çisil ne şanslısın valla temiz bi kayınvaliden var bizde aynı evdeyiz hiç temizlik yapmaz geçen banyodaki lavaboyu kullanmış sigara içip el yıkadıımız lavaboda izmarit duruodu şimdi bide hamileyim sigaradan zaten nefret ederim kokulara iice hassalaştım öle sinirim bozulduki o yorgun halimde banyoyu temizledim ben süpürmesem o ev hayatta süpürülmez ben başladıımda şurayı siliim şunu yapiim die başlar ama devamı gelmez şimdi bende yapamıorum öle pis ev ve benim annemde bende acaip temizizdir yemekte yapmıo bikaç haftadır ve ben yemek yiyemiorum dr um yasakladı mutfağa bile girmemi eşim saolsun yardımcı oluo ama nereye kadar eşimin kuzeni geldi geçen sen giremiosun canım dedi 1 haftalık yemek yapıp gitti ve benim bunların hiçbirini düşünmemem gerekio gerçekten çok şanslısın...
allah kavustursun
ah ah bilmez miyim o ayriliklari
ben her sene bir iki defa yasiyorum...
ama benim ayriliklarim daha uzun oluyor mafoldumben
zor oluyor cnm.ama napalım katlanıcam artık. 12 ay kaldı.
buda geçecek. siz neden ayrısınz:uhm:
:teselli::teselli: canım allah yardimcin olsun okuyunca icim tuhaf oldu nasil bir vicdandir bu yaaaa
kız sulfat hanm baska neyi yanlış takip ettim hııhklava:
Gülaycım allah yardımcın olsun bacımm
saol bitanem
ailemden kimseye söleyemem burda bile yeni söliorum bazı şeleri kim olsa ne yapardı bı durumda inanki bilmiorum Allah rızası için yapıorum bazı şeleri bazen tepem atıo kopucakken eşim durduruo girio araya birilerinin dolduruşuna gelio eşime dedim izin verme görüşmesine koskoca kadına nasıl diim dio şu an büyük bi boşluktayuım sanki bilmiorum nasıl olucak ilerisi...
saol bitanem
ailemden kimseye söleyemem burda bile yeni söliorum bazı şeleri kim olsa ne yapardı bı durumda inanki bilmiorum Allah rızası için yapıorum bazı şeleri bazen tepem atıo kopucakken eşim durduruo girio araya birilerinin dolduruşuna gelio eşime dedim izin verme görüşmesine koskoca kadına nasıl diim dio şu an büyük bi boşluktayuım sanki bilmiorum nasıl olucak ilerisi...
saol bitanem
evet cnm bende cok sevındım bakalım akslık cıkmaz ınsne kadar sanslisin canim....
bir gün bende mutlaka gitmek istiyorum....
simdiden hayirli yolculuklar
yarın 10 kasım ona dımı ?
bitanem ne bi akrabaları var ne eşi bide ben sana özelden yaziim sebebini dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?