Hayatimm kız ne kaa düzenli bi tarif defterin var yazında güzelmiş hanii zemuszemus
hayatımmmmmm çok şirinmiiişş :)
clipso alacak biri varsa beni de unutmasın opuyorumnanaktan, kıyamıyorum yaa o kadar paraya...ama çok kullanışlıymış normal düdüklüm var benim
bu konunun uzmanı olan düdükçü sinaya soralım
clipso ne kadar kullanışlı sositososito
düzenli miiiii :1shok: yazım güzel miiiii :1shok: kızzz gülsün senin yazın berbat anlaşılan benim yazım iğrençtir
Şeniz
ben kullanıyorum çünkü eda beni unuttu ama ben de zenginim :roflol: çünkü benim clipsom var yaaawww
çok kullanışlı inanılmaz güzel pişiriyo
canım misafirler gelmeden vakit bulursam çekerim kuzucum çünkü krepli olanı onlar gelmeden 5 dakika önce falan fırınlıycam sadece kşarı erisin diyeyerimsenibenBurcuuuu yaptıklarının fotosunu ekle olur mu
Hayatimm kız ne kaa düzenli bi tarif defterin var yazında güzelmiş hanii zemuszemus
Ohh daha nolsunn yemede yanında yatt kaydirigubbakcemile3
tiremusuunun resmini çeksene benim için bide tarif istiyorumm :1hug:
Sen doğurmaya karar ver örürüm hemşommm ayıpsınn bi yapayım bak çok cici bi örnek buldum hemide basitt örerim sanada ondan :hulya:
Bu arada bizde altınların bi kısmını bozdurduk kısmet değilmiş dediğin gibi ama o zamanda ihtiyaç vardıı borçluyken altınım olmuş ne işe yarar :sinifsinif:
saol bacımm Şenizhayatımmmmmm çok şirinmiiişş :)
burcum kolay gelsinn
Edaa senin davetiyende hoş, bende ööle çok şatafatlı davetiyeleri anlamıyorum, veriyosun düğünden sonra hoopp herkes çöpe atıyo çünküm yazık günahh
İç malzemesi için:
750 gr Ispanak
1 demetten biraz daha az taze soğan
2 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı un
tuz
Hamuru için:
Un
Su
Tuz dan oluşan hamur
veya
Adet Yufka (ben yufkayla yaptım)
Yufka Arası Malzemeleri:
1 Yumurta
Yarım Çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
yarım çay bardağı ılık su
http://g.imageshack.us/img44/67464561.jpg/1/[/IMG
HAYATIM ben ınutmaıdm kırmızı bı kalemle yazmıstın
senınde teldede konustuk tabı sonra telın noldu bılmyom onuda sıldım mı acep yaa bulamıom
altına ceyıs bakanım yazmıstın
ınş bulurum eklerım hatrlarsın[/B]
hayatım gorunce karar verdım dfter yapıcam ben bundan yapmıştım hıc bılemden guzel olmştu sımdı unuttum
1. hazırlanışta kakao demişsin kek malzemsinde kakao yok
2-sos hazır cıkolata sosu olmuyormu
3 kektekı fıncan ne fincanı
KIZ hayatim sen tırnakmı yiyon o nikah şekerini tutan kim
bu arada çok kurbikmiş(cücell yani)
Sen doğurmaya karar ver örürüm hemşommm ayıpsınn bi yapayım bak çok cici bi örnek buldum hemide basitt örerim sanada ondan :hulya:
Bu arada bizde altınların bi kısmını bozdurduk kısmet değilmiş dediğin gibi ama o zamanda ihtiyaç vardıı borçluyken altınım olmuş ne işe yarar :sinifsinif:
bunu kına gecesinde ev hediyesi olarak bizim çokkk eski bi komşumuz getirmişti. ben de salonuma koydum
Kıyamam bi kaç ay sonra düzelirsinn inş..:teselli:ay betam takılıorum canım pek bişi yiyemiorum zaten dr da 3 ay mutfağa girme dedi:)
Eğer çok ağrı yaparsa bence hiç bekletme daha fazla seni sıkmadan git çektir kurtull :sinifsinif:betam yaa daha coğu ıcerde ve cok sağlam nan ben cektrmek ıstemıyomkı ayy korkuyom ben ya:tomato: yok yok canıma tak edene kadr dayancamm
nanedem ya bunlar cok zor oluyo
yeğenımde sureklı ateşlı gezıyo evde ondan bılıyom cnm benım
Çok cici olmuşş bak yaa yine ismini karalamıişş kaydirigubbakcemile3heeeeee unutmuşum len çok oldu ne yazmıştım onu bilem hatırlamıyorum :kedi:
bakın nikah şekerimi çektim size görmeyenler için önden ve arkadan
Glcnnn canım hamilee olmaa ihtimalin %100 kaç ?aynen beni de bi dolu is bekliyo ütü basta olmak üzere mafoldumben,
hic halim yok ama
betoşşummm dün aksamdan beri mide bulantım ve hafif mide ağrım var
bi sabahtan beri de sağ kasığımda bi ağrı sorma kafamçokkarıştı
Çok geç geliyor tedarik süreleri çok uzuyoorr :sinifsinif:bu arada hepsiburadadan alışveriş yapan var mı?
akşam sipariş verdim ne zaman gelir bize?
Bu da çok ciciymişş değişik güzel bi lambaa ışığı yanınca rengarenk ışıklarmı veriyorr zemuszemus
Amanunnn ne güzel bana hiç hediye felanda gelmedi düdüklüü :sinifsinif:Selamlar kızlar
Çok sıkıcı bi gün yaaaaaaaa
Dün bi konu konuştuk ekşın üstüne ekşın, bugünde sorayım mı:jeyyar:
Ayhh bide düdüklü demişken bana düğünde 5 adet geldi, allahım sinir oldum 3ü küçüklerden 2si 8lt lik mi neee ama tabiki eski yani yanlış anlamayın clipso değelllakannehir
Ne yapacaksam onu alcanıza 5 tl para verseniz ne var.
Toprağımm benimm Şeniz Ağzımdan aldınn lafıı kaydirigubbakcemile5KIZ hayatim sen tırnakmı yiyon o nikah şekerini tutan kim
bu arada çok kurbikmiş(cücell yani)
yy kıyamam ben mandilişimeee ayy o paspası alan ellerim kırılsınn :mymeka:
amaaa şimdi sana güzel fikirler vercem annem rahat olll vereliniortak
:
valla biz daha bozdurmadık, bu hafta bozduralım diyoduk ama biraz daha beklemek iyi olacak galiba
heeeeee unutmuşum len çok oldu ne yazmıştım onu bilem hatırlamıyorum :kedi:
bakın nikah şekerimi çektim size görmeyenler için önden ve arkadan
]
Çok cici olmuşş bak yaa yine ismini karalamıişş kaydirigubbakcemile3
İsmin dilekmii içimden geldii :kedi:
Bu da çok ciciymişş değişik güzel bi lambaa ışığı yanınca rengarenk ışıklarmı veriyorr zemuszemus
canımsın yaaa Şeniz Şeniz vallahi süppersiiiiiiiiiiin
deme öyle ellerim kırılsın deyi kaydirigubbakcemile
bunları bir biiiiiir not ettim şimdi konuşmayım da daha fazla açık vermeyim.
1 2 3 tıp hediyen gelene kadar sormam artuk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hatırladum nikah şekerini tek tek uğraşmıştın bunlarla çok şirin ama kaydirigubbakcemile5
buarada hayatim yazın çoook ivrenç kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?