Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sanki bi kac kisiyi birlestirmisler o nickte baksana 700 küsür arkadası var aralarında bu topicten cogu kisi var
kız hayatım arastırmacı ruhu gördüm sende banada bulastırdın delikafadulden

gazeteciyik heralde kızım :dilcikar:

nihal yok ben anlamaz

ben gidiyorum iyi akşamlar kızlar

kızlar ya ikilemdeyim yardımcı olursanız cok sevinirim,
sorun domuz gribi asısı :uhm:
biliyorsunuz saglık kurulunda calısıyorum hemsireyim her gün yüzlerce hasta insanla temasa geciyoruz kan alma vs, basta karsıydık asıya ama siparis ettik ve yarın vurulma kararı aldık, bide iki patronumda (ikiside prof. doktor) arastırdılar baya yan etki olarak igne yerinin acıması ve sisme olabilir sadece dediler, yani burdaki asının öyle yan etkisi yok simdi haberlerde izliyorumda türkiyedeki ası üzerine baya kafalar karısmıs. Evet asılar degisik ama yinede karar veremiyorum bitürlü, olsammı olmasammı ama neticede risk grubundayım bende :a015:

valla ben olmama karari aldim hevincim
yan etkilerini henüz bilmedigim icin...
ben sahsen türkiyeye gitmeden biraz önce yani yakin zamanlarda normal grip asimi olucam...

patronlarina güveniyorsan yaptir asini
yani zaten bende saglik kurumunda olsam hele ki hemsire olsam yaptirirdim herhalde asiyi

bu arada ağlayan keki eklerken bunuda ekleyim geçen gün brokoli salatasıyaptım ilk defa ama çok hoşumuza gitti tavsiye ederim...

Bizimde komşu yapmıştı ilk defa yedim ve çok beğendim .SArımsaklı Domatesli sos kaynatıp üstüne de sıvıyağ gezdirmiş süperdi bir tabak yedim

kizlar
Yukari Bak filmini seyreden oldu mu?
fragmani filan süper...
deger mi sizce?

Bence değer...Çok romantik ve hüzünlü başlıyor sonra biraz macera biraz komedi :) Sonu da çok anlamlı... Benden bu kadar anlatmayım artık

Son düzenleme:

Iste burdaki asının yan etkileri normal asılardaki gibiymis aimecim,
igne yerinin agrıması, biraz sismesi falan.
Ben normal grip asımı iki hafta önce yaptırmıstım ve bu asıyı sanırım yaptırcam, korkuyorum cünki, sonucta her gün yüzlerce gripli insan geliyor ee herkese domuz gribi olmus gibi davranamayız ki her an maskeyle dolasamamki, bu yüzden olmaya karar verdim, ama dedigim gibi saglık kurumunda olmasaydım ben olmazdım herhalde. :uhm:

evet katiliyorum sana
peki buradaki ve türkiyede ki asi ayni asi mi bi fikrin var mi????

bizim doktorların dedigine göre aynı degilmis, burda iki ası vuruluyorsun, ikincisi ilkinden 21 gün sonra, türkiyede öyle degilmis bide burdakinde öyle bagısıklık sorunları, alerjik sorunlar vs (haberlerde dedikleri) öyle yan etkiler yokmus, sadece impfreaktion diyorlar ya igne yerinin acıması ve az sismesi, ama bu kisiden kisiye degisiyor canım, bende simdiye kadar hic bir asıdan sonra bi yan etki olmadı, eger normal bi asıdan sonra yan etki oluyorsa kiside birdaha düsünülmesi gerekiyormus

hevincim sen daha iyi bilirsin tabide, burda açıklama yaptı bi doktor, grip aşılarıyla pasif hale getirilmiş mikrop veriliyo ya vücuda, hem normal grip aşısı hem domuz gribi yani ikisini birden vurdurmak iyi değil demişlerdi..
sağlıkta çalıştığına göre orda szi riske atmazlar tabide sen normal aşı olduğunuda söyle ona göre vurul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…