canımsın yaaa Şeniz Şeniz vallahi süppersiiiiiiiiiiin
deme öyle ellerim kırılsın deyi kaydirigubbakcemile
bunları bir biiiiiir not ettim şimdi konuşmayım da daha fazla açık vermeyim.
1 2 3 tıp hediyen gelene kadar sormam artuk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hatırladum nikah şekerini tek tek uğraşmıştın bunlarla çok şirin ama kaydirigubbakcemile5
buarada hayatim yazın çoook ivrenç kız
Mandalin harikasin :lepi:
Burcu, bende severim ispanakli böregi, ama buda cok cüzel görinii degil mi?
Mhm karnim acikti
eccu d gunun olmadığı halde bız aramızda kutladık
bıdaha kutlama bekleme lutfen :dilcikar:
azcııık sizi güldürdümse ne mutlu bana. opuyorumnanaktan
bende pıtırın sevgilisiyle burcunun köpeğine hala sırıtıyorum kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
en yakın arkadaşımın bebeki olmuştu ona hediye örmüştüm...
koydum mu bilmiyorum ama kıslar bahsedince ekleyeyeim dedim...
Burcilikoooooo krepi banada anlat senin yaptığın şekildeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
Eccuyla benim doğum günüm aynıı günn daha çok var bizim doğum günümüzee :umursamaz:eccu d gunun olmadığı halde bız aramızda kutladık
bıdaha kutlama bekleme lutfen :dilcikar:
Benim annem carsaf böregini yapiyor, kayinvalidem bosnak oldugu icin :kedi: bosnak böregi kafamçokkarıştı Gerci daha bugün oldu ogretmedi, ben internetten arastirdim alkisalkisalkis. Hamur biraz farkli, bide yag karisimi, yoksa aslind ayni börek :1shok:Benim kayınvalidede çarşaf böreği yapıyor patatesli boşnak böreğide yapıyorr süperr oluyorr wallaa cokacimcoook
vallahi öylee süper görünüyor. buzlukta ıspanak içim vardı esasen sabahtan ekleseydın bunu yapardım a.s
bunu sana yaptımsaol canım benimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
25 haziran bitanem hayırlısıyla :)
sorma kuşum sen bana ne istiosan onu al :) eşimde hediye bebiş gelince değişti mecburen dedi ama ben bebişe deil bana özel bişi istiorum yaaa
ya burda hamiş var delüüü bende istiorum domatis çorbasııııııııı :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hahahahaLahanam bu keyif iş bulana kadar devam eder sonrası malümm
bu arada bende küçük çıkıyo yaa ne kadar büyükkii :umursamaz:
Bi örgüm eksikk onada yakında başlıcam arkadaşım doğum yapacak bebek battaniyesi örücemm onaa :hulya:
Neler var menündee tatlı olarak ne yaptınn :kedi:
Öfff hala çok pahalıı yaa :umursamaz:
Bu gidişlee alamıcamm :sinifsinif:
Evet böcüküm yok malesef onu almaya param kalmamıştı ama annemde fazla varmış onu alıcam artık eski tiplerdenn :sinifsinif:
Bugünde sallıcam galibaa benimde hiç yapasımm yokk :umursamaz:
sen de maşallah de maşallahhhhhhAyyy benim kociş de tutturdu kpss ye hazırlayayım seni diyo kaydirigubbakcemile3
Matematik çalışmaya başlıcakmışız. Zaten diğerlerine kendim çalışabilirim de matematik özürlüyüm :roflol:
Ayyy öyle zenginim ki krediyle ev alabildik anca. Ev için bütün takıları bozdurmak zorunda kaldık. Hatta öyle zenginim ki ben bu dönem çalışmıyorum diye kociş iki kişilik çalışıyor. Herkesin evinde keyif yaptığı saatte özel derste geziyor. Çok zenginim dimi beee edoş
Şaka bi yana allaha çok şükür kendimize yetiyoruz ve mutluyuz yerimseniben
