Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

olum kenwoodlar çok ahalı nan o kettle 130 lira mı neakannehir
outleti varmış biyerde oraya gitcem bakem kaç lira uygunsa derim almadıysan beğenirsen alırsınhihoyyyt
benim bu hafta sunumum haftaya sınavım ondan sonraki hafta bayramım bi dahak hafat gene sınavım...akannehir
ay saymıyorum yani uygun olursam ben sana dicim şekerim tamam mıyerimseniben

Allahım ya ne kadar cesaretliler.
bide takılarını tek tek sölemişler.
kollarında resim koymuşlar.
sitede hiç bir güvenlik önlemi yok.
herkes isteyen üye olmadanda girebiliyor.
artık herkes herşeyini ortya döktü.
aslında en güzeli hayatımın yaptığı.
hiç bişiyine sölemiyeceksin burdan.

ÇOCUKLARI KORUYAN DUA

(Çocukları bi yere gönderdiğimiz de okuyup elimizle sırtını sıvazlıyoruz)

Allah'ın noksan sıfatlarından, münezzeh tam ve kâmil tüm kelime ve ayetlerini şefaatçi kılarak; her şeytandan (ve her türlü kötülüklerden) zararlı olan her türlü haşerat hayvandan ve göz değmesinden sizi koruması için Allah'a sığınırım.

lülülülülülü
ay çok merak ediyorum çok heyecanlıyım. yani hediyenin ne olduğu değil de, senden bişi gelcek olması heyecan verici :kedi:

ŞenizŞeniz

Ayyy kollarına dolamışlar onlarca şeyi bi de fotosunu eklemişler kaydirigubbakcemile3
Çok komik geldi bana yaaaa hayatta gezemem öle
Tüm siteye duyrulur benimkiler satıldı boşuna gelmeyin evime :roflol::roflol:
Lahanam hayatım herşeyini söylüyor sadece adını söylemiyor ve yüzünü göstermiyor sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 hehe doğru hayatımın ekmeğiine yağ sürüldü -tatlicadiarzu-

hayatım
yani tavşanlar gibi üreyek birsürü çocumuz olsun demek mi nan

oyyyyy:1hug:
yerim ben seniiii yaa ball şekerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen huzur herşeyden önemli canım ktılıyorum sanaa.s

Kızlarr konuşun yaa canım sıkılıyorr

oyyyyy:1hug:
yerim ben seniiii yaa ball şekerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen huzur herşeyden önemli canım ktılıyorum sanaa.s

Kızlarr konuşun yaa canım sıkılıyorr

ewet cnm evlendik işte kayınvalimdemlerde oturuyoruz evimizi yaptırıyoruz bu hafta sonuna kadar fayansları döşencek mutfağın parklerimiz yapıldı yavaş yavaş yapıyoz burcum napalım yeterki mutlu olalım yeter bana

esmaa o satıcının baska ilanlarına baktım
aynı kıyafetın kırmızısını göstermış
sonra siyahını sonra yine beyazını
bu seferde 30 tl den ilan vermiş
ya bazı seyler ole renkten renge fiyat değişiyor
amin araçası ne acaba

ne güzel işte herşeyi yavaş yavaş içinize sinee sinee yapıyorsunuz...
allah içinde oturmayıda nasıl etsin inşallah :1hug:

çisil zormu kayınvaldeyle oturmak

hayır bitanem zor değil en azından benim içi n benim kayıbvalidem dünya tatlısı bi insandır kayınpederim , eltim , görümcem , kaynım hepsi çok iyilerdir yani

allah binlercekez razı olsun tabi hiç bişey tek taraflı değil biliyosun

Eve bi giderim yemek yapılmış her yer derli toplu bi gör bal dök yala anne dedim geçen gün ben yeni evime taşınınca bu evin halini çok özlücem dedim olsun kızım gelir orayıda hallederim yeterki sen mutlu ol diyo

mükemmeldir benim anneciğim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar ben geldim. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkes iyidir inşkaydirigubbakcemile5

Anammmm o takılar şimdi bende olsaydı ne kaaa güzel olardıııııı kaydirigubbakcemile

Ayhhh o ne gibi bi elbiseye uyarki iki kolda da birden akannehir

Benimde bozmayacağım hatıra bileziklerim vardı 4 tane orta kalınlıkta, geçen bir yakının düğünü oldu takmadım takmam da sevmiyorum çünkü kayınvalide başka şeylerden yola çıkarak neden takmadığımı sordu bende gerekli cevabı verdim daha doğrusu kociş de verdi, xxxx o görevi bizim yerimize yapıyor dedi şakaya vurarak, Pufi sevmiyor dedi...

xxxx de görümcem oluyor kaydirigubbakcemile3
Maşallah o da kalın kalın 6 tane bileziği takıyor her yere...

Bende naptım biliyormusunuz bir daha oyle birşeyle karşılaşmayım bu hafta sonu 4 bileziği verdim onun yerine aynı paraya şık bi kalın kelepçe aldım az olsun bir tane takayım öz olsun dedim, oyle işte ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…