nihalcim güle güle kullan cicilerini :)
eee esma'ysa albümler kimin?
sanki bi kac kisiyi birlestirmisler o nickte baksana 700 küsür arkadası var aralarında bu topicten cogu kisi var
kız hayatım arastırmacı ruhu gördüm sende banada bulastırdın delikafadulden
kızlar ya ikilemdeyim yardımcı olursanız cok sevinirim,
sorun domuz gribi asısı :uhm:
biliyorsunuz saglık kurulunda calısıyorum hemsireyim her gün yüzlerce hasta insanla temasa geciyoruz kan alma vs, basta karsıydık asıya ama siparis ettik ve yarın vurulma kararı aldık, bide iki patronumda (ikiside prof. doktor) arastırdılar baya yan etki olarak igne yerinin acıması ve sisme olabilir sadece dediler, yani burdaki asının öyle yan etkisi yok simdi haberlerde izliyorumda türkiyedeki ası üzerine baya kafalar karısmıs. Evet asılar degisik ama yinede karar veremiyorum bitürlü, olsammı olmasammı ama neticede risk grubundayım bende :a015:
bu arada ağlayan keki eklerken bunuda ekleyim geçen gün brokoli salatasıyaptım ilk defa ama çok hoşumuza gitti tavsiye ederim...
kizlar
Yukari Bak filmini seyreden oldu mu?
fragmani filan süper...
deger mi sizce?
kızlar aranızda muhasebe logo kullanan varmıı
valla ben olmama karari aldim hevincim
yan etkilerini henüz bilmedigim icin...
ben sahsen türkiyeye gitmeden biraz önce yani yakin zamanlarda normal grip asimi olucam...
patronlarina güveniyorsan yaptir asini
yani zaten bende saglik kurumunda olsam hele ki hemsire olsam yaptirirdim herhalde asiyi
evet katiliyorum sana
peki buradaki ve türkiyede ki asi ayni asi mi bi fikrin var mi????
bizim doktorların dedigine göre aynı degilmis, burda iki ası vuruluyorsun, ikincisi ilkinden 21 gün sonra, türkiyede öyle degilmis bide burdakinde öyle bagısıklık sorunları, alerjik sorunlar vs (haberlerde dedikleri) öyle yan etkiler yokmus, sadece impfreaktion diyorlar ya igne yerinin acıması ve az sismesi, ama bu kisiden kisiye degisiyor canım, bende simdiye kadar hic bir asıdan sonra bi yan etki olmadı, eger normal bi asıdan sonra yan etki oluyorsa kiside birdaha düsünülmesi gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?