Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cısıl tskler cnm istanbulda yok yok ama ben el havlularımın coğunu özdılek aldım cok kalıtelı ama taçın bı setını beğendım süperdı
almadann ellemem lazım
elleyıp karar vercem artık
jua bulursam onuda bakar alrım

ya kızlar ben size bişey danışmak istiyorum şimdi biz ev aldık onun tadilatı var mutfağa yerlere fyans döşeticez hem kesemize uygun hemde hoş dursun istiyoruz bide tezgah üstüne sizce nelere bakayım yada fikriniz var mı nasıl yapalım...............

jua havlu da da süper
ben sadece el havlusunu aldım o bile 15 tl pahalı ama bambu ipinden çok cici

yaa bende el havvlusu var onuda tepe homeden aldım 3 tane indirimdeydi 11 tl den almıştım...

bornozda aldığım dönemde her yerde 210 220 falandı takım. benim beğendiğim modelde her yerde yoktu. üzülüyordum. sonra çok çok tesadüf eseri düğüne 1 ay kalamı ne buldumm... 180 tl ye almıştım çokk çokk mutlu olmuştum hey gibi günler hee..
yaz boyu hamam havlularını kullandık malum burası sıcak bornoz giyilmiyordu şimdi bornozları çıkarttım :1rolleyes:

hey gidini ne güzel yumurtalı takvimim vardı be
aklıma geldi rahmetli

ne oldu ki takvimine

böcükkk kesinlikleee juaaaa diyorum başkada bir şey demiyorum
vir kere dokusu bile bammbaşşkaaaa.s

bencedeee

ya ben o kadar yazı yazıyorum kimse cevap vermiyor
baberkonun canı neden sıkkın
neden kimse benim yazılarımı görmüyor (böcük hariç)
yoksa apandistim yok diye beni dışlıyormusunuz haaaa klava:

hayatımı soruyor herkes nerede bu kız
onun için onca resim ekledim hasta hasta

canımm geçmişolsun dikkat et kocişin iyi baksın sana
resimler bir harika

Teşekkür ederim canımmm
Şeniz

sulfat, geçmiş olsun :teselli: dikkat et evden çıkma sıcacık çorbalar iç. ballı ıhlamur falan kaynat iyileşirsin inşş

Sağol tatlım Şeniz Vala çok kötü hastalanmışım şuan bile kötüyüm. Şimdi kalkıp ballı ıhlamur filan yapıcam ben de

sulfatcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne :teselli:

Teşekkürler böcük Şeniz

Canım senin adına çok üzüldüm evlilik arifesinde daha kötü oluyor tabii :teselli:
Ben de senle aynı durumu yaşadım ama ben maaşımı almama rağmen başka nedenlerden kendi isteğimle çıktım.
Bi anlamda çok da iyi oldu tüm hazırlıklarla bizzat hep ben ilgilendim. Eşim o zaman da çok yoğun çalışıyordu ve bi sürü şeyi hep ben hallettim. Herşeyi içime sinerek geniş geniş zamanda yaptım yerimseniben

gönlümün sultanı harikasanız :lepi:

geçmiş olsun canım ne düşüncelisin :teselli:

Teşekkür ederim bebişim Şeniz

ılk kez kocamsız yattım 3 aydan sonra tuhaf geldi :sinifsinif: Yaaa düşünüyorum onu tabii de bi de olayın başka boyutu var erkekler hastayken hiç çekilmiyo biliyosun. Ona da bulaşmasın :roflol:

ıgh mıgh yapıorumay dio sen sulfatı tanıosan beni de tanırsın
ben ağustos böceği

:roflol::roflol::roflol: Ayyy koptum yaaa toton açıkta mı kaldı kızım

Aslında bi alaçatı yapsam ne güzel olurdu sen çeşme diyince canım çekti

Son düzenleme:

ama ben cvb vermiştim (
patronun durumu kötü abuk subuk işlerinden dolayı şimdi cok sıkıştı para veremicekmiş ister cıkın ister bedava calışın dedi bizde cıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…