Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oha kızlar
herkese ayrı ayrı teşekkür eder
dileyenlerin gözlerinden dileyenlerin ellerinden dileyenlerin de işte bilimum yerlerinden öperim

niye gelemediğime gelince

ulan o nasıl bi gevezeliktir
o nasıl bi kendini bilmezce konuşmaktır

bu kadar sayfaya nasıl bir sığamamaktır

anca bitti oha diyorum hepinize

tabi arada ben de iş miş yaptım yalandan

evet 30 oldum
bundan sonra her sene 30umu kutlarım 31 32 farketmez
iyi ki 30a girdim diye kutlarım geçer gider
bozuntuya vermeyin

he bi de benimki bana ne süpriz yaptı bilio musunuz

söylüyorum

unuttu :)))[/QUOTE]

:roflol: :roflol: :roflol:
ay şaka biyana ne kaa şanssızız bazılarımız klava: klava:

iyiyiz sen nasılsın Şeniz

iyiyim canım. hb.
1hafta oldu buraya uğramayalı. nişanlımı gönderdim geldim.
bugün daha iyiyim.ilk 2 gün baya bi koydu gidişi

:teselli::teselli::teselli:
canım inşallah bundan sonra daha titiz davranır en azından hamilelik döneminde çok yardımcı olması gerekiyo

iyiyim canım. hb.
1hafta oldu buraya uğramayalı. nişanlımı gönderdim geldim.
bugün daha iyiyim.ilk 2 gün baya bi koydu gidişi

canım Allah kavuştursun
inşallah göz açıp kapayana kadar gelir:Saruboceq:

Eda tam seninkine uygun bi sürpriz olmuş

Müstakbel kocişini de tanımıyorum da yani senin anlattıklarından çıkardığım sonuç bu :roflol:

Bazıları tam sopalık yahu klava:

evet dkb cim dün ben yoldan geliorum die fırında salçalı tavuklu patates yapmış hazır çorba yapmış eşim dr dan gelince herşeyi anlattı hazır çorba içmemem gerekio zorla yedim o yemekleri kalktım masadan bulaşığı yıkadı elinde geldi şakayla karışık kuzenle bana laf soktu kuzende yıkamasydın makina varken dedi:) esirgemez lafını halasıda olsa oda sustu oturdu Rabbim bana nasıl bi sabır vermiş bilmiorum valla

Gülay allah sabır versin yaaa zordur eminim. :teselli:
Ben olsam öylesini kaldıramazdım. Ben bi de düzenli tertipli insanım takıntılıyım kısacası, evin içinde benim dışında bi kişi daha istemezdim.Kocam hariç tabi kaydirigubbakcemile3 Gerçekten sabırlı olman çok güzel
Ama hamilelikte en azından sana yardımcı olması gerekir. Peki bu birlikte oturma durumu hep böyle sürüp gidecek mi?

Bu arada esma sen de gündemi hep yanlış takip ediyon kaydirigubbakcemile3 Kız kayınvalidemden ayrı eve çıkıyom demedi ki

canım öyle oldu bizim olaylarımız çok farklı baba yok aile yok kimse yok işte bi o kuzen dediim var akrabaları başka bi durum daha var onu burda yazamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…