oha kızlar
iyiyiz sen nasılsın Şeniz
hoşgeldim tatlım,
bende netden tving terlik almıştım güya gündelik evde kullanacaktım ama cok hoşuma gittler evde giymeye çarşıdan 5lria başka terlik adlım tvingleri de çeyizime koydum :kedi: bir tanede arkadaşıma hediye alıp süpriz yaptım opuyorumnanaktan
çisil ne şanslısın valla temiz bi kayınvaliden var bizde aynı evdeyiz hiç temizlik yapmaz geçen banyodaki lavaboyu kullanmış sigara içip el yıkadıımız lavaboda izmarit duruodu şimdi bide hamileyim sigaradan zaten nefret ederim kokulara iice hassalaştım öle sinirim bozulduki o yorgun halimde banyoyu temizledim ben süpürmesem o ev hayatta süpürülmez ben başladıımda şurayı siliim şunu yapiim die başlar ama devamı gelmez şimdi bende yapamıorum öle pis ev ve benim annemde bende acaip temizizdir yemekte yapmıo bikaç haftadır ve ben yemek yiyemiorum dr um yasakladı mutfağa bile girmemi eşim saolsun yardımcı oluo ama nereye kadar eşimin kuzeni geldi geçen sen giremiosun canım dedi 1 haftalık yemek yapıp gitti ve benim bunların hiçbirini düşünmemem gerekio gerçekten çok şanslısın...
iyiyim canım. hb.
1hafta oldu buraya uğramayalı. nişanlımı gönderdim geldim.
bugün daha iyiyim.ilk 2 gün baya bi koydu gidişi
kıslarr yapmış olduğunuz çizelgenin bitmiş halinin üzerine sağ tıklayıp özellikler diyin ordan URL yi kopyalayın sonrada yapıştırın bu kadar :)
kızlar ankaraya gıdıyorum aksam yarın ıcın anıtkabıre
kızlar ankaraya gıdıyorum aksam yarın ıcın anıtkabıre
kızma kuzumopuyorumnanaktan
bak yaptım sonundazemuszemus çatladım ama sabahtan beri:hulya:
iyiyim canım. hb.
1hafta oldu buraya uğramayalı. nişanlımı gönderdim geldim.
bugün daha iyiyim.ilk 2 gün baya bi koydu gidişi
kıslarr yapmış olduğunuz çizelgenin bitmiş halinin üzerine sağ tıklayıp özellikler diyin ordan URL yi kopyalayın sonrada yapıştırın bu kadar :)
alkisalkisalkis sinirlenme kızzz
yok kuzum ayrı ev deil dublex eve beraber geçtik evdeki köpek yüzünden
Öyle de yaptım böyle de yaptım şöyle de yaptım aynı hatayı veriyor mafoldumben
:teselli::teselli::teselli:
canım inşallah bundan sonra daha titiz davranır en azından hamilelik döneminde çok yardımcı olması gerekiyo
canım Allah kavuştursun
inşallah göz açıp kapayana kadar gelir:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?