Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azcııık sizi güldürdümse ne mutlu bana. opuyorumnanaktan
bende pıtırın sevgilisiyle burcunun köpeğine hala sırıtıyorum kaydirigubbakcemile3

tamam hala süprizlerle dolu vallahi çok merak ediyorumm:1rolleyes:
umarım söylediklerim işine yarar balısımmmŞeniz

Mandalin harikasin :lepi:
Burcu, bende severim ispanakli böregi, ama buda cok cüzel görinii degil mi?
Mhm karnim acikti

vallahi öylee süper görünüyor. buzlukta ıspanak içim vardı esasen sabahtan ekleseydın bunu yapardım a.s

lahanaaa süpermiş :lepi: tek sorun renkler

ben fili çok beğendiimm, lambada güzel ama onunda renkler ofsayt işte hıhh

ya benim aldıım şeyde süper hızlı gönderi diyodu da, stokta varmış yani, o zaman 2 3 gün beklices bakalım, evde uydu bozulduda netten aldık akşam babişle, apartmandada ziller çalışmıyo camda beklicem bu gidişle p

ulan hale bak millet kocişleriyle alışveriş yapar biz hala babişle (

Benim kayınvalidede çarşaf böreği yapıyor patatesli boşnak böreğide yapıyorr süperr oluyorr wallaa cokacimcoook
Benim annem carsaf böregini yapiyor, kayinvalidem bosnak oldugu icin :kedi: bosnak böregi kafamçokkarıştı Gerci daha bugün oldu ogretmedi, ben internetten arastirdim alkisalkisalkis. Hamur biraz farkli, bide yag karisimi, yoksa aslind ayni börek :1shok:

vallahi öylee süper görünüyor. buzlukta ıspanak içim vardı esasen sabahtan ekleseydın bunu yapardım a.s

YArin yaparsin -tatlicadiarzu- Bizede hemen resim eklersin sositososito

Lahanacim, vüzel olmus, ellerine saglik. Bende bir battaniye yaptim, yarin ekliim size zemuszemus
Herkes hayran kaldi zemuszemus

bunu sana yaptım
ama becerebildim mi bi fikrim yok:kedi:

hahahaha
maşallah de maşallaaaaaaaaaaaah

sen de maşallah de maşallahhhhhh

üüüüüüüf keşkeeeeeeee

eda bence hala pahalı ya genede yaptıran kızlara sor bı sen

beta olsun eskıler daha bı dayanıklı aynı pişriyo nasılsa benımkısıde eskı tip korkmaz:lepi:
250 mi pahalı

daha ucuzu nerde vaaa bilmim ki
hahahhahaah

dedin bile dedinnnnnn

kız sen yalnız mı yaşıyosun

kıskançlığımdan işte

evde oturuyosunuz ya
ondan diorum

eee çok güelmiş

nerden aldın
kaça aldınnnnnn

aynen

ama böcğk buna pahalı didi yaaa

kıskandım bende eklicm

buda benim dün sabah için yaptığım karnı yarık börek

akşamdan sarıp dolapta beklettim, sabahta fırınaaaa

kuzu orda kalan ayı mı yoksa kaç aylık olduumu yazıo bide onu ben nasıl yapıştırcam linkini özel msj la atarmısın uğraşmış benim için yaa canımsınn valla

YANLIZ SAYILIR KUZUCUM ... aynı apartmanda farklı dairelerde annem-babm 4. katta ben 1. katta aslıda ablamlaydımda ablam 5 sene önce evlendi ev bana kaldı yerimseniben
ee bana zengin diyorlar bi de hıhh
koca apartmanınız vaaamış

kuzu orda kalan ayı mı yoksa kaç aylık olduumu yazıo bide onu ben nasıl yapıştırcam linkini özel msj la atarmısın uğraşmış benim için yaa canımsınn valla
kalan ay o

ama tabi inşallah bi yanlışlık yapmadım :roflol:

du atıyorum özel mesaj

beendin mi yani :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…