Ayyy daha ne olsun kuzucum kaydirigubbakcemile5
Senin de akşam misafirin var galiba. Ben hastayım valla kendime hayrım yok misafire nasıl olsun kaydirigubbakcemile3
Ama yapcam yine bişeyler tabii
üüüüüüüf keşkeeeeeeeeKaşıdımm kaşıdımm kaydirigubbakcemile3
off keşke zengin olsam evimde uşak ahçı ve hizmetçii olsaa bende totomu devirip hep yatsamm kaydirigubbakcemile3
Ayy canım kıyamam gel hemen sanada bi tabak verimm :1hug:
Hakkını helal ett :gitme:
Bu arada Buketimm ağlayan kekten yapmış Hayatimin alıntıdan gördüm umarım beğenmiştirr süper görünüyoo :lepi:
250 mi pahalıeda bence hala pahalı yagenede yaptıran kızlara sor bı sen
beta olsun eskıler daha bı dayanıklı aynı pişriyo nasılsa benımkısıde eskı tip korkmaz:lepi:
hahahhahaahhe he aynen bende öle tam aha bitti yazayım yorumları diyorum bi tel 2 dk geçmiyo bi dolu sayfa ay yetişcem diye canım çıktı yahu ,
edoşa bi davetiye ekle dedim 1 saattr çok güzelmiş tam istediğin gibi sade ve şık dicem ama ..... diyemiyom ayyhhh yetiştim sonunda galiba :lepi:
kıskançlığımdan işteyy kıyamam ben mandilişimeee ayy o paspası alan ellerim kırılsınn :mymeka:
amaaa şimdi sana güzel fikirler vercem annem rahat olll vereliniortak
şimdi öncelikle salonuma kesinliklee süs eşyası alma koyacak yerim yokk :roflol:
bir kere kalpli herşey biliyorsun çok severim bu aklında olsun yerimseniben
bak yatak odama sarevn yatak örtüsünü sermek istiyorum ancak o morlu hani biliyorsun meşhur örtüsü. geçen sinaydı sanırım uyku setini sermişti. ama seremiyorum örtümü çünkü tüm aksesuarlar kırmızı :çok üzgünüm: ne ileyim morlu bir şeyler olabilir :sm_confused: k tane morlu çerçeve olabilir... herşey olabilirr... egzotik bir şeyler olabilerr... hadi bulamadınn... şaraplığımız boş al bir tane ucuz şarap yollaaa vallahi sevinirim. 10 liralık şaraplardan aldık 2 tane ama hala boşş :roflol: hiç bir şey bulamadın mııı yavrumm al kırmızı bir don yollaaa:jeyyar: en makbulu :roflol: yaa sen yolla her şeyy güzel olacaktır ben eminimm Şeniz ayy bir sürü fikir verdim ayolll ayıp mı oldu acabaaa:roflol::roflol: diğer düşündüğü şey kapı süsüyse hala almadım alacaksan beklerim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonr
canım ben dualara başladımmmmm yağmıycak karrr ki bence yağsa çok hoş olur istemiyorsan yağmasınnnnn:lepi:
o nerden çıktı şimdi kız:uhm:
memırr karısıyım benn ne zenginliği :1closedeyes:
eee çok güelmiş
aynenhayatımmmmmm çok şirinmiiişş :)
burcum kolay gelsinn
Edaa senin davetiyende hoş, bende ööle çok şatafatlı davetiyeleri anlamıyorum, veriyosun düğünden sonra hoopp herkes çöpe atıyo çünküm yazık günahh
kız sen yalnız mı yaşıyosun
[/URL][/IMG]
en yakın arkadaşımın bebeki olmuştu ona hediye örmüştüm...
koydum mu bilmiyorum ama kıslar bahsedince ekleyeyeim dedim...
ee bana zengin diyorlar bi de hıhhYANLIZ SAYILIR KUZUCUM ... aynı apartmanda farklı dairelerde annem-babm 4. katta ben 1. katta aslıda ablamlaydımda ablam 5 sene önce evlendi ev bana kaldı yerimseniben
kalan ay okuzu orda kalan ayı mı yoksa kaç aylık olduumu yazıo bide onu ben nasıl yapıştırcam linkini özel msj la atarmısın uğraşmış benim için yaa canımsınn valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?