Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde çıkmıcak demi burcu bak bende tam yazıyodum nolur burcu nolurrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan:gitme:

yok yok sende yırttın....
ben o mesajı yazdıkdan 10 dakika içinde yazmayanlar için geçerliyerimseniben

kesinlikle varrr

canım ben baktım ama site açılmıyor. zor açılıyor ağır yan. sen nasıl yaptım. bakim onda güzel bir eyler varmı dedim ama... CADIARZU
gerçi bu siteye izin geldise benikinede gelir yakında. benmkini ben aydetmiştim zaten açılır açılmaz hemen ekliycem eskisini. onu çok seviyordum benzemuszemus

eda hanım edaa hanımm benim kocişimn ne suçu var beee:mymeka:

haklısın edacım sen her seferinde normal olmadıını empoze et bizimkisi genç deil ama çokta yaşlı deil 68 yaşında
ha yok benimkiler genç daha

walla geçen gün annesi babannesi olmadan istanbula glemişti
annem biraz soluklandı dedi
anaaa
fırsat bu fırsat

ee diorum babannen ne kadar iyi olursa olsun kaynana sonuçta falan da falan

almıştır umarım mesajı
Munemuuuuum; stresten felan neyim unutmuştur kızz naptın çocuuuugaaaa bi dar ağacına asmadığın kalmıştırrrrr heeekaydirigubbakcemile
ya bırak ne stresi
bildiğin öküzlükten unutmuş işte
mal
siz ve sizin düşünceli kocalarınızdan

hepinizi dövcem klava:

kesinlikle varrr
adresi veeeee de biz de bakalım özoşummmm

oohh beeee bitti geçmiş ama bende bittim

göz möz kalmadı vallaaa

yazmayın bu kadar bee

uyyy böcüğümm çıkamamış iznee kıyamamm

püü ne yazcamı unuttum iyimi :)))))

size bişey diyimmi
hep burcu yüzünden
onun serhatının ettiği incelikler bizim odunlarda yokk e bizde bekleyip
göremeyince böle şapa otururus iştee
he bide böcük
çocuk habire süpris edip duruyo :1closedeyes:
bizde böle ancaaa bakıyoz :1ninca:
sinir strese soktunuz
bende benimkine çemkirdim dün sen benim duygularımdan anlamıyosun diye
utanmaz gülüyo bide :mymeka:

Son düzenleme:

adresi veeeee de biz de bakalım özoşummmm

Daisypath - Tickers for your Anniversary, Wedding or Vacations

burcu oluyor yine site

e seninki o kaa düşünceli olunca
ben de benimkinden bekliyorum
beklentiye giriyorum

ayrıca sana küstüm ben
doomgünümü bi sen kutlamamışsın mafoldumben

abi evet
ulan
gözümüz yok da
bi şu gacılarınkine bak
bi de benim öküze bak ya

unuttun diorum
hee unuttum ne var ki dio

bak yine sinirlendim ya

hahah valla böcüğünkide burcununkide pufininkide muhteşem şeyler yapıyo, bizimkiler yapmasa da okuması bilem zevkli :))

ama bide şööle düşünün, siz burcunun yaptığı şeylerden kaçını yaptınız? arz talep meselesi birazda :))) valla ben burcunun ince düşüncelerini, o yakaladığı minicik detaylara hayranım, amaaa bende o cevher yok o kadar incelik yapamam sıkılırım :)))) ha inşallah evlenince dikkat edicem bende burdan aldığım dersler doğrultusunda, şimdi aşkım çok özel şeyler yapamasada evlenince ben başlatçam süprisleri, devamını getirdi getirdi getirmediiii klava:

VALLA GÜLAYCIM
BENıMKıLEıRN NORMALDE Bı EVı VAR
BıZ ORADA OTURABıLıRDıK
HANı ıÇıNı TADıLATA SOKUP
YA DA ONU SATIP DAHA YENı Bı EVE DAHA Z BORÇLA GıREBıLıRDıK

ama ben benmkine dedim ki
eer o ev elimizde olmazsa ailen istanbula geldiinde bizde kalmak zorunda kalırlar
bizim için de onlar için de sıkıntı olur

sırf o yüzden deli gibi kredi altına girdik mesela
ama en azından inşallah kafam rahat olacak

ay allah hayırlı ömürler versin her ikisine de

cisil cnm Rabbım nazardan saklasın cmm

gülaycım gercekten cok üzüldum ama sen üzme kendını senı düşünen bı eşın var

eda senınkı ayı dedıkce ayı oldu nasıl unutr nan akannehirbenımkı unutsun yolarım valla

erva bacım bende sureklı kavga etmek küsmek ıstıyom bılın mı
hep hedıyeler süprısler edıyo :asigim:ama genede etmesek boşver
ya senınkıde yapar cnm nolcakkı ya
yapar yapar

papişim dediin doğru da
ulan insan evleneceği insanın nişanlısının sevgilisinin doğumgününü unutur mu lan

dün beraberiz telefonum susmuyo
eski iş yerimde 2 ay çalıştığım insan bile aradı be
yuh yani

Gülay bizde babanemle oturuyoruz, annem yanına gelin gelmiş yani, ben küçükken herşey iyi görünüyodu, çok şükür çok iyi anlaşırlar ana kız gibi, babanem yemek yapar annem temizlik kalan zamandada o tur senin bu tur benim gezerlerdi beraber :))) ama şimdi düşünüyorum annem bişi yapıcak bişi alıcak oldumu hep soruyo babaneme, ben sıkılıyorum valla :)) annem çok sabırlıymış maşallah, şimdi bana bişi dedilermi hemen telleniyorum falan ama annem o kadar katlanmış.. ne bilimm zormuş hakkat kendimi düşünüyorumda bu kadar dayanamazdım ben..

:roflol:
canım herkesin yapısı farklı kuzucummmm
benmki türünün son örneğii sonuncuyu ben kaptım :lepi:
ay bu cuma günü Aydına gitmişti ya göreve.
Gittğinde bir kutuda böyle kalp çikolata almışşş iki arada bir derede. D&R dan öyle buzdolabına yapşabilen magnet ama nasıl desem kart vizit gibi üstünde kalpler var sonra yazı flan var çokkk cici ondan almışş... bir tanede aşk romanı almış. 1 saat aram vardı nca nunları alabildim diyorr kuzucukumm :1rolleyes:

ben senin için bir şey çalmıştım internetten ama onu yükedim dye hatırlıyorum akannehir
dün burda kzılardan birinde gördüm doğum günün olduğunu a.s
dur bakıcam eperrr eklediysem ve sen kaçırdıysannn vayy halinee yavrummm :roflol:
ama yok ben ekliyim diye aklımdan geçiripte eklemedesem vahh halimeee:roflol::roflol:

vallahi benim ki unutmuş olsa çok bozulurdummm sanırım oda bozuldum...
ama benimki unutmaz yaa.. da seninki nasıl unutmuş budevirde. yani internet var facebook var. anam bilgisayar var telefon var hepsinin hatırlatmasını kursaydı yaaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…