen herkese nasib etsin..

hahaha ben atanırsam eğer 1200 le başlıcam işe, 40 sene boyunca hiiiiç para harcamadan maaşımı biriktirsem anca alıyorum ev :))) yok yaa biriktirmeyle olcak iş değil, yada 5 6 milyar kazandığın bi iş olcak anca

düzeltme: 4 olsa keşke nerdeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…