Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ramidasım :roflol:
papim onu sorduk normal grip asısının üzerinden en az bir hafta gecmesi gerekiyormus domuz gribi asısı vurulması icin, ben 27.10'da vurulmustum normal asıyı bir bucuk hafta gecmis olcak yani ama uyarın icin sagol canım yarın yine söylerim patrona ona göre vurulurum

komşummm Şeniz aman dikkat et kendine :)

kız böcükkkkkkkkk ananın köyden getirdiği şeylerden bana da bırak BP'nin köşesine :=))))))))))))))))
hahaha ne komik
böcük bırakır sora gözetler
sora hayatım gelir
sora baskın
bu arada böcüğün elinde bi foto makinası
şip şak

beğenmemmi canım benimmm bende pıtırdan istesemmi die düşünüodum ama zahmet vermek istemedim benim burda açılmıoda o site
aaa söleseydin yapardım canım valla ne zahmeti

azcııık sizi güldürdümse ne mutlu bana. opuyorumnanaktan
bende pıtırın sevgilisiyle burcunun köpeğine hala sırıtıyorum kaydirigubbakcemile3
ana nettiniz hemen bakıom

Bu arada krepe bizim burda CIZLAK deniyor kaydirigubbakcemile3
bizdede akıtma

bu arada hepsiburadadan alışveriş yapan var mı?

akşam sipariş verdim ne zaman gelir bize?
bennn

hadi leynnn
sen bana düdük ben sana kabin

hahaha deli

hayatim, kap kacığın hepiciğide çoook güzel. O eski alimunym
lar çok güzel özellikle yumurta tavası ve delikli süzgeci görünce annecim geldi aklıma. güle güle kullan canım. bide buzdolabınıda sewdiiiim opuyorumnanaktan

papi, parpılamak hee bende hiiiç duymamıştım :):) çok sevimli bi kelimeymiş bende başkasına satayım.

O eklenilen masa burcunun ailesine ve kocişine hazırladığı yılbaşı sofrasıydı..

eda, davetiyen sade güzel. Ama seninki deniz yıldızlı falan daha concon bişi olmalıydı :)

nihal, ne kadar tatlıymış o hurma koyacağın servisimsi şey. Bendede onların kapaklı tenceresi var minyatur gibiler. Güle güle kullan canım.

hayatımmm tarifler için teşekkür ederim canımmm

unutmamışsın getirmişsinn notlarımı aldımm

öpüyorumm yanaklarından diycektim ama grip var yasakk

:))))

günaydınnnnn kızlar bir sonbahar perşembe sabahından....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…