ben herkese maıl adresımı vermezdım genede hemde tnımadığıma
msjlarına baktım hep sıtenın reklamını yapmış arkadas
neden
hmmm sağol bebişimeda, özel sağlık sigortası yaptırıyorsun, bir yıl boyunca hamile kalmayacağına söz veriyorsun :):) 1 yılın sonunda hamile kaldığında bütüüün masraflar sigorta tarafınan kaşrşılanıyor. Özel hastanede prenses gibin doğuruyorsun.. Hatta doğumdan sonra bebişinde özel sağlık sigortasına dahil oluyor. Yani doğum sonrası Allah korsun olası bütün hastalıklarının tedaviside karşılanıyor. Benim tavsiyem sana yapıkredinin özel sağlık sigortası. En avantajlısı o bence.
ayy amin kuzucum amin yaaaesma kız ucuz dıo sen pahalı:bbo:
cisill evt yemkte bılem ellerını bırakmadım kokusnu özlemışım kımse annesız babasız kalmasın mafoldumben
senin de bugün kazenliğin tuttu he :roflol:ben herkese maıl adresımı vermezdım genede hemde tnımadığıma
msjlarına baktım hep sıtenın reklamını yapmış arkadas
neden
canım walla üzüldüm sözlerine, daha yeni üye oldum ve bende çeyiz düzüyorum arkadaşlar gibi, bu fırsatlardan haberdar etmek istedim sizleride, yanlış yaptım sanırım(
evt yanlış yaptın bence
uzulmene gerek yok eğer sıtemızı bılseydın bızı onemseseydın
önce bı tanıssırdın
bak yenı uyesın ve msjların hep sıte reklamı ıcerıği
kusra bakma ama sevmedım bu davranısını
hem bız bılırız nerde ne ucuz ve kalıtelı:1closedeyes:
arşi cnm ınş hemencık gecer yaa
sağlık başka bısey yaa
annem derkı neren ağrırsa canın ordadır
pınar sımdık anlasıldı:lepi:
evt yanlış yaptın bence
uzulmene gerek yok eğer sıtemızı bılseydın bızı onemseseydın
önce bı tanıssırdın
bak yenı uyesın ve msjların hep sıte reklamı ıcerıği
kusra bakma ama sevmedım bu davranısını
hem bız bılırız nerde ne ucuz ve kalıtelı:1closedeyes:
Burcişş özd,ilekten benimde pembeli deniz kabuklu bornozum var ama ııhh ıhh
beğenmiorum kalın kurumak bilmioo sonrada koku yapıoo
her banyodan sonra çamaşır makinasına göndermek zorunda kalıorumm
canım aynı bornozdan geçen ay bende aldım akşama bende bii bakım benikinde bi sorun varmı :sinifsinif:
korma canım değiştirirler bana satan kız garantili bunlar bayi almazsa direk özdilek firması na şikayetini bildirirsiniz yenisini yollarlar demişti:lepi:
vallahi sana katılmamak elde değil böcükçüm vereliniortak
bencede bizim gibi eski çeyixciler ne nerde ucuz bilmiycekte kim bilecek :roflol:
nitekim kıyasladım daha ucuzunu çıkardım işte:roflol:
canım benim bir pike takımım varya hatırlarsın belki pembe ve kalpli ondan çokk memnunummm... a.s taçın pikesnden daha memnunumma.s
ama bornozları kalın gerçekten o yüzden hiç almak istememiştim. arayıp tarayıp jua bulmuştum ya ucuza.. gerçekten her kuruşu helal olsunn tepe tepee kullanıyorum çok memnunummm
yaa ben bornoz almadım daha :sinifsinif: taç almak ıstıyordum jua mı alsam dedım ıyıcene kararsız kaldım he
ya aradım mağazayı özdileğin fabrikasına yollıcaz orda bakcaklar fln diyo
iade etmek istiyorum diyorum gerekirse yerine ordan farklı bi model alırım diyorum
önce göndermemiz lazım diyo sinir oldum.
hemen bak eve gidince wakit geçmeden iade etmek istersen ettirirsin.çok gıcık bi durum ya
resmen havlu dümdüz oluyo dökülüyo ya
burcuşum o sitenin ismini merak ettim ne acaba?
yaa ben bornoz almadım daha :sinifsinif: taç almak ıstıyordum jua mı alsam dedım ıyıcene kararsız kaldım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?